Nuga Kids

20,00 лв. BGN

Nuga Kids

Nuga грижа за най-малките.

Nuga Best предлага комплексна стратегия за укрепване на детското здраве. Тя има три основни приоритета:

  1. Предпазване от гръбначни изкривявания.
  2. Предпазване от плоскостъпие.
  3. За силен имунитет.

В зависимост от индивидуалните предпочитания и потребности може да се избере най-подходящата програма за Вашето дете.

Повече

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

Nuga Kids

Nuga грижа за най-малките.

Nuga Best предлага комплексна стратегия за укрепване на детското здраве. Тя има три основни приоритета:

Предпазване от гръбначни изкривявания

Гръбначните изкривявания при децата продължават да бележат ръст. Тенденцията сочи, че 70% от децата до 18 годишна възраст имат гръбнани изкривявания под една или друга форма. Ежедневното използване на термомасажорите на Nuga Best (N5 или N4)са реална възможност за подържане на добра стойка, независимо от тежките раница и неправилното натоварване на гръбначния стълб. Хиропрактичния масаж е автоматичен, напълно безопасен и приятен за детето.

Предпазване от плоскостъпие

Статистиката сочи, че около 40% от децата в училищна възраст имат плоскостъпие. Според специалистите подиатри само ходенето бос, по неравни и естествени повърхности може да създаде реални условия за оформяне на сводовете на детските ходила. Иновативната технология Е5 е модерно решение, за да се избегне плоскостъпието.

За силен имунитет

За да расте детето здраво, е необходима ежедневна грижа за неговия имунитет. Тъй като той е пряко свързан с условията на живот, биокерамиката е безценен помощник за хората, които живеят в градски условия. Турманият снабдява три напълно естествени потребности на детския организъм: от свеж въздух (отрицателно заредени йони), слънчева топлина (топлината на минералите) и биомагнитно въздействие (като на земята). Благодарение на това, детето расте здраво и спокойно. Препоръчва се ежедневното използване на иновативните термомасажори Т20, Т11, NM80h.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.