ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Любов от пръв поглед

Йордан Павлинов, шофьор

Вдъхновената история на първия човек в България,
който стана притежател на невероятното оборудване N5!
ТОВА Е САМО ЗА МЕН!

ТОВА Е САМО ЗА МЕН!
За мен това  е като любов от пръв поглед. Поради големия интерес към леглото-масажор, не можах да го изпробвам веднага. Разпитвах хората, които преди мен си правеха масаж на новото легло, какви са впечатленията им. Всички бяха очаровани, възторжени ми обясняваха колко е хубав масажа. Замислих се колко ли такива легла мога да събера в моя автобус. Но все повече се убеждавах, че поне едно легло трябва да си отнеса вкъщи. При първа възможност и аз изпробвах масажа на новото легло. Фантастичен е! Просто невероятен! За такъв масаж мечтае човек, когато осем-десет часа е зад волана.

В къщи си имам вече големия турманиев килим  и възглавничката. Всяка вечер си спя на тях; активно си използвам и колана-миостимулатор “Мирикал”. Дори ги давам на приятелите си, за да си помогнат, когато имат болки. Аз съм голям фен на Нуга Бест. Всеки ден ходя в залата, за да си правя масаж. Чувствам се страхотно, пълен съм с енергия! Но новото легло на Нуга Бест ме завладя. Просто се влюбих в него!  От пръв поглед! След като си направих масаж, скочих от леглото и отидох при Николай, за да внеса капаро. Веднага искам леглото, искам го вкъщи! Хората започнаха да ме питат: Ти защо го вземаш? От какво си болен? Ама аз съм здрав, спортувам, ходя на фитнес. Аз не искам изобщо да съм болен! Искам след работа да се възстановя пълноценно. Често ставам  много рано сутрин, а вечерта съм бил до късно с приятели. Големият турманиев килим до сега ми помагаше да се възстановя. Но новото легло е друго нещо!

Колко здрав и работоспособен мога да бъда с него! Ето, затова вземам новото легло-масажор N5  у дома!
Ако искате наречете го профилактика. Здрав съм и правя всичко, което по възмжностите ми да бъда здрав. Леглото вземам с кредит от банката. Пари се връщат, загубеното здраве не може да се върне.  Запознах се с новите екстри на масажора. Няма нужда от монтаж, само го разтваряш и готово! Бяло, красиво с нанодиамантена турманиева керамика! Топлина за ръцете и подбедриците, възглавничка за главата, вграден музикален плейър! И коланът-миостимулатор е със страхотен дизайн – гъвкав и силен; само за мен, за да поддържам плочките  си. Много ми харесва, че леглото може да се сгъва. Когато ми дойдат повече гости и настанявам някого да седне. Макар че приятелите ми  и те ще предпочетат да си направят един хубав масаж. Разбрах, че когато се наложи да пътувам, лесно мога да взема леглото със себе си. Все едно е куфар. Ама куфар с богатства за здравето! Разбрах, че съм първия човек в България, който си взема новото легло на Нуга Бест. Радвам се за това. Защото много искам младите хора да се грижат за здравето си като използват най-новите технологии! А Нуга Бест е най-доброто, което познавам!

Напиши коментар

Количка

X