Отстъпка 15%

HC50 | Oртопедична възглавница

Original price was: 900,00 лв..Current price is: 765,00 лв.. BGN

HC50 | Oртопедична възглавница

Комфорт § Грижа за шията

Предназначена за всички хора, които се грижат за здравето си; за тези, които прекарват часове пред екрана в една и съща поза. Нуга – възглавницата е решение за хора, които страдат от безсъние, от болки в шията и раменете, от главоболие. Тя е изключително удобна за тези, които не обичат да спят на гръб, а на една страна. Изработена от природни материали, тя е особено подходяща за хора с алергия към домашен прах и акари. Благодарение на използваната биокерамика, нуга-възглавницата създава ефекта на чистия въздух в градския дом. Използването й няма възрастови ограничения.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Комфорт § Грижа за шията

HC50 | Oртопедична възглавница

Новата нуга – възглавница е разработена от изследователите на корейската компания Nuga Medical Co.Ltd, за да осигури допълнителен комфорт и удобство по време на сън. Тя е предназначена за всички хора, които се грижат за здравето си; за тези, които прекарват часове пред екрана в една и съща поза. Нуга – възглавницата е решение за хора, които страдат от безсъние, от болки в шията и раменете, от главоболие. Тя е изключително удобна за тези, които не обичат да спят на гръб, а на една страна. Изработена от природни материали, тя е особено подходяща за хора с алергия към домашен прах и акари. Благодарение на използваната биокерамика, нуга-възглавницата създава ефекта на чистия въздух в градския дом. Използването й няма възрастови ограничения.

Желаната комбинация от ефективност и комфорт

Брилянтна грижа за шията.

Учените от Изследователския институт към Nuga Medical Co Ltd направиха някои изменения на познатата вече възглавница, които осигуриха повече комфорт при използването й по време на сън. Видимо формата е променена, а ефективността – повишена за сметка на използваната биокерамика нанодиамантен турманий.

За максимален комфорт по време на сън
Използваната технология Nuga c-spine намалява напрежението в областта на шията и раменете и гарантира комфорт по време на сън дори и при завъртане на тялото.

Новата възглавница има ергономична форма с ефект на микромасаж; осигурява отлична поддръжка на шията и правилно положение на гръбначния стълб по време на сън. Високата страна на възглавницата е удобна за сън на една страна, а ниската – осигурява оптимален комфорт, когато човек спи на гръб.

Малката вдлъбнатина позволява главата да се разположи по-удобно и да се подобри дишането по време на сън. Освен формата променено е и съдържанието на възглавницата. Тя е направена от иновативен еластичен материал, който е мек и приятен на допир, лесно се почиства.

С полза за здравето на шията

Ползите от постоянното използване на нуга-възглавницата са увеличени за сметка на вида и количество биокерамика.

По повърхността на възглавницата са разположени 26 диска от турманиева керамика и 39 диска от нанодиамантен турманий. Те осигуряват ефекта на микромасаж, когато човек променя позата на главата си през нощта. Използваната биокерамиката оказва три полезни физикални въздействия върху здравето на шията и главата:

 • .1

  Биорезонансна инфрачервена топлина

 • .2

  Биомагнитно въздействие

 • .3

  Отрицателно заредени йони

HC50 | Oртопедична възглавница
HC50 | Oртопедична възглавница

Биокерамиката ефективно намалява мускулната болка и напрежение, овладява възпаленията, подобрява микроциркулацията и кръвообращението на мозъка. С помощта на германия и отрицателните йони, отделени от биокерамиката се увеличава кислорода в клетките, преодолява се стреса и неоснователното безпокойство. Нанодиамантеният турманий усилва с 10% инфрачервената топлина и с 5% ефекта на йонизация. По този начин възглавницата е практично решение за дълбок и спокоен нощен сън.Новата нуга-възглавница е съчетание на съвременна физиотерапия (постизометрична релаксация, магнитотерапия, йонизация, инфрачервена топлина) и методи от Източната медицина ( акупресура, стоунтерапия, масаж).

Продуктова характеристика

 • Осигурява максимален комфорт на главата и шията по време на сън
 • Подобрява качеството и продължителността на нощния сън
 • Позволява щадящо разтягане на шийния отдел на гръбначния стълб
 • Формата й следва естествените извивки на шията
 • Благодарение на технологията c-spine (ъгъл 45 градуса) главата и гръбначния стълб по време на сън образуват права линия, което намалява напрежението върху раменете и предотвратява гръбначно изкривяване
 • Възглавницата осигурява постизометричната релаксация на мускулите на шията по време на сън и така поддържа подвижността й
 • Ергономичната форма на възглавницата е съчетан с ефекта на микромасаж
 • Удобна за използване, независимо от това как спи човек: по гръб или на една страна
 • Еластичният и мек материал, от който е направена възглавницата, допълнително увеличава усещането за комфорт
 • Физикалното въздействие на биокерамиката снема болката и напрежението, укрепва здравето
 • Биокерамиката, разположена по повърхността на възглавницата спира натрупването на прахови акари. Това прави възглавницата подходяща за хора с алергии
 • Резултатите се получават за сметка на съвременни физиоте
 • Необходими са от една до пет нощи адаптивен период
 • Към възглавницата има и специална калъфка
 • Корейско качество и изпитана ефективност

Решение за здраве

Нуга – възглавницата не е просто още един аксесоар в спалнята. Тя е умно решение за тези, които са осъзнали, че доброто утро идва винаги след пълноценен нощен сън.

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 500 × 270 × 9,5 см
Според функциите

Форма

Масаж

, , ,

Според материала

Според грижата

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.