NM2500h | Голяма турманиева постелка

Toплина и уют в леглото

Сбъдната мечта за по-добър сън!

Голямата турманиева постелка NM2500h e усъвършенстван вариант на любимата на много хора постелка NM2500. Предназначена основно за нощен сън, тя осигурява пълноценен отдих и възстановяване. Нанокерамиката, използвана в постелката, максимално повишава ефекта на турмания: дълговълнови инфрачервени лъчи, аниони и биомагнит. Турманиевата постелка NM2500h се отличава с три иновативни промени (виж в описанието).

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Toплина и уют в леглото

Сбъдната мечта за по-добър сън.

Леглото е мястото, където човек прекарва една трета от живота си. Днес всеки знае колко е необходим осемчасовия сън за доброто здраве и красота. Но дори човек да е стриктен и да отделя по осем часа за нощен сън, това не означава непременно, че има пълноценен сън. Истината е, че спалнята има силата да дарява или нарушава качеството на съня. Как човек да се наслади на спокоен сън, когато леглото му е студено? Как да се предпази от вредните електромагнитни излъчвания и домашния прах, докато спи? Възможно ли е докато човек спи в градския си дом, да диша и чист въздух?

Усъвършенстваната турманиева постелка NM2500h е оригинална разработка на центъра за научно-изследователска дейност на Nuga Best и дава практичен отговор на тези въпроси.Елисавета Николова
Продукти за здраве в твоя град

Наука за добрият сън

NM2500h | Голяма турманиева постелка.

Здравословна среда

Турманиевата постелка е източник на отрицателно заредени йони, наречени „въздушни витаминчета“. Те пречистват и освежават въздуха; неутрализират вредното електромагнитно излъчване; подпомагат дишането и укрепват имунната система. Анионите правят турманиевата постелка подходяща за хора, предразположение към алергии от домашен прах.

Топлина

На всеки му се е случвало да се събуди през нощта от студ и да не може да заспи. Експертите на Nuga Best препоръчват да се спи в прохладна стая (19 – 21 градуса), но леглото да бъде топло. Турманиевата постелка е източник на дълговълнова инфрачервена топлина, която дава усещане за комфорт. Тази топлина се акумулира в тялото; не позволява охлаждането му и поддържа нормална телесната температура.

Антибактериална & Aнтиакарна защита

Благодарение на използвания комплекс от минерали, турманиевата постелка е естествена антибактериална защита на организма. Дълговълновите нфрачервени лъчи са незаменими, защото имат силата да унищожават бактерии, вируси, гъбички, акари. Затова турманиевата постелка е подходяща за хора с чувствителна кожа и алергии.

Масаж

640 турманиеви елемента оказват масажно въздействие върху тялото по време на сън и по този начин се облекчават мускулните болки, намалява се ежедневния стрес и напрежение.

Комфорт

Турманиевата постелка се грижи за добрата позиция по време на сън и естествено прогонва безсънието. Лесно се превръща в любим ритуал за пълноценен сън.

Продуктова характеристика

NM2500h | Голяма турманиева постелка.

ГОЛЯМАТА ТУРМАНИЕВА ПОСТЕЛКА NM 2500H E УСЪВЪРШЕНСТВАН ВАРИАНТ НА ЛЮБИМАТА НА МНОГО ХОРА ПОСТЕЛКА NM 2500. ПРЕДНАЗНАЧЕНА ОСНОВНО ЗА НОЩЕН СЪН, ТЯ ОСИГУРЯВА ПЪЛНОЦЕНЕН ОТДИХ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Нанокерамиката, използвана в постелката, максимално повишава ефекта на турмания: дълговълнови инфрачервени лъчи, аниони и биомагнит. Турманиевата постелка NM2500h се отличава с три иновативни промени:

 • Турманий § Здрав сън – По повърхността на постелката са разположени 640 турманиеви елемента, със сто повече от предишния модел. Тези елементи са добавени с цел да се осигури по-дълбоко нагряване на тялото и усилване ефекта на природните фактори по време на сън. По-големият брой турманиеви елементи усилват ефекта и от масажното въздействие.
 • Пълноценно възстановяване – Турманиевите елементи имат хексодална структура, която позволява отделянето на най-безопасната в природата биоенергия. Така нощният сън се превръща във време на пълноценно възстановяване на енергията на човека.
 • Спокоен сън – Усъвършенствана е автономната система за управление, което позволява точен контрол на оптималната температура. Това гарантира спокоен сън през нощта.

