Е5 | Термомасажор & Стимулатор за стъпалата

Е5 ТЕРМОМАСАЖОР & СТИМУЛАТОР

Грижа за стъпалата от ново поколение

Е5 е иновативен вариант на познатите на българския пазар термомасажори за стъпалата NM 55 и NM 55P. Видимо дизайнът е променен, без да се отклонява от познатото усещане за Нуга Бест. Продуктът е конструиран на две нива, което гарантира не само по-голяма ефективност, но и по-голям комфорт при използването му. От външната страна на първото ниво са разположени две турманиеви “стъпала”, които следват анатомичните извивки на функционалните стъпала. На мястото, където попада свода, има турманиево “възвишение” от седем милиметра. То служи за правилното поддържане на свода на стъпалата. Tурманият е със специфична конусообразна форма с цел концентрация на енергийните потоци в една точка. Природният материал турманий е източник на дълговълнови инфрачервени лъчи, отрицателно заредени йони и постоянно магнитно поле. Тези фактори подобряват кръвообращението и намаляват болката в краката.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Термомaсажор & стимулатор

Е5 – Грижа за стъпалата от ново поколение

Е5 е иновативен вариант на познатите на българския пазар термомасажори за стъпалата NM55 и NM55P. Видимо дизайнът е променен, без да се отклонява от познатото усещане за Нуга Бест. Продуктът е конструиран на две нива, което гарантира не само по-голяма ефективност, но и по-голям комфорт при използването му.  От външната страна на първото ниво са разположени две турманиеви “стъпала”, които следват анатомичните извивки на функционалните стъпала. На мястото, където попада свода, има турманиево “възвишение” от седем милиметра. То служи за правилното поддържане на свода на стъпалата. Tурманият е със специфична конусообразна форма с цел концентрация на енергийните потоци в една точка. Природният материал турманий е източник на дълговълнови инфрачервени лъчи, отрицателно заредени йони и постоянно магнитно поле. Тези фактори подобряват кръвообращението и намаляват болката в краката.

Главната иновация на Е5 са миостимулационните “стъпала”, разположени на второ ниво в центъра на масажора. С тяхна помощ може да се въздейства с нискочестотни импулси по цялата повърхност на стъпалата. Още един важен детайл: биомасажорът Е5 има и допълнителни аксесоари: четири апликатора и две дръжки. Те са предназначени за ръцете и други части от тялото. Въздействат чрез микроток, способстват за облекчаване на подкожната болка и стимулират мускулната тъкан. Термомасажорът Е5 е идеална възможност за релаксация след натоварения работен ден.

Ела & Опитай
Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

Стимулация

Стимулация на целите стъпала

Главната иновация е усилената миостимулация на стъпалата. Сега може да се въздейства с нискочестотни импулси по цялата повърхност на стъпалата, а не само на малка част от тях. Вместо три степени на импулсите (както бе при NM 55P) има двадесет степени и всеки може сам да избере силата на въздействие.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

Дизайн

Ергономичен дизайн

Ергономичното разположение на миостимулационните панели позволява ефективно въздействие на свода на стъпалата, което е особено важно в борбата срещу плоскостъпие и деформация на стъпалата (кокалчета и изкривени пръсти). Оптималният ъгъл на наклон на повърхността на Е5 дава възможност уредът да се използва и в седнало положение.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

Режими

Разнообразие от режими

Наличието на четири режима на миостимулация – от разхлабващ до спортен, осигурява допълнителен комфорт и отговаря на индивидуалните предпочитания. Релаксиращият режим сваля напрежението и умората, а спортният тренира и укрепва мускулите. Лимфодренажният режим извежда излишната течност, а повдигащият – стяга кожата.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

Аксесоари

Допълнителни аксесоари

Има четири апликатора в два размера: S и L. По-малките са предназначени за миостимулация в областта на раменете, коленете, лактите, глезените. По-големите с лекота прилепват по бедрата, корема, седалището. Така се намалява подкожната болка и се стимулира мускулната тъкан. Има и две дръжки за миостимулация на дланите. Всички аксесоари могат да се използват отделно или заедно с основния режим на миостимулация на стъпалата.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

Управление

Интелигентна система за управление

Вграденият течнокристален дисплей (LCD) отразява пълната картина и с негова помощ лесно се проследяват избраните функции. Пултът за дистанционно управление и новите два режима за съхранение на информацията М1 и М2 осигуряват допълнителен комфорт по време на използване на уреда.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

