NM80 | Мултифункционален термомасажор

Турманиева технология за здраве

NM80 | Мултифункционален термомасажор

Усъвършенстван вариант на любимата на всички малка турманиева постелка NM80. Предназначен за тези, които искат да внесат повече уют и топлина в дома си. Създаден, за да подобри качеството на съня. Притежава разнообразие от функции, които укрепват здравето. Подходящ за кресло, диван или детско легло. Лек и мобилен. Материалите, от които е изработен, създават приятно усещане и мекота.

Новият NM80h може да се използва като топ матрак или като термомасажор. Като топ матрак се поставя върху основния матрак с цел да увеличи комфорта по време на сън. Той създава здравословна среда и защитава тялото от охлаждане. Като термомасажор се използва, за да намали болката, да подобри кръвообращението и да възстанови работоспособността.

В момента този артикул не е наличен.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

NM80 | Мултифункционален термомасажор

– Турманиева технология за здраве от Nuga Medical Co –

Новият NM80 може да се използва като топ матрак или като термомасажор. Като топ матрак се поставя върху основния матрак с цел да увеличи комфорта по време на сън. Той създава здравословна среда и защитава тялото от охлаждане. Като термомасажор се използва, за да намали болката, да подобри кръвообращението и да възстанови работоспособността. Необходимо е да се установи оптимален температурен режим (45 – 60 градуса) и да се постави на определена част от тялото за 10 – 60 минути . Важно е да се използва принципа на постепенно увеличаване на температура и време. Оборудван с иновативна технология, която осигурява топлина през студените зимни месеци и охлаждане през лятото. С изчистената си визия той променя стаята, дивана, креслото или леглото като ги превръща в уютно място за почивка или сън. В основата му е използвана патентована биокерамика Turmanium на корейската компания Nuga Medical, която генерира отрицателно заредени йони и биорезонансна инфрачервена топлина. Новият NM80h комфортно приляга към тялото и преоткрива много възможности за поддържане на добро здраве.

Укрепва имунитета 100%
Осигурява естествена детоксикация 100%
Овладява ежедневния стрес 100%
Поддържа нормална телесна температура 100%
Способства възстановяването на костни тъкани 100%
За две седмици мускулните болки намаляват със 70%
Овладява се мускулната атрофия 100%

Биокерамична технология за здраве от Nuga Medical Co

– НУГА ДЕФИНИЦИЯ ЗА СЪВЪРШЕНСТВО –

Основната промяна в новия NM80h e количеството и формата на използваната биокерамика.

Функция сън
 • Без да са променени размерите, по повърхността му са плътно разположени 319 елемента от турманий, със 109 повече от предишния модел. Увеличеното количество биокерамика гарантира засилен ефект на четирите й физикални въздействия: биомагнит, инфрачервена топлина, отрицателно заредени йони и акупресура.
Функция сън
 • Турманиевата керамика е оформена като шестоъгълници, които хем са големи, хем са достатъчно много. По този начин по повърхността на новия NM80h не остава вече незаето пространство. Използваният модел “медена пита” прави продукта изключително красив; позволява отделянето на най-безопасната в природата биоенергия.

Новият NM80 e оборудван с технологии, които отговарят на индивидуалните нужди.

– ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН КЪМ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ –

Инфрачервена топлина

Инфрачервената топлина помага на тялото да не се охлади през студените зимни дни и нощи. Тази топлина подобрява кръвообращението и активизира обменните процеси; ускорява процеса на регенерация на клетките.
 • Съкращава времето за възстановяване след боледуване, операция или травма.
 • Особенно ефективна при алергии и кожни заболявания.
 • Намалява болката и овладява атрофията на мускулите.
 • Подобрява състоянието на ставите и тяхната подвижност.
 • Укрепва здравето на органите в коремната област.

