Турманиеви бижута T.HeRa

Турманиеви бижута T.HeRa

Koмплектът включва гривна и колие от патентован турманий и е част от колекцията аксесоари на Нуга Бест.

Съвременният стил и дизайн правят комплекта подходящ за жени на всяка възраст. Деликатният земен блясък на турмания помага на жената да разкрие красотата си по естествен начин. В Т.HeRa е пресъздадена философията на Нуга Бест, че природата е най-добрия източник на здраве, а здравето – перфектния аксесоар за всеки повод.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

T.HeRa

Елегантност, която не излиза от мода!

Koмплектът включва гривна и колие от патентован турманий и е част от колекцията аксесоари на Нуга Бест. Съвременният стил и дизайн правят комплекта подходящ за жени на всяка възраст. Деликатният земен блясък на турмания помага на жената да разкрие красотата си по естествен начин. В Т.HeRa е пресъздадена философията на Нуга Бест, че природата е най-добрия източник на здраве, а здравето – перфектния аксесоар за всеки повод.

В турманиевите бижута внимателно са подбрани най-полезните съставки от природата:  турмалин, германий, елван и вулканична лава, които настройват жизнения ритъм на жената на природна естествена вълна и помагат за постигане на уравновесено състояние. Те защитават от стрес и негативно енергийно въздействие.

Турманиевите бижута са естествен източник на отрицателно заредени йони (около 500 йони/куб.см), затова имат невероятно въздействие при безсъние и умора. Помагат да се преодолее тревогата, паниката и неоснователното безпокойствоЕлисавета Николова

Красиво & Елегантно

Класическите бижута ще получите в красива кутия.

  • Комплектът включва колие с медальон и гривна, които са изработени от патентован турманий.
  • Съвременен стил и модерен дизайн.
  • Деликатен земен блясък, който подчертава естествената красота.
  • Пресъздава древната традиция за използване на минералите за красота и здраве.

  • Ежедневна  грижа за здравето: 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
  • Красота от природата сред лошите екологични условия в  града.
  • Ефектът на чистия въздух е винаги с Вас.
  • Перфектният аксесоар за всяка дреха.

Аксесоарите T.HeRa съдържат специално подбрани съставки, които се грижат за специфични нужди на тялото. Турмалинът е превъзходен енергостимулатор, отличен клетъчен активатор и балансьор на биотокове в човешкото тяло. Той успокоява,прояснява ума и изостря вниманието. Германият действа като натурален аналгетик и намалява болката. Повишава нивото на кислород в тъканите и човек по-лесно се противопоставя на емоционалния стрес. От древността елванът се е използва за поддържане на кожата в здрав и красив вид; отстранява фините бръчици. Вулканичната лава поддържа жизнеността на организма, отпуска областите на напрежение и премахва стреса.

Повече баланс

Баланс на магнитното поле и йоните в човешкото тяло.

ТУРМАНИЕВИТЕ АКСЕСОАРИ T.HERA ИМАТ УНИКАЛНО ДЕЙСТВИЕ ПРИ БАЛАНСИРАНЕТО НА МАГНИТНОТО ПОЛЕ И ЙОНИТЕ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО.

  • Биомагнит – В ролята си на биомагнит, турманият ограничава възпалението и болката; премахва умората; регулира биотоковете и магнитното поле в човешкото тяло; намалява производството и влиянието на свободните радикали.
  • Отрицателните йони, които се отделят от турмания при съприкосновение с тялото,  влияят положително на настроението, самочувствието и работоспособността; намаляват депресията и тревожността.

Турманиев комплект T.HeRa

НЕЗАМЕНИМ ИЗТОЧНИК НА ЗДРАВЕ

ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ТУРМАНИЕВИТЕ АКСЕСОАРИ КАТО ЗА ЖИВИ СЪЩЕСТВА. САМО ТАКА ТЕ ЩЕ СЕ БЪДАТ ВАШИЯТ ИЗТОЧНИК НА ЗДРАВЕ И КРАСОТА.

Периодически измивайте гривната и колието под течаща вода за няколко минути. Това може да стане у дома на чешмата или в естествен воден басейн: море, река. Оставете турманиевите бижута под директните лъчи на слънцето. То е катализатор, пречиства и разтваря отрицателната енергия; събужда скритите свойства на минералите. Избягвайте драскането по гривната и колието с други твърди материали; пазете от изпускане на твърди повърхности.

Комплектът турманиеви аксесоари T.HeRa има три главни достойнства: красота, дълговечност и уникалност. Романтика и стил в забързаното ежедневие! Подарете си елегантност, която е винаги на мода!

Допълнителна информация

Според грижата

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…