НЕВЕРОЯТЕН УРЕД

Невероятен уред - Помогнах на себе си, помогнах и на близките си

Златко Сарандиев, масажист

Имам масажора за стъпала „Второ сърце“ вече почти две години. Използвам го много активно: сутрин и вечер. Много ми харесва, че освен контрастното въздействие, масажорът има и функция миостимулация. Така болките много лесно изчезват.

Аз съм масажист и зная, че по стъпалата има много важни биоактивни точки. Когато се въздейства върху тях, се подобрява работата на всички органи. Аз самият мога и правя такива масажи на приятелите си. Но с уреда е много по-лесно, не се уморяваш. Освен това се използва и ефекта от турманиевата керамика, който е изключително голям.

На мен масажорът „Второ сърце“ ми помогна много за стъпалата. От години си изтърквах неравномерно обувките. Все се изтъркваха навътре и обувките не изглеждаха добре. Знам, че това е заради падането на свода. Но лек така и не намерих, докато не започнах да използвам „Второ сърце“.

Невероятен уред! Всеки ден само два пъти по дванадесет минути и резултата е налице. Сега обувките ми се изтъркват равномерно, не се кривят и мога да си ги нося по-дълго. Явно свода ми е започнал да се възстановява. Това ме радва.

Дълги години работата ми е била свързана с тежка работа. Освен това като спортист при едно състезание си изкълчих крака. И от тогава имах чести болки в глезена и коляното. С ежедневните масажи на апарата „Второ сърце“ спряха болките и мога свободно да се движа. Нямам болки, дори мога да тичам, да се катеря по дърветата. Моите връстници не могат да повярват, че мога да го правя, но това си е истината.

Радвам се на добро здраве днес. Вече ми искат и личната карта, защо ползвам две автобусни линии: не вярват, че съм почти на седемдесет години. Защото с уредите на Нуга Бест „се консервирам“. Намирам здраве от тях. Когато си имам уредите в къщи, мога да помагам и на приятелите си. Много от тях си имат сериозни проблеми. Така хем си имам постоянно гости, хем помагам и на хората. Защото най-важното е да си останем човеци, да си помагаме.

Вие помогнахте на мен да разбера значението на тези уреди, а пък аз помагам на близките си. Защото здравето е много важно!

Напиши коментар

Количка

X