ЗА ЧЕСТИТ И ИЗПЪЛНЕН СЪС ЗДРАВЕ ЖИВОТ

Леглото-масажор „Многая лета“NM 5000 Plus

ПРАЗНУВАЙ ЖИВОТА

Много съм доволна от уредите на Нуга Бест. Те ми помогнаха да се възстановя напълно и да живея живот с радост.

Стела Тодорова – на 41 години, за продуктите Нуга Бест

Преди няколко години имах силни болки в кръста и след време си направих скенер. Разбрах, че имам два спукани диска и един смачкан. Тръгнах по лекари, но те ми казаха, че трябва да се оперирам. Аз се страхувах и не се подложих на операция. Защото имам познати, които се оперираха от дискова херния и станаха по-зле. Тръгнах при известни лекари, доценти, по масажи, ходих по балнеологии, но ефекта беше временен.

После разбрах за Нуга Бест и започнах да посещавам залата във Варна. Бях много скептична. Но още от първата процедура усетих малко облекчение и разбрах, че това ще е уредът, който ще ми помогне.

Затова реших и си купих леглото-масажор на Нуга Бест, за да мога да го използвам по-често. Всеки ден си правих по три масажа: сутрин, обед и вечер. Активно използвах и колана-миостимулатор, който е към леглото, поне два пъти на ден. Така отслабнах с девет килограма, без да спазвам специална диета. Явно самото легло-масажор имаше ефекта на диета. След три години аз се възстанових напълно и това се потвърди от направените ми наново изследвани

Чувствам се нов човек, пълна съм с енергия и сила. Подмладих се, разкрасих се, дори бръчките ми изчезнаха.

Разказах на мой приятел за леглото-масажор на Нуга Бест и за чудесата, които прави то. И моят приятел нарече леглото „Многая лета“ – много години честит и изпълнен със здраве живот. Като се видим сега, той ме пита: „Е, правиш ли масажи на „Многая лета?“

По-късно си взех турманиевия килим и възглавничката. Всяка вечер спя на килима, а през деня използвам всяка минутка, за да се нагрея. Свикнах да спя и с турманиевата възглавничка. Сега ставам сутрин по-бодра и отпочинала. Но най-важното е, че нямам болки.

Освен това страдах от ниско кръвно. Но с килима и с ежедневните масажи, кръвното ми налягане се нормализира. Дълги години имах разширени вени. Това ми причиняваше много болки. Затова реших да си купя и масажора за стъпала „Второ сърце“. Той много ми помогна не само за краката, но и за доброто състояние на целия организъм. Всеки ден си нося и часовника с турманиева верижка. Така ефекта от керамиката е постоянно с мен, за да се чувствам здрава.

Много съм доволна от уредите на Нуга Бест. Те ми помогнаха да се възстановя напълно и да живея живота си с радост. Тези уреди са чудо на техниката и дават на всеки, който ги използва възможност да се възстанови от травми, да се успокои и да запази здравето си. Използвайки ги редовно, ежедневно, аз се чувствам прекрасно. И на Вас, мили хора, пожелавам да бъдете здрави дълги години!

Количка

X