Часовник с турманиева верижка

Часовник с турманиева верижка

Часовникът с турманиева верижка е част от колекцията аксесоари на Нуга Бест. 

Той е предназначен за динамичните и делови хора, които държат на природните материали. Красотата и здравето, стилът и романтиката се съчетават перфектно. Часовникът е от висок клас, а верижката е изработена от турманий, който представлява специално подбрани естествени съставки: турмалин, германий, елван и вулканична лава.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Стил & Романтика

Часовник с турманиева верижка

Часовникът с турманиева верижка е част от колекцията аксесоари на Нуга Бест.  Той е предназначен за динамичните и делови хора, които държат на природните материали. Красотата и здравето, стилът и романтиката се съчетават перфектно. Часовникът е от висок клас, а верижката е изработена от турманий, който представлява специално подбрани естествени съставки: турмалин, германий, елван и вулканична лава.

Невероятно красив турманият е комплекс от природни чудеса: дълговълнови инфрачервени лъчи и отрицателно заредени йони, които влияят благотворно върху самочувствието и здравето на човека. Турманият намалява пет пъти нивото на напрежение на електромагнитните и електростатичните полета от компютри, телевизори и друга битова и офис-техника. Турманиевата верижка на часовника е естествен източник на отрицателно заредени йони (около 500 йони/куб.см) и по този начин се преодолява аеройонното гладуване при хора, които прекарват по-голямата част от времето си в затворени помещения.

Топлината, генерирана от турмания отпуска мускулите и намалява напрежението. Затова се препоръчва часовникът с турманиева верижка да се носи на тази ръка, която е по-натоварена при работа.
Невероятно е въздействието при хроничен стрес и умора.

ПЕРФЕКТЕН АКСЕСОАР

За всяка дреха & За всеки повод

КЛАСИЧЕСКОТО БИЖУ-ЧАСОВНИК ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ЕЛЕГАНТНА КАДИФЯНА КУТИЙКА.

  • Висок клас часовник с турманиева верижка
  • Часовникът работи с батерия и е водоустойчив
  • Верижката е от оригинален и патентован турманий
  • Два модела: дамски и мъжки
  • Верижката се разтяга и това я прави универсална
  • Използвани са висококачествени материали, щадящи природата
  • Съвременно представяне на древните традиции в използване на минералите

Винаги на мода

ЗАЩОТО Е МОДЕРНО ДА БЪДЕШ ЗДРАВ!
Верижката от турманий съдържа специално подбрани природни съставки, които се грижат за специфичните нужди на тялото. Като електрически камък на здравето,турмалинът е превъзходен енергостимулатор и балансьор на биотокове в човешкото тяло. Той премахва симптомите на преумора, отстранява главоболието, успокоява нервната система.
Като абсолютен антиоксидант германият подобрява способността на клетките да генерират енергия, като ги снабдява с кислород. Той осигурява здравословен химически баланс в организма, така че човек по-лесно се противопоставя на психологически и емоционален стрес. Елванът е признат за един от силните кристали-биокоректори. Биологически активен, камъкът ускорява зарастването на рани, изгаряния и други травми на кожата.

Вулканичната лава настройва жизнените ритми на хората на природна вълна и помага за постигане на уравновесено състояние. Осигурява отлично разтоварване на съзнанието на хората, изморени от забързания ритъм на живота.

 Избягвайте драскането на турманиевата верижка с твърди материали, както и изпускането й на твърди повърхности. 

Допълнителна информация

Според грижата

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Може също да харесате…