РазТворете N5

РазТворете N5

5 най-иновативни промени в оборудването N5

Корейската компания Nuga Medical сбъдва и най-смелите мечти на своите клиенти, създавайки оборудване от световна класа и изключителен дизайн.

16 години иновацииНовото и оригинално оборудване N5 се отличава с ПЕТ най-иновативни промени:

#1Топлинно въздействие чрез оригинална НАНО-ДИАМАНТЕНА ТЕХНОЛОГИЯ, която повишава благотворния ефект върху човешкия организъм.

За да отговори на потребностите на своите приятели, Нуга Бест първа в света разработи най-новият материал на бъдещето – турманий, който съчетава в себе си силата на четирите елемента: турмалин, германий, елван и вулканични скали. Уникалният турманий е чист, природен източник на биорезонансна инфрачервена топлина и отрицателно заредени йони, които са полезни за човешкото здраве.

През последните години компанията Нуга Бест работи в активно сътрудничество с международния научно-изследователски център Fraunhofer и усъвършенства качествата на запатентования турманий като създаде НАНО-ДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ!

Знае се, че диамантът ( от гр. несъкрушим ) е царят на скъпоценните камъни. Той има няколко уникални качества, ненадминати в природата от нито един друг минерал. Той е най-твърдото естествено природно вещество, най-добрия проводник на топлина и с най-голям показател на пречупване на светлината от всички минерали. Поради тези си качества диамантите усилват и обогатяват благоприятното действие на турмания.

NDT (нано-диамантена технология) е създадена по пътя на синтеза на нано-диаманта и турмания и повишава нагряващия ефект за сметка на високата топлопроводимост, отделянето на аниони и инфрачервена топлина. Така нано-диамантеният турманий е отлично средство за борба със стреса, отнема умората и е естествено подмладяващо средство.

Технологиите, използвани в разработването на нано-диамантения турманий, се смятат за технологии на бъдещето.

#2Втората иновативна промяна в оборудването N5 e ЕРГОНОМИЧНАТА КОНСТРУКЦИЯ.

Персоналният термомасажор-стимулатор N5 има ТРИ САМОСТОЯТЕЛНИ ВЪТРЕШНИ ПРОЕКТОРА, които се движат едновременно, за да въздействат пълноценно на целия гръбначен стълб. Те осигуряват ефективен масаж и точков масаж, както и дълбоко топлинно нагряване. Линейното движение на проекторите извършва щадящо и деликатно разтягане на гръбначния стълб, което поддържа гъвкавостта на гръбнака, независимо от възрастта. 

  • Мекият проектор за шията е с една ролка и има за цел да съхрани правилната извивка в шийния отдел на гръбначния стълб, както и да снеме напрежението от претоварените мускули в тази област. С този проектор се извършва  постоянен масаж на шията, което е особено полезно за хората, които прекарват с часове над компютрите си.
  • Проекторът за гръдния отдел се движи леко и в дълбочина, следвайки естествените извивки  на гръбначния стълб. Извършва топлинно въздействие чрез минералите и точков масаж.
  • Tретият проектор  е конструиран специално за кръста, който се явява център на тялото. За сметка на височината на проектора и инфрачервената топлина се извършва щадящо разтягане на гръбначния стълб, масаж, точков масаж и дълбоко нагряване. По този начин могат да се избегнат не само болките в областта на кръстта, но и да не се допусне изкривяване на гръбначния стълб.

 • ВЪЗГЛАВНИЧКАТА ЗА ГЛАВАТА И ПОСТАВКАТА ЗА КРАКАТА  в спомагателния корпус осигуряват допълнителен комфорт при използването на оборудването.
 • Има ДОПЪЛНИТЕЛНО ТОПЛИННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ в областта на ръцете и прасците, за да се усили полезният ефект от нано-диамантения турманий.
 • РАЗЛИЧНИТЕ НИВА НА КОНСТРУКЦИЯТА е технологично решение, съобразено с формата на тялото. Четиридесет и пет милиметра е разликата във височината между плотовете и тя гарантира по-ефективно локално нагряване и въздействие на биологично активните точки.

#3ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯТ ДИЗАЙН е най-видимата иновационна промяна в оборудването N5

Дизайнът не само радва очите, но и сбъдва мечтите на хората, които не разполагат с много място в домовете си.
Дизайнът „папка“ е оригинален и съвършен! При желание да се използва, оборудването N5 просто се разтваря. Няма нужда от техническа помощ, за да се установи в дома Ви. Направено е гениално просто и всеки човек може лесно да установи оборудването N5 в дома си. Благодарение на дизайна си, може да се съхранява в сгънато състояние и да не заема излишно място в дома. Дизайна гарантира и удобство при транспортиране. С помощта на колелца в долната част на оборудването N5е възможно удобно и лесно предвижване. Функционалната дръжка в горната му част повишава удобството и оборудването с комфорт може да се предвижи за използване или съхранение.

През 2015 година персоналният термомасажор-стимулатор N5  e избран за най-добър дизайн.

#4Четвъртата иновативна промяна са ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ЕКСТРИ.

 • Комфортен течнокристален дисплей LCD отразява всички програми и позволява проследяването им във всеки момент.
 • Освен съществуващото до този момент разнообразие от масажи, са включени две различни програми: 

 • М-1 – програма , която продължава 32 минути и
 • М-2 – програма с продължителност 47 минути

 • Оборудването N5 има музикален плеер, който осигурява по-добра релаксация.  Музика може да се слуша или от вградените тонколонки, или със слушалки. При всички случаи релаксът е гарантиран!

Турманий

#5СИНЕРГИЧНОТО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ е иновативна промяна №5 в оборудването N5

Maсажът с вътрешните проектори се допълва от действието на останалите части на оборудването N5.

 • Усъвършенстваният колан-миостимулатор вече има двадесет степени на интензивност и може да се приложи на различни части на тялото. Той осигурява ефективна постизометрична гимнастика и е особено полезен за хората, които продължително време прекарват в седнало положение. Лек, гъвкав, той има възможност за регулиране  на размера с цел повишаване на възможностите за приложение: на корема, гърба, бедрата и други части на тялото.
 • Удобният петсферен проектор с лекота може да се използва в областта на главата и лицето. Поради ергономичната си форма, той плътно прилепва към всяка част от тялото и осигурява дълбоко нагряване и масаж.
 • Има възможност за допълнителна поръчка на загряващ колан за корема (продава се отделно).

Той гарантира целенасочено инфрачервено топлинно въздействие.

Този колан има куполообразна конструкция, която съответства на извивките на човешкото тяло. Благодарение на турмания в джоба му, се осигурява топлинно въздействие на китките и дланите.

5 иновативни промени в изключителното оборудване N5. Съвършено единство на природа, наука и технологии за едно по-добро бъдеще!

Количка

X