Отстъпка 12%

Т11 | Мултифункционален термомасажор

Original price was: 2800,00 лв..Current price is: 2464,00 лв.. BGN

Сбъдната мечта в забързаното ежедневие!

Домът е там, където си обгърнат от топлина

Т11 | Мултифункционален термомасажор се явява алтернатива на големите турманиеви постелки NM2500 и NM2500H. Т11 позволява пълноценен нощен сън, дори на дивана. Постелката (топ матрак) Т11 може не само да се сгъва, но и да се навива на руло! Компактна и портативна, може да се вземе на път, използвайки удобната чанта, която влиза в комплекта. В турманиевата постелка (топ матрак) Т11 класическият турманий е допълнен с нанодиамантен турманий (NDT), който увеличава благотворния ефект върху здравето: с 10% се увеличава въздействието на дълговълновите инфрачервени лъчи, а с 5% се усилва йонизацията на въздуха. В постелката Т11 е използван кардинално нов нагревателен елемент: скъпоструващо въглеродно влакно, което е незапалимо. Това прави използването на постелката абсолютно безопасно. Въглеродното влакно е тънко и поради това постелката Т11 е два пъти по-тънка от познатите до момента на пазара турманиеви постелки.

Т11 | Мултифункционален термомасажор се отличава с четири иновативни промени (виж в описанието).

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Т11 | ПОСТЕЛКА С НАНОДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ

Домът е там, където си обгърнат от топлина

Средна турманиева постелка с нанодиамантен турманий Т11

Т11 | Мултифункционален термомасажор се явява алтернатива на големите турманиеви постелки NM2500 и NM2500H. Тя позволява пълноценен нощен сън, дори на дивана. Т11 може не само да се сгъва, но и да се навива на руло! Компактна и портативна, може да се вземе на път, използвайки удобната чанта, която влиза в комплекта. В мултифункционалния термомасажор (топ матрак) Т11 класическият турманий е допълнен с нанодиамантен турманий (NDT), който увеличава благотворния ефект върху здравето: с 10% се увеличава въздействието на дълговълновите инфрачервени лъчи, а с 5% се усилва йонизацията на въздуха.В постелката Т11 е използван кардинално нов нагревателен елемент: скъпоструващо въглеродно влакно, което е незапалимо. Това прави използването на постелката абсолютно безопасно. Въглеродното влакно е тънко и поради това постелката Т11 е два пъти по-тънка от познатите турманиеви постелки.

Здравословна среда

Турманият е източник на отрицателно заредени йони, които “оживяват” въздуха в градския дом. Нанодиамантените частици в турмания увеличават с още 5% йонизацията. По този начин въздухът се пречиства и насища с аеройони. Турманият, нанодиамантеният турманий неутрализират вредното електромагнитно излъчване от мобилните устройства в стаята. Така сънят е спокоен и дълбок, а утрото – бодро. Отрицателно заредените йони правят постелката с нанодиамантен турманий Т11 особено подходяща за хора, предразположени към алергии от домашен прах.

Топлина

Топлината, генерирана от турмания позволява отпускане на мускулите и намалява напрежението в целия организъм. Нанодиамантените частици в турмания усилват с още 10% въздействието на дълговълновите инфрачервени лъчи върху тялото и така по-ефективно подобряват кръвообращението. Топлината от турмания и нанодиамантения турманий се акумулира в тялото; не позволява охлаждането му и поддържа нормална телесна температура на всяка възраст.

Антибактериална & Антиакарна

Постелката Т11 е естествена антибактериална защита, благодарение на използвания комплекс от природни материали: турмалин, германий, елван, вулканични скали и нанодиаманти. Усиленото въздействие на дълговълновите инфрачервени лъчи е безценно, защото притежава силата да унищожава вируси, бактерии, гъбички, акари. Това прави постелката Т11 особено подходяща за хора с чувствителна кожа и алергии.

Масаж

По повърхността на постелката Т11 са разположени плътно 645 диска, като от тях 573 са турманиеви, а останалите 72 диска са от нанодиамантен турманий. Те оказват леко масажно въздействие и така намаляват ежедневния стрес и напрежение, облекчават мускулните болки. В постелката Т11 е добавена специална смекчаваща основа, благодарение на което се постига максимален комфорт и масажът от дисковете практически не се усеща.

Комфорт

Постелката с нанодиамантен турманий Т11 осигурява грижа и комфорт не само по време на сън. Тя е два пъти по-лека в сравнение със стандартната голяма турманиева постелка NM2500, което я прави мобилна; през деня може да се постави на дивана или да се вземе на път. Постелката Т11 може не само да се сгъва, но и да се навива на руло. Меката й повърхност и животворна топлина я превръщат в любим ритуал за поддържане на добро здраве.

