ВТОРО СЪРЦЕ – НЕВЕРОЯТЕН УРЕД И МАСАЖОР ЗА СТЪПАЛАТА

Второ сърце - невероятен помощник за здравето

Още когато го видях, реших, че това е моето спасение и трябва да си го имам

Невероятен за здравето

Катя Захариева, пенсионер - Масажорът за стъпала „Второ сърце“ е невероятен уред.
Катя Захариева, пенсионер - Масажорът за стъпала „Второ сърце“ е невероятен уред.

Второ сърце“ – така го наричаме в залата. Това е любимият уред на почти всички посетители, в частност и на мен. Използвам го от две години в салона, а от няколко месеца го притежавам и съм много доволна, защото това е точния уред за моите тежки проблеми с краката.

Бях на 40 години, когато ми откриха заболяването „Болест на Бюргер“ или атеросклероза на съдовете на крайниците. Страдах от студени крака, затруднявах се при вървене, изкачване на стъпала и нагорнища. След консулт с четирима съдови лекари – единодушни, че трябва да ми бъде направен байпас – аз реших да я карам на доизживяване, докъдето я докарам.

Когато посетих залата и видях „Второто сърце„, разбрах, че това е моето спасение и трябва да си го имам у дома. Сега го използвам задължително по два пъти дневно.

Сутрин повече за енергия, вечер повече за отмора. Вече почти нямам болки в прасците, преодолявам все по-големи разстояния пеш и издържам по-дълго време права. За моя радост започнах да се качвам на по-високи обувки и да изглеждам по-елегантна. Явно укрепна и свода ми.

Имах проблеми и с колената, както казват докторите: „изтрити капачки“. Почти през цялата година редувах „Реновакс“ , „Стабифлекс “ и други добавки. От две години не съм използвала такива. Отшумяха болките и в тазобедрените стави.

Също така на емоционална основа кръвното и пулсът ми играеха нагоре-надолу. От няклко месеца се чувствам по-добре и го отдавам на антистресовото въздействие на „Второто сърце“.  Понякога, когато не мога да заспя ставам, „изтропвам“ го, и повярвайте – заспивам.

Използвам го най-рационално и за ръцете, грея кръста, корема, гърба, където се сетя. За мен това е един невероятен уред, който имам у дома. Използвам го за релакс, антистресово, обезболяващо, укрепващо сърдечно съдовата система и мускулите.

Напиши коментар

Количка

X