ДА ОТЛОЖИШ СТАРОСТТА

Ако не можеш да отделиш пари за старост, използвай Нуга Бест и отложи старостта.

Цанка Киселова, учител по химия, пенсионер за уредите на Нуга Бест

Да отложиш старостта

Да отложиш старостта - Цанка Киселова, учител по химия, пенсионер
Цанка Киселова, учител по химия, пенсионер

В къщи вече имам няколко уреда на Нуга Бест – години наред спя на голямата турманиева постелка, а през деня активно използвам турманиевият пояс.

От една година имам и масажора за ходила на Нуга Бест. Взех го, за да лекувам старо заболяване на ходилата ( спаднал свод ) и възпаление на глезените. Всеки ден правя по две процедури, а вечер използвам и миостимулацията за 30 минути. Чудесно е, че в този нов модел на масажора Нуга Бест, е съчетано контрастното въздействие с миостимулация. Така болките в краката преминават по-бързо.

След като една година активно използвах „Второто сърце“ у дома, вече имам и резултати. Преди всичко мога да се движа свободно и с лекота. Краката все по-рядко ме болят, нямам нито оттоци, нито тежест в краката. Намаля и възпалението на глезените. С ежедневните масажи на стъпалата се подобри и кръвоснабдяването в крайниците ми. От години краката и ръцете ми бяха студени, независимо от сезона. Днес този проблем вече не ме безпокои – краката ми са топли и се чувствам спокойна.

Освен това масажора за стъпала на Нуга Бест ми действа успокояващо, дори сънотворно. Когато вечер си масажирам краката, много бързо заспивам и сънят ми е спокоен. Така лесно се възстановявам, чувствам се бодра и енергична. Подобрението не дойде бързо, защото заболяванията ми са много стари. Подобрението дойде бавно , но невъзвратимо. И това ми е достатъчно. Да се движа свободно, с лекота и без болки.

Повечето уреди взех на изплащане, но не съжалявам – отложих старостта и се радвам на добро здраве и пълноценен живот. Благодаря на Нуга Бест за сътвореното от нея добро за хората.

Напиши коментар

Количка

X