Мнението на наши клиенти за продуктите на Нуга Бест

Чувствам се по-млад и по-жизнен

Митко Калоянов, 69 години

Как за една година отслабнах с 26 килограма

Посещавам залата на Нуга Бест във Варна от 20 април 2016 година. Доведе ме дъщеря ми и и малкия ми внук. Бях много скептичен, не вярвах в действието на тези уреди. Когато дойдох в залата, не можех да си въртя главата наляво и надясно, обръщах се като вълк. Това ми създаваше проблем при шофирането. Когато се налагаше да погледна назад, се хващах с две ръце за волана и се завъртах назад. Честно казано вече бях свикнал с това си състояние.

Първият ден не можах да направя масаж, поради силните болки. Затова два дни лежах на топлата турманиева постелка, която намали мускулните ми болки. Първите масажи правих на вдигнато легло с три възглавници. Може да си представите колко изкривен съм бил. След още няколко масажа болката, която имах, започна полека-лека да отшумява. Вече можех по-спокойно да си движа врата. Постепенно започнах да правя масаж с две възглавници, с една възглавница и накрая можех да си направя нормален масаж.

Чувствам се по-млад и по-жизнен

Митко Калоянов, 69 години
Митко Калоянов, 69 години

Това ме накара да си купувам турманиеви уреди един след друг във времето. Първо си закупих ортопедичната възглавница и всяка вечер спя само на нея. Имах гърбица отзад на врата, която като по чудо изчезна, няма я вече. Сънят ми стана спокоен и дълбок. После си закупих малката турманиева постелка, но внукът така я хареса, че му я  подарих. След това си взех голямата турманиева постелка, на която спя всяка вечер. Ако усетя, че нещо настивам, правя си сауна и се оправям без лекарства. Взех си стелките. Сложих ги в маратонките и започнах активно да ги ползвам. Преди да дойда в Нуга Бест не можех да вървя продължително време заради болки в коленете. С ежедневния масаж и стелките в обувките, започнах да вървя по-леко, да извървявам все по-дълги разстояния. Затова ги кръстих БЪРЗОХОДКИ.

Като резултат за една година свалих 26 килограма! От 107 килограма аз отслабнах на 73 килограма.

По-късно си взех и колана-миостимулатор „Мирикал”. Още като стана сутринта си го слагам на кръстта и го използвам много активно. Продължих с процедурите на леглото-масажор в залата всеки ден. Много активно използвах и турманиевия пояс Т9 на висока температура, увит около кръста и корема. Както казвах на шега, „да се стопят джумерките“ по корема.

Дори сам не можах да повярвам на постижението си и много се радвах на новата си и по-младежка фигура. Освен това съм диабетик, но използвайки тези уреди, захарта ми започна да се нормализира. На 31 януари 2017 година си направих изследване и с резултатите отидох при лекуващия лекар. Когато той видя резултатите ми, каза: „Спокойно иди на сладкарница и си хапни пасти каквито поискаш“. По препоръка на лекаря си спрях лекарствата за диабет и високо кръвно, защото вече бяха в нормалните си стойности. Взех си и маската за очи, защото с годините зрението ми отслабна и започнах да нося очила. С маската спя цяла нощ, а през деня си я слагам, когато си почивам. В резултат на това зрението ми се подобри, виждам по-ясно и вече мога да чета надписите на телевизора без очила. Дори тъмните кръгове под очите ми изчезнаха, а погледът ми се избистри!

Днес се чувствам по-млад и по-жизнен! Сам не вярвам на резултатите, които получих.

Напиши коментар

Количка

X