ТУРМАНИЯТ В ПОСТЕЛКАТА NM 2500H ИЗПЪЛНЯВА НЯКОЛКО ФУНКЦИИ:

 • Топлинна – Разхлабва мускулите, подобрява регулирането на топлината в тялото и циркулирането на кръвта; усилва имунитета.
 • Инфрачервена топлина – Въздействие на инфрачервена топлина – Има антимикробно действие, способства поддържането на водния баланс в тялото и съдейства за регенерация на тъканите.
 • Биомагнит – Премахва възпалението и умората; ускорява процесите на зарастване на рани.
 • Биологично активни точки – Въздействие на биологично активните точки – Подобрява циркулирането на енергията по цялото тяло, възвръща доброто здраве и самочувствие.
 • Очистваща – Способства за отделянето на шлаки, соли, токсини; неутрализира неприятната миризма на тялото.
 • Повече кислород – Способства насищането на организма с кислород – Оказва положително влияние на настроението, самочувствието и работоспособността.

В ИЗРАБОТВАНЕТО НА ТУРМАНИЕВАТА ПОСТЕЛКА NM 2500H СА ИЗПОЛЗВАНИ НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ ТОПЛИ ТЕХНОЛОГИИ, ОПРЕДЕЛЕНИ КАТО „ТЕХНОЛОГИИ НА БЪДЕЩЕТО“. ТУРМАНИЯТ, КОЙТО Е В ОСНОВАТА НА ПРОДУКТА, Е СЪЗДАДЕН НА ОСНОВАТА НА ЗАПАТЕНТОВАНИ ТЕХНОЛОГИИ, КАКВИТО ИМАТ САМО NUGA MEDICAL CO.LTD.

 • Подбор – Високотехнологичният процес на производство на турмания започва с внимателен и строг подбор на турмалин, германий, елван и вулканични скали.
 • Цикъл – Всеки един от природните елементи се смила на ситен прах.
 • Повече енергия – Прахообразният турманий се изсушава вакуумно и след това се стрива на още по-ситен прах, защото прахът от минералите отделя много повече енергия отколкото целия кристал.
 • Пресяване – След това турмания внимателно се пресява чрез въздушен поток, за да се отделят само най-финните микрогранули.
 • Изпичане – Микрогранулираният турманиев прах се събира във форми и се изпича при температура над 1300 градуса, за да се отделят примесите.
 • Резултат – Нанокерамиката става бляскава без никакво допълнително покритие и излъчва живителна топлина и аеройони.

Допълнителна информация

Тегло 11,55 кг
Размери 1900 × 800 × 40 см
Според грижата

Масаж

Според материала

Форма

Според функциите

2 отзива за NM2500h | Голяма турманиева постелка

 1. Бисерка Георгиева, администратор

  Разбрах, че Нуга Бест е най-доброто за мен и моето семейство!
  Вижте на видео!

 2. Стелияни Христова, пенсионер

  Нуга Бест – здраве за цялото семейство
  Откакто научих за Нуга Бест, започнах да посещавам залата редовно. Още от първите дни усетих, че Нуга Бест ми помага много! Имах болки в ставите; лявата ръка изобщо не можех да я движа. Но след посещенията ми в Нуга Бест, започна подобрение на състоянието ми. Пробвах масажора за стъпалата “Второ сърце”. Купих си го още на третия ден,защото видях, че този уред помага страшно много. На десетата процедура получих една реакция; страхотни болки, но аз не се отказах. Макар и със сълзи на очи, идвах редовно в залата. Не се отказах.
  Вижте на видео!

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…