За Вашето здраве

Е5 | Термомасажор & Стимулатор
Произход Южна Корея 100%
Nuga Best от Nuga Medical Co Ltd 100%
Полезен за Вашето здраве 100%

Турманиев термомасажор – стимулатор за стъпалата Е5

ПЪТЯТ КЪМ ДОБРОТО ЗДРАВЕ Е НАПРАВЕН ОТ… КАМЪЧЕТА
Изследванията през последните години показват, че ежедневното ходене бос по камъчета, подобрява здравословното състояние на човека и възвръща лекотата в походката му. Продуктът Е5 е истинска пътечка към здравето, тъй като е направен от природния материал турманий, оформен като пирамидки. Достатъчно е само човек да стъпи бос на турманиевите платформи и да повърви 10 – 30 минути. В началото това дава болезнено усещане. Но с постоянство се постига максимален релакс; избавяне от тежест и умора в краката. По-високите турманиеви елементи запълват свода с цел да предпазят свода от плоскостъпие. Ергономичното разположение на миостимулационните “стъпала” позволява ефективно въздействие на мускулите, което е особено важно за укрепването на свода и преодоляване на деформациите на стъпалата. Допълнителните аксесоари превръщат  Е5 в мултифункционален уред. Двете дръжки осигуряват миостимулация на дланите, а четирите апликатора дават възможност чрез микроток да се въздейства и на други болезнени места: рамо, лакът, коляно, глезен.
Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

ТОПЛИНА

Турманий – източник на биорезонансна инфрачервена топлина.
Външният панел на Е5 е направен от турманий, kойто е източник на биорезонансна инфрачервена топлина.

Термомасажор & Стимулатор Е5

Външният панел на Е5 е направен от турманий, който е източник на биорезонансна инфрачервена топлина. Тя е отлично средство за избавяне от умората; премахва напрежението и подобрява настроението. Според индивидуалните предпочитания турманият може да се използва без нагряване или с нагряване, което също може да се регулира: около 50; 60 или 70 градуса.  Времето за използване на Нуга-топлината се определя индивидуално; от десет до тридесет минути. Позицията на тялото по време на използване на уреда е в зависимост от желания ефект: може само да се стои изправен като се внимава турманиевите възвишения да попаднат под свода или да се върви върху турманиевите елементи. Топлината, генерирана от турмания, дълготрайно затопля стъпалата; унищожава гъбичките и бактериите по краката.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

МАСАЖ

Точково въздействие на стъпалата.
Конусообразната форма на турмания концентрира енергията и усилва действието на масажа.

Конусообразната форма на турмания концентрира енергията и усилва действието на масажа.

Oт външната страна на първо ниво са разположени по 79 турманиеви елемента (общо 158), които оказват точково въздействие на стъпалата. Конусообразната форма на турмания концентрира енергията и усилва действието на масажа. Точковото въздействие на стъпалата влияе благоприятно на психиката, премахва стреса и безпокойството. Благодарение на това в организма протича процес на естествена детоксикация, след което стъпалата стават не само по-здрави, но и по-привлекателни. Когато турманиевите платформи се нагреят при температура 60 – 70 градуса, се постига ефекта на мокса. Тя дава дълбока проникваща топлина, която отстранява простудата. Лесен начин да се затоплят не само стъпалата, но и цялото тяло. Моксата забавя физиологичното стареене на организма.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

СТИМУЛАЦИЯ

Точково въздействие на стъпалата.
Използването на продукта може да се съчетае с работа, учене и отдих с пълноценно възстановяване

Използването на продукта може да се съчетае с работа, учене и отдих с пълноценно възстановяване

Ергономичното разположение на миостимулационните панели, позволява ефективното въздействие на свода на стъпалата. Оптималният ъгъл на наклон на повърхността на Е5 дава възможност масажорът да се използва и в седнало положение. Така може да се съчетае работа, учене и отдих с пълноценно възстановяване. Аксесоарите към продукта усилват ефекта от миостимулацията. Апликаторите са с два размера: “S” и “L”. С помощта на по-малките апликатори за миостимулация може да се получи приятен разхлабващ ефект в областта на врата, лактите, коленете. А с по-големите апликатори може да се стегнат мускулите на корема или бедрата. Използването на нискочестотните дръжки укрепва мускулите на ръцете, подобрява чувствителността им, намалява изтръпването и болката.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

КОМФОРТ

Удобство и комфорт по време на експлоатация на продукта.

