ДА СИ ПОМАГАМЕ, ЗА ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ И РАБОТОСПОСОБНИ

Да си помагаме, за да бъдем здрави и работоспособни

Марияна Владимирова, пенсионер за Нуга Бест

Не имането те кара да си вземеш уредите на „Нуга Бест“, а нуждата и желанието да бъдем здрави.

За първи път посетих „Нуга Бест“ във Варна преди осем години. Но от четири години посещавам залата редовно. Закупих си най-напред голямата турманиева постелка, за да може мъжът ми да се възстановява. Той смени става и често имаше болки. Сега всяка вечер той спи на турманиевата постелка,а когато има възможност през деня си отдъхва на нея. Така преодолява болките, без да използва лекарства. За себе си взех малката турманиева постелка и спя на нея всяка вечер.

Основният проблем, от който исках да се избавя, беше остеопороза. Имах я от години и пиех много скъпи лекарства. След три години използване на леглото-масажор и турманиевата постелка, отидох да си направя изследване за остеопорозата. Резултатът показа, че вече нямам остеопороза и не се налага да пия скъпите лекарства.

Масажорът за стъпала „Второ сърце“ имам от близо три години. Всеки ден си правя масаж най-малко три пъти, понякога и повече. Обезателно: сутрин рано и вечер късно. Проблемите, които имах и заради, които си го закупих са много. На първо място беше проблема със свода ми. Имах паднал свод и затова ми се налагаше да си купувам и да използвам анатомични стелки. Често те ми бяха неудобни. Краката много ме боляха и когато вървях имах чувството, че ми бучат, като че ли стъпвам на пясък. Вече нямам това усещане.

Много съм доволна, защото без проблем мога да вървя по-дълго. Работата ми е свързана с много физически труд и се радвам, че мога да си върша работата без усилия и болка. Чувствам се енергична и се движа с лекота. Преди да използвам „Второто сърце“ краката ми често бяха студени, особено сутрин. Сега още като се събудя ставам, правя си масаж на краката и през целия ден те са топли, дори и да съм излязла навън на студеното. Често пътувам и е приятно усещането за топлина в краката, топлина по цялото тяло.

Чувствам се по-спокойна, преливам от енергия.След процедурата буквално усещам как кръвта ми се раздвижва.

Другият резултат, който постигнах с масажора „Второ сърце“ е, че си регулирах кръвното налягане. Хапчетата, които приемах за кръвното, ми ги намалиха наполовина. Чувствам се по-спокойна, преливам от енергия. Удобно е да си имаш уредите на „Нуга Бест“ у дома: правиш си колкото искаш масажи, когато си искаш или когато имаш нужда. Когато нещо ме заболи, не се чудя какво хапче да пия, ами си мисля кой уред да използвам. Казала съм за „Нуга Бест“ на много хора, защото искам и на тях да помогна. Не съжалявам за парите, които съм вложила, за да си купя тези уреди. Когато дойдох за първи път в залата и виждах колко много хора си купуват от уредите се чудех, откъде тези пенсионери имат толкова пари. Сега вече знам отговора. Не е имането, а нуждата и още повече възможностите на уредите, ни карат да си ги вземаме за вкъщи.

Да си помагаме, за да бъдем здрави и работоспособни.

Напиши коментар

Количка

X