Отрицателно заредени йони

Отрицателно заредените йони насищат клетките с необходимия кислород и са естествен антиоксидант. 5 – 10 пъти намаляват нивото на напрежение на електромагнитни и електростатични полета от компютри и телевизори.
 • Подобряват дишането при хора с дихателни проблеми.
 • Укрепват имунната система.
 • Увеличават количеството на кислород в клетките.
 • Помагат да се преодолее тревогата и стреса.
 • Успокояват психиката и повишават самочувствието.
Този продукт е особено подходящ за деца от най-ранна възраст.
– С ГРИЖА ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ –

За новородени трябва да се използва при температура не по-висока от 40 градуса. След първата годинка вече може да се използва в оптимален температурен режим (45 – 60 °C). Препоръчва се използването му на стола, докато детето подготвя уроците си. Предпочитан е като топ матрак за кошарка или детско легло.

С изпитани ползи за детето
 • Спира коликите при бебета.
 • Успокоява съня.
 • Овладява хиперактивността.
 • Подобрява паметта.
 • Укрепва имунитета.
 • Овладява алергиите.
 • Успокоява кашлицата.
Защо да изберете мултифункционалния термомасажор NM80?

Притежава интелигентна система за управление, която позволява прецизен контрол на топлината. Абсолютно безопасен. Не излъчва вредни електромагнитни вълни , тъй като нагревателните елементи са надеждно изолирани. Лек и компактен, може лесно да бъде преместен. Подходящ за ежедневно използване. Едновременно може да се ползва като иновативен топ матрак и термомасажор. Здравето укрепва под влияние на четири физикални въздействия: масаж, инфрачервена топлина, отрицателни йони и биомагнит. Осигурява антибактериална и антиакарна защита благодарение на използвания комплекс от минерали и технологии. Гарантира комфорт и удобство, тъй като най-горното покритие е от приятна на докосване еко кожа. Лесно се почиства и поддържа.

Как да използвате новият NM80?

Единственото условие е да спазвате принципа на постепенно увеличаване на време и продължителност при използване на термомасажора. Започнете нагряване с 45 °C за 10 минути като поставите уреда на предпочитаното от вас място или просто седнете (легнете) върху него. Можете да завиете гърдите, корема, коленете; да поставите ходилата, краката или тазобедрените стави върху керамиката; да нагреете ръцете, раменете или кръста. Вие избирате! Постепенно увеличавайте температурата и продължителността на използване на термомасажора като имате пред вид здравословното си състояние. За нощен сън се препоръчва използването на температура не по-висока от 40 – 45 °C.

три е повече от едно
– Ефективни отделно, перфектни заедно –

Новият NM 80h може да се използва едновременно като:

 • Топ матрак, за да подобри качеството на съня
 • Термомасажор, който осигурява на организма топлина и деликатен масаж
 • Йонизатор, който подобрява качеството на въздуха в помещението
Режими на нагряване
– Биокерамиката се използва основно в три режима –
 • Без нагряване – до 40 °C – Тази топлина е достатъчна, за да се отпуснат мускулите и да се подобри кръвообращението. Няма ограничения за време и възраст.
 • С активно нагряване – 50-55 °C – Тази топлина ефективно разхлабва мускулите като им осигурява енергия за възстановяване. Много активно подобрява кръвообращението. Затова се използва ограничено време – от 10 до 60 минути от 3 до 5 пъти на ден.
 • Дълбоко нагряване – 60 – 70 °C – Целта е да се предизвика естествена детоксикация на организма. Кръвообращението се активизира, а болката – намалява или изчезва. Предизвиква се изкуствена лечебна треска, която стимулира имунната система. Използва се за кратко време – до 30 минути.
Изборът е Ваш
– Предимства, които убеждават –
 • Абсолютна безопасност – Осигурена е защита от електромагнитни лъчи. След 8 часа се самоизключва.
 • Пултът за управление е лесен за използване – Максимално опростен, пултът за управление позволява лесно да се контролира топлината.
 • Лек и мобилен – Лесно може да се премества и използва върху различни части от тялото.
 • Подходящ за всяка възраст – Няма възрастови ограничения, ако се спазват инструкциите на производителя.

Практична и модерна възможност да се погрижим сами за здравето си – това е новият NM80h! Изборът е Ваш!

Допълнителна информация

Тегло 3,6 кг
Размери 75,8 × 45 × 2,5 см
Според грижата

, ,

Масаж

,

Според материала

Според функциите

Форма

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…