Отстъпка 2%

N5 | Термомасажор & Стимулатор

Original price was: 9200,00 лв..Current price is: 8999,00 лв.. BGN

ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОР

Персонален автоматичен термомасажор – стимулатор N5

Персонален автоматичен термомасажор – стимулатор N5. Той е всичко, за което сте мечтали! Оборудването N5 превръща масажа от лукс в ежедневен навик за добро здраве! По-близо от всичко до Вас, у дома, за цялото семейство!

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Термомасажор § Стимулатор N5

Разтворете N5. Първа награда за дизайн през 2015 година!

Радвайте се на здравето

N5 – Спечели първа награда за продукт от световна класа!

С персоналния автоматичен термомасажор – стимулатор  N5 всеки може да се наслади в дома си на ефективни и ежедневни спа-процедури: масаж, точков масаж, дълбоко нагряване, стоунтерапия. Не се налага да чакате отпуската, просто се прибирате у дома и лягате на термомасажор N5. Същото удоволствие могат да изпитат  Вашите близки и приятели. А благодарение на йонизацията от турмания, можете да се насладите на чист въздух в градския си дом. Термомасажор – стимулатор N5 осигурява ежедневна грижа за здравето, помага да се преодолее стреса и напрежението, пълноценно възстановява силите. Благодарение на най-новите технологии за здраве човек може да превърне масажа и топлината в част от ежедневието си, за да се радва на добро здраве.

Отличава се с пет иновативни промени

ТОПЛИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Чрез оригинална нано-диамантена технология, която повишава благотворния ефект върху човешкия организъм.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ

Комфорта на течнокристален дисплей LCD и възможност за слушане на музика.

ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯ

В продукта има три отделни вътрешни проектора, които се движат едновременно, за да стимулират пълноценно целия гръбначен стълб. Освен това има възглавничка за главата, подложка за краката и топлинно въздействие в областта на ръцете и прасците.

СИНЕРГИЧНОСТ

Синергичността на продукта прави въздействието му особено ефективно и комплексно.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Продуктът се сгъва във вид на папка и така не заема много място у дома. Когато има нужда, просто се разтваря и се използва.

Благодарение на удобния пулт всеки лесно може да избере режима, предпочитания вариант на масаж и желаната температура. Персоналният термомасажор-стимулатор N5 e лесем за използване. В резултат на няколко лесни стъпки, могат да се постигнат невероятни резултати.

Персоналният термомасажор-стимулатор N5 превръща масажа от лукс в ежедневна грижа за здравето. Създаден, за да побеждава болката. Предназначен за поддържане на хигиена на гръбначния стълб, стройна фигура и активно дълголетие.

Комплексна система за възстановяване на гръбначния стълб.

Термомасажорът-стимулатор N5 предлага комплексна система за възстановяване на гръбначния стълб. В зависимост от нуждата или индивидуалните предпочитания, потребителят може да избере един или няколко от десетте режима на масаж.

РЕЖИМ НА РАБОТА

В ОБОРУДВАНЕТО N5 ИМА РАЗЛИЧНИ РЕЖИМИ НА РАБОТА

 • Режим 1 – Рефлексотерапевтичен автоматичен масаж. Препоръчва се веднага след ставане от сън, за да може тялото да се подготви за предизвикателствата на новия ден. Подобрява концентрацията и самочувствието; активизира умствената активност. Продължителността му е 32 минути.
 • Режим 2. Релаксиращ автоматичен масаж. Изключително ефективен, ако се направи непосредствено преди сън, за да се премахне напрежението, натрупало се в мускулите през целия ден. Намалява безпокойството, помага за преодоляване на стреса. Осигурява пълноценен сън. Този масаж продължава 47 минути.
 • Режим 3. Лимфодренажен автоматичен масаж на краката. Препоръчва се в случаите, когато е необходимо да се намали натоварването и отточността в областта на краката. Подходящ при хора със студени крака или разширени вени. Продължителността на масажа е 32 или 47 минути.
 • Режим 4. Енергиен автоматичен масаж на гърба. Подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот, физически и емоционален стрес. Енергизиращ масаж, който намалява стреса, подобрява гъвкавостта и свободата на движения. Продължителността му може да бъде 32 или 47 минути.
 • Режим 5. Масаж с горещи минерали. Подобрява кръвообращението, премахва мускулните болки и спазми. Отпуска тялото и съзнанието, намалява стреса и тревогата, мощно средство за релаксация. Усилва имунната система. Според индивидуалните предпочитания масажът може да бъде от 32 до 47 минути.

