БЕЗКРАЙНА ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО

Превърни грижата за здравето в приятно
преживяване и естетическа наслада.
NM200 | Безкрайна грижа за здравето

Безкрайна грижа за здравето

Лек и компактен, той може да бъде използван както у дома, така и на вилата. Може да го вземете в чантата си, когато отивате на работа или да го сложите в раницата на детето си, когато отива на лагер. Времето за отмора се превръща във време с активна грижа за здравето и красотата Ви. Двойният проектор ще Ви даде усещането, че сте полезен за близките си човек, защото по всяко време и на всяко място можете да им помогнете. Ергономичният дизайн на проектора позволява плътното му прилягане към всяка част от тялото и така ефективно да въздейства. Колкото по-плътен е контакта между тялото и проектора, толкова по-дълбоко проникват дълговълновите инфрачервени лъчи и по-ефективно е възстановяването.

Двойният проектор има насочено и локално въздействие върху избрани части от тялото. Ползите при системно и ежедневно използване на проектора.са много.
Отпуска и възстановява мускулите. Намалява разтягането на мускулите.
Всеки човек в ежедневието си натоварва мускулите, понякога климатикът ги напряга допълнително, друг път еднообразните движения влошават тяхното състояние. Но резултатът винаги е един и същ – мускулите са напрегнати и човек усеща болка. Най-лесното, но не и най-безопасно е да се вземе обезболяващо хапче. Двойният проектор на Нуга Бест предлага в модерен вариант най-старите и изпитани през годините средства за обезболяване – топлина и масаж. Инфрачервената топлина и ръчният масаж с двойния проектор са особено ефективни при всички проблеми с мускулите и свързаната с тях болка. Проекторът е компактен и лек, затова масажът се превръща в удоволствие и нежна грижа. А като приятно допълнение болката намалява и изчезва, без да се налага да вземате обезболяващи лекарства.

Подобрява кръвообращението

Двойният проектор на Нуга Бест подобрява кръвообращението  с помощта на дълговълновите инфрачервени лъчи и отделяните от турмания отрицателно заредени йони. Организмът реагира на нагряването с проектора чрез усилване на циркулацията на кръвта. Нагряването на определени части на тялото предизвиква рефлекс в други области на организма и действа съдоразширяващо. С помощта на двойния турманиев проектор може позитивно да се повлияе на редица недъзи, свързани с лоша циркулация на кръвта: артрит, мускулни разтяжения, възпаление на нерви, бърза умора, болки по време на менструация, разширени вени, проблеми със стомашно-чревния тракт, оттоци и рани.

През последните години инфрачервената топлина се използва много активно  в болниците в Япония, Корея и Китай. При лечение на инфаркт китайските лекари постигат впечатляващи резултати. Както разяснява известният микробиолог Херман Айхара, при въздействие на инфрачервена топлина се проследява следната закономерност: ако в кръвта има прекалено много холестерин или мазнини, това има негативен ефект. Кръвта се сгъстява,червените кръвни телца се слепват заедно. По този начин значително се намалява снабдяването с кислород. Капилярите се блокират и това предизвиква дефицит на кислород. Той от своя страна води до задържане на вода и се явява основна причина за оттоците на тъканите. Слепените кръвни телца блокират артериите. Така се увеличава кръвното налягане и работата на сърцето се затруднява. Двойният ръчен термомасажор на Нуга Бест подобрява еластичността на тъканите.

Това е много важно в случаите, когато има повредени сухожилия, свръзки или мускули. Като пример за намаляване на травмите на спортистите се препоръчва дълбоко разгряване на мускулите преди тренировка или спортни състезания. По този начин се достига най-добрата еластичност. Инфрачервеното излъчване на двойния проектор ефективно въздейства на кожата като я прави красива и мека. Получава се „нов вътрешен блясък“, тъй като в резултат на дълбокото очистване кожата се избавя от замърсени и мъртви клетки.

Подобрява се и се укрепва еластичността на кожната структура. Затова и кожата става по-нежна. Лесно и удобно у дома с помощта на двойния проектор се отпушват запушените пори, отстранява се излишната мазнина, намалява образуването на белези след изгаряне и намалява болката. Бързо възстановяване на увредения участък от тялото.

Постоянното използване на проектора премахва лошата миризма на кожата, в резултат от подобряване на функциите й. Инфрачервената топлина намалява усещането за болка при слънчево изгаряне и помага за бързо възстановяване.

Хората трябва да се грижат за здравето си

Здравето – това е силата на обществото

Ако редовно използвате оборудването на Нуга Бест, Вие ще осигурите на своя организъм добро здраве и ще можете да се предпазите от болести.

За постигане на добър резултат се препоръчва системно и ежедневно използване на ръчният термомасажор на Нуга Бест – поне два пъти дневно. Специалният дизайн  на проектора дава възможност у дома да се получи разтягане на гръбначния стълб – за сметка на височината му и топлината.

Турманият в проектора е изработен във вид на капки, разположени симетрично. Тази форма не само усилва благотворното въздействие на турманиевата керамика, но и вдъхва увереност, защото: „Капка по капка – вир става“.  Ден след ден, капка по капка здравето укрепва, енергията се възстановява и лицето заблестява!

Създадени да побеждават

Високотехнологични уреди от Нуга Бест за да победите болката!

Превъзходен продукт

Съответстващ на всички световни стандарти – от Нуга Бест!

Турманий & Ефективност

Tурманий – природния материал на бъдещето продукт на Нуга Бест!

Количка

X