Какво е Nuga Best

Компанията Nuga Medical Co. Ltd (Южна Корея) се специализира в производство и продажба на оборудване за профилактика и възстановяване на здравето на човека.

Започвайки от 2002 година оборудването с търговска марка Nuga Best (Нуга Бест) е получило признание и широко се използва в повече от 100 страни. За 16 години работа компанията откри на световния пазар повече от 4000 безплатни демонстрационни салонa за запознаване с оборудването „Нуга Бест”. Милиони семейства използват оборудването в дома си. След основаването на Nuga Medical Co. Ltd, постоянният ръст и динамичното развитие на компанията са възможни благодарение на непрекъснатите усилия в разработки и производство на битови прибори за термотерапия;ултразвуково и нискочестотно оборудване;оборудвания за красива кожа,оборудвания с грижа за здравето и оборудвания за клиники. Нуга Медикал полага непрестанни усилия в областта на научноизследователската и развойна дейност, за да предостави най-доброто качество, съчетано с най-новите технологии.

Историята на Нуга Бест

Една история на грижа и любов.
Голямата награда бе връчена лично на президента на компанията Nuga Medical Co Ltd Чо Сън Хен, който е член на Академията на науките в Корея,
Марка на годината 2020. Голямата награда бе връчена лично на президента на компанията Nuga Medical Co Ltd Чо Сън Хен, който е член на Академията на науките в Корея,
Обичта към майка ми ме накара да изработя първия модел на оборудването Нуга Бест. Когато се родих, Корея бе опустошена от войната страна. Баща ми загина, когато бях на две години. За да изхрани шестте си деца, майка ми работеше от ранни зори до късно вечер. Майка ни даде отлично възпитание. Моята мечта бе да уча упорито и да стана успешен човек. Мечтата ми се сбъдна! Исках и мама най-после да заживее спокойно. Но заради трудния си живот, тя имаше силни болки по цялото си тяло и страдаше. Постоянно пиеше болкоуспокояващи лекарства; никакви лекари не можеха да й помогнат. Тогава си поставих задача да създам такова оборудване, което да изправи моята майка на крак. И аз направих първото си оборудване. Майка ми лежеше на него през четири часа. Така се избави от страшните болки и заживя спокоен живот! Аз осъзнах най-великата любов в сълзите на моята майка. За да разпространява майчината любов – с тази идея се роди компанията Нуга Бест!Чо Сън Хен (инженер-конструктрор на медицинско оборудване)

Традиции & Иновации

Nuga Best – Компания, която поставя грижата за хората на първо място.

Когато говорим за термотерапия, трябва да се знае, че Корея има уникални технологии. Това е предадената им от предците култура на отопление, култура на отопление на пода. Тази корейска култура на отопление се обединява с ултрасъвременните технологии на Нуга Бест и института Fraunhofer (най-авторитетното учреждение по съвместни изследвания). Kогато се говори за топлината, материалите са много важни. Нуга Бест създаде природния материал турманий, а съвместно с учените от германския институт Fraunhofer усъвършенстваха качествата му като създадоха нанодиамантен турманий. Фундаменталните материали, които се използват в Нуга Бест, изработват топлина, която прониква дълбоко в човешкото тяло. Нуга Бест обединява древните традиции на Корея и технологиите на бъдещето, създавайки живителна топлина.

НУГА ЛИ ДНЕС

Всеки ден, във всеки дом, за всеки от семейството.

Maсажът с оборудването N5 на Nuga Best е като редовното хранене. Той дава възможност на тялото в естествена среда да произвежда най-добрите органични лекарства и храна. Използвайки методи от Източната медицина, Нуга Бест подсилва енергията в човешкото тяло.

Производствен процес на турманий - Нуга Бест
Nuga Best - Демонстрационен център Варна

Отзиви

Мнение на наши клиенти за продуктите на Нуга Бест.
Сиана Илиева, юрист

Пожелавам и на хората да дойдат тук, да се убедят колко са хубави уредите и да си вземат у дома.

Минка Йорданова, учител

След месец и половина редовно посещение, почувствах страхотно облекчение.

Капка Александрова
РЕШИХ ДА ВЗЕМА Т11 ЗАЩОТО ВИ ЖДАМ ПОЛЗАТА. СПЯ ДОБРЕ И НЯМАЛЯВАТ БОЛКИТЕ.
Капка Александрова
2023-10-27
Vasilka Petrova
Доволна съм, болките в гърба ги няма вече!
Vasilka Petrova
2023-10-17
Angel Angelov
Доволна съм , намалява битките!
Angel Angelov
2023-10-17
Service
Доволна съм от наметката. Спя по-спокойно.
Service
2023-10-13
Valentin Todorov
Изключително вежливи, обичащи работа си професионалисти! Препоръчвам!
Valentin Todorov
2023-10-12
Daniela Koleva
Усещам благотворно действие. Облекчава болката.
Daniela Koleva
2023-10-06
Anri Dimitrov
Suoer e!
Anri Dimitrov
2023-09-29
Dobrinka Panova
Ползвам уредите и виждам добри резултати!
Dobrinka Panova
2023-09-29
Evgenia Gavazova
Имам второто сърце Е5 от няколко години. Много съм доволна. И ам двойния проектор.И него ползвам активно!
Evgenia Gavazova
2023-09-29
Aldo Ali
Super masaż!
Aldo Ali
2023-09-26
Всички отзиви