Безопасност

В постелката Т11 е използван изцяло нов нагревателен елемент: скъпоструващо въглеродно влакно, което практически е незапалимо. Това гарантира абсолютна безопасност в използването на постелката както по време на сън, така и през деня.

Продуктова характеристика

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Постелката с нанодиамантен турманий Т11 е алтернатива на големите постелки NM2500 и NM2500H. Предназначена е основно за нощен сън в случаите, когато хората не разполагат с по-широко легло или се налага да спят на неразтегнат диван. Има среден размер: по-малка е от голямата турманиева  постелка, но е по-голяма от малката турманиева постелка NM80. Намаленият размер не е за сметка на турманиевите дискове, тъй като на по-малко площ са разположение дори по-голямо количество турманиеви дискове: 645 ( за сравнение при NM2500 те са 540, а при NM2500H – 640), а 11% от тях са от нанодиамантен турманий.  Нанодиамантите повишават ефекта на турмания: дълговълнови инфрачервени лъчи, аниони, биомагнит.

Постелката Т11 се отличава с четири иновативни промени

Турманий & Нанодиаманти

В постелката Т11 класическият турманий е допълнен с нанодиамантен турманий, което позволява да се получи максимално полезен ефект върху здравето. Нанодиамантените частици създават “приятелска” среда по време на сън, тъй като са антиоксиданти и блокират ултравиолетовото излъчване. Те осигуряват по-висока топлопроводимост, в резултат на което се икономисва електричество. Нанодиамантените частици притежават висок диелектрически капацитет, ограничават вредното електромагнитно излъчване. Нанодиамантеният турманий гарантира безопасност при високи температури.

Спокоен сън

Нагревателният елемент в постелката Т11 е висококачествено въглеродно влакно, което притежава еластичност и гъвкавост. Затова не се разкъсва при сгъване или нагъване. Въглеродното влакно е леко и това прави постелката Т-11 два пъти по-лека от големите турманиеви постелки. Въглеродното влакно е тънко и поради това Т11 е два пъти по-тънка в сравнение със стандартните турманиеви постелки. Дебелината е само 2 сантиметра. В сравнение с другите нагревателни елементи, въглеродното влакно притежава 30% по-голяма енергоефективност. Въглеродното влакно е незапалимо и гарантира абсолютна безопасност при използването на турманиевата постелка Т11.

Пълноценно възстановяване

Усъвършенствана е автономната система за управление, което позволява точен контрол на температурата. Функцията “сън” гарантира спокоен сън през нощта, а нагряването на 70 градуса дава възможност да се изпита ефекта на сауна в домашни условия.

Прецизност в детайлите

Независимо, че е изключително тънка, турманиевата постелка Т11 се състои от десет слоя. Освен най-горния видим слой от турманий и нанодиамантен турманий, има междинен слой, вътрешен защитен слой, въглищен слой, алуминиев слой и мек междинен слой. Това прави използването на постелката не само полезно за здравето, но осигурява допълнителен комфорт и безопасност.
Продукти за здраве в твоя град

Функции

ТУРМАНИЯТ И НАНОДИАМАНТЕНИЯТ ТУРМАНИЙ В ПОСТЕЛКАТА Т11 ИЗПЪЛНЯВАТ ЕДНОВРЕМЕННО НЯКОЛКО ФУНКЦИИ.

Технологии

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ В ПОМОЩ НА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ.

В изработването на турманиевата постелка Т11 са използвани най-иновативните топли технологии, определени като “технологии на бъдещето”. Турманият е в основата на продукта. Съвместно с учените от научно-изследователския център Fraunhofer, Нуга Бест значително подобри качеството на запатентования турманий и създаде нов, усъвършенстван материал: нанодиамантен турманий. 10% от общото количество дискове в постелката Т11 е от нанодиамантен турманий.

Тайните на корейското дълголетие

Крачка напред

Съвместно с научно-изследователския център Fraunhofer, Германия, бе разработена нова биокерамика с изключително благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Чрез иновативни технологии нанодиамантените частици се прибавят към прахообразния турманий в специална среда без кислород. Резултатът? Високотехнологична биокерамика с грижа за здравето!

Допълнителна информация

Тегло 6,8 кг
Размери 147 × 52 × 2 см
Според грижата

, , , ,

Масаж

, , ,

Според материала

,

Форма

Според функциите

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…