Е3 | Миостимулатор

Е3 | МИОСТИМУЛАТОР

Миостимулатор Е3 сбъдва вашите мечти

Коланът – миостимулатор Е3 е съвременен уред за електростимулация. Той генерира нискочестотни електрически импулси, които действат върху мускулите, мастната тъкан, кожата и лимфата. Миостимулацията с колана е пасивна гимнастика, която тренира и укрепва мускулите, без да натоварва ставите. Електромиостимулацията моделира тялото и помага за поддържането на стройна фигура.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Миостимулатор Е3 сбъдва Вашите мечти

Иновацията обединява в едно новите научни открития и най-модерни технологии, за да Ви помогне да възстановите здравето и добрата си форма.

Електромускулната стимулация, използвана в колана е нов метод за тренировки – пасивна гимнастика. Тя е подходяща за всички, които искат да имат стройна фигура, но нямат време или сили за активни физически упражнения. Коланът е колекция от съвременни методи за поддържане на здраво и красиво тяло.

Отлични резултати

При използването му постигате отлични резултати благодарение на невероятния турманий.

Миостимулация

Стимулиране на мускулите с помощта на колана и допълнителните апликатори.

Вакуумно въздействие

Осъществява се посредством апликаторите. Отлични резултати и ефект.

Инфрачервена топлина

Самостоятелно използване на инфрачервени лампички и постигане ефект като при сауна.

По вътрешната страна на колана миостимулатор Е3 са разположени елементи от турманий, ноу-хау на компанията Nuga Medical. При съприкосновение с човешкото тяло, турманият се загрява и отделя биорезонансни инфрачервени лъчи и аниони, които са особенно полезни за здравето. Коланът миостимулатор Е3 е съвременен уред за електростимулация. Той генерира нискочестотни електрически импулси, които действат върху мускулите, мастната тъкан, кожата и лимфата. Миостимулацията с колана е пасивна гимнастика, която тренира и укрепва мускулите, без да натоварва ставите. Електромиостимулацията моделира тялото и помага за поддържането на стройна фигура.

Домашен помощник в борбата с целулита

Нискочестотните апликатори са мечтаната екстра към колана. Те могат да се използват по два начина:

Специална функция

С функция нискочестотни апликатори за местата, където е трудно да се постави колана.

Самостоятелно

Самостоятелно /без ползване на други функции на колана / може да се въздейства върху проблемни зони посредством четирите инфрачервени лампички. Те осигуряват ефекта на нагревки за облекчаване на болките, ефективни са при простуда.

Допълнителна информация

Според грижата

,

Масаж

, ,

Според материала

Форма

Според функциите

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…