Бърз и лесен избор на предпочитаната функция

Благодарение на ергономичната си конструкция, термомасажорът Е5 осигурява удобство и комфорт при използване. Притежава интелигентна система за управление, която улеснява използването на уреда в домашни условия. Вграденият течнокристален дисплей (LCD) отразява пълната картина и с помощта му лесно се проследяват избраните функции. По време на работа в горната част на уреда в зависимост честотата на нискочестотното излъчване мига лампичка (LED), а на нискочестотната площадка за стъпалата светят лампички с червен цвят.  Степента на нискочестотните импулси се определя от предпочитанията; от първа до двадесета степен.  Допълнителен комфорт е наличието на четири режима на миостимулация: от разхлабващ до спортен. С помощта на пулта за дистанционно управление, бързо и лесно може да се избере предпочитаната функция.

Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

ЕФЕКТИВНОСТ

Грижата за здравето ежедневен навик.
Термомасажорът Е5 съчетава мъдростта на Изтока и най-новите технологии, за да превърне грижата за здравето в ежедневен навик.  Комбинацията масаж и точков масаж; нагряване и мокса; миостимулация на стъпалата и в същото време миостимулация на други проблемни зони; съдейства за постигането на отлични резултати. Оптималното време за еднократно използване на уреда е от десет до тридесет минути. Най-доброто време за масаж на стъпалата е вечер преди сън, за да се облекчат болките в краката и гърба. Той е най-добрия подарък, който човек може да си подари в края на работния ден, премахва тревожността и напрежението. Въздействието на нискочестотни импулси е своеобразен “фитнес” за атрофиралите от обувките мускули на стъпалата.
Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

ШЕДЬОВЪР НА ИНЖЕНЕРСТВОТО

В полза на човешкото здраве.
“Човешкото стъпало е шедьовър на инженерството и изкуството”, е казал Леонардо Да Винчи, заради неговата способност да поема тежестта на тялото и да го поддържа изправено. Но днес стъпалата имат проблем с обувките, защото те причиняват схващания на сухожилията и закърняване на мускулите. Лекарите-подиатри доказват, че обувките отслабват стъпалата и причиняват проблеми с колената. Термомасажорът Е5 е истински шедьовър на инженерната мисъл на Нуга Бест, който осигурява на съвременния човек възможност ежедневно да върви по естествена и неравна повърхност. Последните изследвания доказват, че всеки свод става по-силен под натиск. Турманиевите конусообразни елементи оказват достатъчно голямо напрежение, което оформя и поддържа здрава арката на стъпалата.
Продукти за здраве в твоя град
Термомасажорът-стимулатор Е5 е удобен и портативен, компактен и лек, той може лесно да се премества и използва на всяко място. Притежава различни функции, които отговарят на индивидуалните нужди на хората, верен помощник в грижата за здравето на стъпалата. Да се свали напрежението от краката и ръцете; да се премахне умората и стреса от изминалия ден – всичко това е възможно при ежедневното използване на Е5 у дома. Допълнителните аксесоари към масажора допълват работата на основната площадка за миостимулация. Турманиеви пирамидки са разположени от външната страна на уреда и са прекрасна възможност както за затопляне, така и за точков масаж на стъпалата. В резултат на ежедневното използване те стават не само здрави, но и красиви.

Допълнителна информация

Тегло 6,5 кг
Размери 60,7 × 37,5 × 10,7 см
Според грижата

,

Масаж

, , , , ,

Според материала

Форма

Според функциите

,

2 отзива за Е5 | Термомасажор & Стимулатор за стъпалата

 1. Светла Великова, фотограф

  Очарована съм от продуктите на Нуга Бест!
  Вижте на видео!

 2. Стелияни Христова, пенсионер

  Нуга Бест – здраве за цялото семейство
  Откакто научих за Нуга Бест, започнах да посещавам залата редовно. Още от първите дни усетих, че Нуга Бест ми помага много! Имах болки в ставите; лявата ръка изобщо не можех да я движа. Но след посещенията ми в Нуга Бест, започна подобрение на състоянието ми. Пробвах масажора за стъпалата “Второ сърце”. Купих си го още на третия ден,защото видях, че този уред помага страшно много. На десетата процедура получих една реакция; страхотни болки, но аз не се отказах. Макар и със сълзи на очи, идвах редовно в залата. Не се отказах.
  Вижте на видео!

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…