T9 | Турманиев колан масажор

T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР

Иновативен продукт, който съчетава в едно древни Източни практики и съвременни физиотерапевтични въздействия.

Използвани са най-новите топли технологии за здраве.

Предназначен основно да укрепи кръста, да поддържа здрави бъбреците и стомашно-чревния тракт. Ефективен за поддържане на стройна талия. Лек и мобилен, лесен за употреба, изключително издръжлив, подходящ за всяка възраст. Това е коланът термомасажор Т9 на Нуга Бест!

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР
T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР
T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР
T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР

Т9 – Топла прегръдка

Иновативен продукт, който използва топли технологии за здраве

Новата суха топлина от турманий деликатно обгръща всяка част от тялото и дава усещане за комфорт и уют.

Снимка 1: T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОРСнимка 2: T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР

Коланът термомасажор Т9 е ексклузивно изобретение на корейската компания Nuga Medical Co. Ltd. Tой е невероятна комбинация от древни източни практики (масаж, акупресура, стоунтерапия) и съвременни физиотерапевтични въздействия (инфрачервена топлина, йонизация, термотерапия, магнитотерапия). Тези въздействия се получават за сметка на биокерамиката, разположена по вътрешната част на колана. Съчетанието турманий и нанодиамантен турманий усилва полезния ефект върху човешкото тяло като прави имунитета по-силен. Коланът Т9 деликатно обгръща талията като извършва едновременно масаж и дълбоко нагряване. Оздравяващото въздействие е едновременно върху кръста, бъбреците и корема. Допълнителната екстра, джоб с турманиева керамика, разположен по външната повърхност на колана, осигурява грижа за топлината, здравето и красотата на ръцете.

Снимка 4: T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР
Снимка 3: T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР

Използвай ежедневно

Лек и гъвкав, коланът термомасажор Т9 лесно може да се завие около коленните, тазобедрените и раменни стави, за да премахне болката и да ги възстанови ефективно.

Лесно е

Интелигентната система за управление позволява строг контрол на температурата. Moдерно цветово решение, ергономичен дизайн и мобилност превръщат колана термомасажор в желан продукт от хора на всяка възраст.

Продуктова характеристика

T9 | ТУРМАНИЕВ КОЛАН МАСАЖОР

Т като топлина

Буквата “Т” в наименованието на продукта разкрива основното му въздействие: термотерапевтично, което води до повишаване на обменните процеси в тъканите, ефективно и бързо премахване на болевия синдром, отстраняване на мускулните спазми, възстановяване на ставите, активиране на кръвообращението, естествена детоксикация.

Диамантена грижа

По вътрешната страна на колана са разположени освен елементи от биокерамиката турманий и 32 елемента от нанодиамантен турманий, който усилва с 10% въздействието на инфрачервената топлина и с 5% ефекта на отрицателните йони. За същото време се получават по-добри резултати.

Мултифункционален

Създаден със специална грижа за гърба, бъбреците и органите в корема, при необходимост коланът лесно може да се завие около тазобедрените, коленни и раменни стави; да се постави на дивана и да се седне върху него.

Три е повече от едно

Когато коланът се завие около кръста, се получава едновременно благотворно въздействие върху бъбреците, кръста и корема. Така не само се пести ценно време, но се постига по-голям ефект от термотерапията.

Мечтаната екстра

По външната страна на колана има джоб със затоплена турманиева керамика, където могат да се сложат ръцете. Препоръчва се използването му в случаите на болки, подувания, деформации или студени ръце.

За по-добро здраве

Биокерамиката турманий и нанодиамантен турманий оказва три физикални въздействия върху човешкото тяло: инфрачервена топлина, отрицателни йони и биомагнитно въздействие. Възстановява енергията на клетъчно ниво.

За тънка талия

Използван върху талията, коланът помага за намаляване на обиколката и премахва подуването на корема. Създават се условия за локална хипертермия и се ускорява процеса на естествена детоксикация.

За всяка фигура

Към колана Т9 има удължител, направен от специален еластичен материал. Така може да бъде използван от хора с по-едри фигури.

Автономност

Когато коланът се постави около талията и се загрее, при нужда може да се изключи захранващия кабел. Така човек може да се наслаждава на топлината, без да е ограничен в движенията си.

Самостоятелна защита

Коланът има система за защита, която се самоизключва след осем часа. Притежава защита от вредно електромагнитно излъчване.

Икономичен

Коланът Т9 е изключително икономичен. Потребяваната мощност е само 90 W при максимално натоварване – 70 градуса. Бързо загрява и бавно изстива.

Качество & Безопасност

Продуктът е с корейско качество и гарантирана безопасност.

Компактен

Лек и мобилен, издръжлив и лесен за употреба, подходящ за всяка възраст.

Начин на живот

Коланът термомасажор Т9 е не просто продукт, той е начин на живот, посветен на грижата за добро здраве, стройна фигура и енергичност.
Продукти за здраве в твоя град

Допълнителна информация

Тегло 2,1 кг
Размери 137 × 23,3 × 3,3 см
Според грижата

Масаж

Според материала

Форма

,

Според функциите

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…