<< N5 >>

ВИСОКОТЕХНОЛОГОЧЕН ПРОДУКТ, ЗА ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО

 • Режим 6. Антицелулитен масаж с отслабващ ефект. Стимулира работата на коремните и бедрени мускули; помага за изхвърляне на токсините и мазнините, което способства отслабването. Възстановява еластичността и гладкостта на кожата. Продължителността на масажа е 38 минути.
 • Режим 7. Специален масаж. Комбинацията от масаж и ефективно топлинно въздействие е особено ефективна при главоболие, хрема, болки в гърлото или ушите. Премахва умората от очите и намалява торбичките и тъмните кръгове под тях. Продължителността на този масаж е строго индивидуална.
 • Режим 8. Мануален (ръчен) масаж. При този режим човек сам управлява термомасажора според личните си предпочитания и усещания. Този масаж намалява стреса и тревожността; овладява болките в шията, гърба и кръста. Продължителността на масажа също се определя индивидуално.
 • Режим 9. Акупресурен масаж без нагряване. Препоръчва се при възрастни и болни хора, чийто организъм е отслабнал. Масажът намалява стреса и безпокойството; осигурява релаксация на мускулите като по този начин овладява болката. Масажът може да бъде 32 или 47 минути.
 • Режим 10. Акупресурен масаж с нагряване. Този масаж е надеждно, безопасно и ефективно средство за справяне с болката и то без страничен ефект. Масажът помага да се преодолее напрежението и безпокойството. Продължителността на масажа е 32 или 47 минути.

Нанодиамантена технология (NDT)

Първата най-иновативна промяна в N5 e топлинното въздействие на нанодиамантената технология, създадена по пътя на синтеза на нанодиамант и патентования турманий. Така е повишен нагряващия ефект за сметка на високата топлопроводимост, отделената биорезонансна инфрачервена топлина и аниони. Наука и технологии се обединяват, за да създадат удобство в използването на нагретите камъни в ежедневието ни. Знае се, че диамантът е царят на камъните. Той е отлично средство за борба със стреса, отнема умората и се отразява благоприятно на централната нервна система. Диамантът подобрява самоувереността и е естествено подмладяващо средство.

НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ЖЕНАТА СА ДИАМАНТИТЕ, А В ОБОРУДВАНЕТО N5 ТЕ, ЗАЕДНО С ТУРМАНИЯ, СТАВАТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ НА ЗДРАВЕТО.проф. Лаваш

Конструкция & Дизайн

Термомасажор – стимулатор N5 има три вътрешни проектора, които се движат едновременно, за да въздействат пълноценно на гръбначния стълб. Те осигуряват ефективен масаж и точков масаж, както и дълбоко топлинно нагряване. Линейното движение на проекторите извършва щадящо и деликатно разтягане на гръбначния стълб, което поддържа гъвкавостта на гръбнака, независимо от възрастта.

Мекият проектор за шията е с една ролка и основното му предназначение е да поддържа доброто здраве на деликатния шиен отдел на гръбначния стълб.Мекият проектор за шията е с една ролка и основното му предназначение е да поддържа доброто здраве на деликатния шиен отдел на гръбначния стълб.

 

Проекторът за гръдния отдел се движи леко и вдълбочина, следвайки естествените извивки на гръбначния стълб. Извършва топлинно въздействие чрез минералите и точков масаж.Проекторът за гръдния отдел се движи леко и вдълбочина, следвайки естествените извивки на гръбначния стълб. Извършва топлинно въздействие чрез минералите и точков масаж.

 

Третият проектор на оборудването N5 е конструиран специално за кръста, явяващ се център на човешкото тяло. Така чрез топлинно въздействие, разтягане и точков масаж може да се избегнат мускулните болки в областта на кръста.Третият проектор на оборудването N5 е конструиран специално за кръста, явяващ се център на човешкото тяло. Така чрез топлинно въздействие, разтягане и точков масаж може да се избегнат мускулните болки в областта на кръста.

ВЪЗГЛАВНИЧКАТА ЗА ГЛАВАТА И ПОСТАВКАТА ЗА КРАКАТА в спомагателния корпус осигуряват допълнителен комфорт при използването на оборудването. Има допълнително топлинно въздействие в областта на ръцете и прасците, за да се усили благотворния ефект от нанодиамантения турманий върху здравето.

Изключителният дизайн отговаря на изискаванията и на най-взискателните клиенти. Дизайнът „папка“ е решение за тези хора, които нямат излишно място в домовете си, но искат да се възползват от новите технологии за здраве.

