ЗАЗЕМЯВАНЕ – ТЕХНИКА ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ?

Какво е техниката заземяване?

Заземяването се основава на изследвания, които показват, че наличието на връзка до земната електрическа енергия насърчава физическото благосъстояние.

Бариерите за истинско излекуване и изцеление са много, като се започне със замърсена храна, вода и въздух. Комбинирайте това с лоша връзка със слънцето и земята и вярно, лечението става много трудно. Въпреки това, ако можем да разпалим и възобновим връзката ни със Земята, ние може да направим лечението на самите себе си много по-лесно. Какво е техниката заземяване? Заземяването се основава на изследвания, които показват, че наличието на връзка до земната електрическа енергия насърчава физическото благосъстояние. Тази връзка се прави между електрическите честоти на човешкото тяло и това на земята. Това може да се постигне директно (напр., ходене боси в тревата или на плажа) или със специална техника.

Заземяване - да ходим боси

Заземяване - да ходим боси
В началото на 90-те години на миналия век Клинтън Обер, след серия от здравословни проблеми, свързани със семейството му и самия него, решава да обърне хода на дотогавашното си съществуване и да посвети изцяло живота си на търсения, свързани с биоелектрическата връзка на хората със земята.

Пионерът и науката Клинтън Обер, признат пионер в концепцията за заземяване, е знаел, че земната повърхност се състои от отрицателно заредени йони, които съдържат допълнителни електрони. Тези електрони имат способността да редуцират положителни заряди, като тези на свободните радикали. Свободните радикали циркулират в тялото и търсят електрони, за да придобият цялост и след като го направят, те са „неутрализирани“ и вече не допринасят за възпаление в организма. Обер най-накрая получава подкрепа през 2004 г. след дълги години на лични научни изследвания.

Вестник „Алтернатива и безплатна медицина“ публикува едно от неговите изследвания. Резултатите показват, че „заземяване по време на сън ресинхронизира секрецията на кортизол в съответствие с неговия естествен, нормален ритъм.“ Това изследване ни дава един съвсем нов поглед и отношение към земята.

Състояния, които се подобряват с техниката заземяване Ключовият фактор, който се свързва със заземяването е намаляването на възпалението. Тъй като има повече от 80 хронични заболявания, свързани с възпаление, включително рак и диабет тип 2, заземяването може да бъде едно от най-големите „ПРЕоткрития“ на времето.

Изследванията са показали ползи за вашето здраве, включително:

Подобряване на съня

Засилена имунната система

Намалена тревожност и стрес

Подобряване на стомашно-чревни симптоми

Намалена болка и възпаление

Подобряване на сърдечно-съдовата система

Подобрени нива на енергия

Подобрени хормонални цикли

Изцеление за спортни травми

Намален джет лаг

Впечатляващ списък за един прост контакт със земята. Как сме стигнали до тук и как можем да се свържем обратно със Земята? Ние сме се изолирани от земята главно чрез обувки с гумени подметки. Тази ежедневна практика малко по малко ни е отдалечила от изцелението на отрицателния заряд на земята. Най-ефективният начин да се заземим отново е да ходим боси в тревата (леко влажна е най-добре), пясъка или солена вода в продължение на 20-30 минути на ден (градинарство с голи ръце също ще осигури връзка). Ако живеете в близост до вода, ходене в непосредствена близост до нея е също много добре. Ако това не са разумни възможности за вас, може да разгледате различните технологии за заземяване . Имайте предвид, че бетонът е добър проводник, стига да не е запечатан или боядисан, но материали като асфалт и дърво няма да позволят преминаването на електрони, така че не са подходящи за заземяване (което прави ходенето боси из къщата безполезено). Също така, колкото по-нагоре сте в една сграда, толкова по-далеч сте от повърхността на земята, което има допълнителни негативни последици.

Източник: Natural News/  Автор: Derek Henry

Напиши коментар

Количка

X