Споделям своите резултати, защото не искам подобно на мен да губите време и страхове, а да се възползвате най-рационално от уредите на Нуга Бест.

Стефка Иванова – учителОт „Тома Неверни“ се превърнах в най-големия почитател на Нуга Бест

Когато дойдох в центъра, бях като Тома Неверни. Вече имах доста натрупани заболявания – остеопороза, шипове във врата, проблеми с уши-нос-гърло, гинекологични заболявания, проблеми с бъбреците, диабет, безсъние. Затова ми изглеждаше невъзможно уредите на Нуга Бест да променят нещата, бях скептик. Не мога да се похваля, че резултатите ми дойдоха бързо (както при съпруга ми, например). Аз трябваше ден след ден, година след година да постоянствам в залата на Нуга Бест – Варна.

След като се убедих, че Нуга Бест не е поредната измама, си взех големия турманиев килим у дома. Той стана моята най-любима вещ, създава ми комфорт, зарежда ме с енергия. По-късно със съпруга ми решихме да си вземем масажора за стъпала „Второ сърце“ и деветсферния турманиев проектор. Редовно използвам и колана-миостимулатор „Мирикал“.

Виждайки моите резултати и резултатите на баща си, успях да убедя децата си да вземат всички основно продукти на Нуга Бест за домашно използване. Така синът ми си устрои „Нуга-център“ в студена Швеция, а дъщеря ми си уреди домашен спа-център за цялото семейство. Внукът ми, който е спортист, е най-големият фен на Нуга Бест и разчита на уредите, за да бъде в добра физическа форма.

Достъпно и модерно

EЖЕДНЕВНИЯТ МАСАЖ НА НУГА БЕСТ – ОЩЕ ЕДИН НАВИК ЗА ДОБРО ЗДРАВЕ

Ежедневният масаж на Нуга Бест е достъпното и модерно средство да изживеем полагащите ни се години.

Повече от три години не пия никакви лекарства. Държа да отбележа, че това направих под строг лекарски контрол и постоянни прегледи при лекуващата ме лекарка. Аз много уважавам лекарите. Вече две години се наслаждавам на удоволствието да правя масажите у дома. Правя поне два масажа в основен режим на леглото-масажор. Ако нещо се появи като проблем в здравето ми – включвам веднага и трети масаж. Невероятно е чувството да имаш леглото на Нуга Бест вкъщи – винаги е под ръка и е толкова удобно. Правя и поне два масажа на краката с масажора „Второ сърце”. Така се чувствам здрава и енергична, независимо от възрастта си продължавам да преподавам уроци на децата и да живея много активно.

Масаж за цялото семейство

Легло-масажор NM5000 Plus

Най-доброто от продуктите на Nuga Best.

Когато продуктите са вкъщи е лесно и за съпруга ми, който не можеше редовно да посещава залата на Нуга Бест. Така съм спокойна, че и той се грижи за здравето си. Така аз осигурих най-важното за моето семейство – продуктите на Нуга Бест!

Най-популярни продуктиРазгледайте нашия каталог и изберете продукта, който ви е нужен


Количка

X