Термомасажор - стимулатор N5 лесно може да се разгъне и използва без специализиран монтажТермомасажор – стимулатор N5 лесно може да се разгъне и използва без специализиран монтаж. При нужда просто се сгъва и прибира, без да заема излишно място.

РАЗЛИЧНИТЕ НИВА НА КОНСТРУКЦИЯТА е технологично решение, съобразено с формите на човешкото тяло и гарантира по-ефективно локално нагряване. Термомасажор – стимулатор N5 е удобен за транспортиране, благодарение на вградените колелца в долната му част и функционалната дръжка в горната му част.

Ела & Опитай

АКСЕСОАРИ

Допълнителни аксесоари включени в оборудването N5

Нискочестотен колан

Нискочестотният колан има двадесет степени на интензивност и може да се приложи на различни части на тялото. Той осигурява постизометрична гимнастика и е особенно полезен за хората, които продължително време седят както и за всеки, който иска да запази младежката си фигура. Има възможност за регулиране на размера с цел повишаване възможностите за приложение: на корема, гърба, бедрата, краката и други части на тялото.Нискочестотният колан има двадесет степени на интензивност и може да се приложи на различни части на тялото. Той осигурява постизометрична гимнастика и е особенно полезен за хората, които продължително време седят както и за всеки, който иска да запази младежката си фигура. Има възможност за регулиране на размера с цел повишаване възможностите за приложение: на корема, гърба, бедрата, краката и други части на тялото.

Петсферен проектор

Удобният петсферен проектор може с лекота и удобство да се използва на всяка част от тялото и да осигури ефективно топлинно въздействие. Той е особенно ефективен за използване в областта на лицето и главата.Удобният петсферен проектор може с лекота и удобство да се използва на всяка част от тялото и да осигури ефективно топлинно въздействие. Той е особенно ефективен  за използване в областта на лицето и главата.

Управление & Контрол

Интелигентна система за управление и контрол

Интелигентна система за управлениеКомфортен течнокристален дисплей LCD, който отразява пълната картина и позволява проследяване работата на оборудването във всеки момент. Музикален плейър за по-добър релаксМузикален плейър за по-добър релакс. Музиката може да се слуша от вградените тонколонки или със слушалки. Така релаксът е гарантиран.

Продукти за здраве в твоя град

Допълнителна информация

Тегло 59,5 кг
Размери 130 × 27 × 64 см
Масаж

, , , , , ,

Според функциите

,

Според материала

Форма

Според грижата

, , , , ,

4 отзива за N5 | Термомасажор & Стимулатор

 1. Светла Великова, фотограф

  Очарована съм от продуктите на Нуга Бест!
  Вижте на видео!

 2. Янка Георгиева, учител

  Преди четири години ми поставиха диагноза гонартроза на долните крайници. Съветът на лекарите беше да сменя ставата. Обеждаваха ме,че това е единствения начин, по който мога да променя състоянието си, тъй като с времето хрущяла все повече се износваше. Чувствах по-голяма скованост, трудно придвижване. Една случайна среща с колежка, с която съм работила преди много години, промени моето виждане и нагласата за промяна. Споделих с нея за здравословния си проблем и тя ме посъветва да да дойда в залата на Нуга Бест. Тя също от дълги години ходила в залата и се избавила от болката в коляното. Тя ми каза да опитам, защото през годините тя чула и опита на хората, които са успели да подобрят състоянието си.
  Вижте на видео!

 3. Величка Парашкевова

  Ползвам леглото от години и съм много доволна. Но сега живеем в България, на мен тук ми харесва, хубаво ми е. Тука са ми корените. Работим в градината. Затова реших, че трябва да имам такова легло и тука. И вече го направихме с помощта на Николай. Много сме доволни, че вкъщи вече имаме леглото! Аз лично смятам, че българите много малко внимание отделят на профилактика и превантивни мерки за здравето. Всъщност се обръщаме към лекари и физиотерапевти, само, когато имаме вече някакви нетърпими болки.
  Вижте на видео!

 4. Евгения Върбанова

  ГРЪБНАЧНИЯТ СТЪЛБ Е ОСНОВА НА ЦЯЛОТО НИ ТЯЛО!

  По принцип съм здрава. Но през пролетта получих болки в кръста след вдигане на тежест. Научих за Нуга Бест и посетих залата, без да провеждам друго лечение. Останах много доволна, защото след три процедури на оборудването, аз се възстанових напълно. Да, но това не е достатъчно! Необходимо е постоянство!
  Вижте на видео!

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…