АЗ ТРЯБВА ДА ОЗДРАВЕЯ!

Мария Панева, Ямбол

Аз реших: трябва да оздравея!

Здравейте, мили приятели!

Мария Панева, Ямбол
Мария Панева, Ямбол

Днес реших да споделя моята голяма болка, която ме повали до скованост и неподвижност. Моите най-близки хора  се тревожеха за мен. И така се започна ходене по мъките. От лекар на лекар; то снимки, то лекарства, то инжекции. И всичко това се повтаряше по два-три пъти, но от нищо полза нямаше.

Направих ядрено-магнитен резонанс и скенер. Установи се, че имам двустранна херния и ми препоръчаха да направя операция. От кръстта нагоре бях извита наляво като дъга, а надолу – кракът ми беше изтънял колкото ръката ми. Тежах само около тридесет килограма. По това време малката ми дъщеря беше студентка във Варна. Тя дойде да ме види, а думите й бяха:

„Мама си отива.“

Всеки ден за мен беше мъчителен. И така един ден моята племенница дойде да ме види и ми сподели, че нейната колежка чула за някакви легла. Помоли да ме заведат и да опитам какво ще стане.
Аз се съгласих, без да се замислям. Имах две торбички с лекарства, от които нямах никаква полза. Изхвърлих ги и си казах:

„АЗ ТРЯБВА ДА ОЗДРАВЕЯ!“

Отивахме в залата на Нуга Бест в Ямбол с колата. Момичетата, които работеха там останаха като онемели. Такъв случай като моя не са имали. Първо ме сложиха да лежа на ВЪЛШЕБНИЯ ТУРМАНИЕВ КИЛИМ NM 2500 за две седмици. После започнах да правя масажи на леглото-масажор.

И така ме водиха с колата всеки ден и виждах подобрения. ЗА ЕДИН МЕСЕЦ АЗ СЕ ОПРАВИХ! Тръгнах сама и вървях километър и половина до залата и обратно! И така от този ден МОЯТА УСМИВКА НЕ СЛИЗАШЕ ОТ ЛИЦЕТО МИ! Благодаря на това вълшебство, което ме вдигна на крака! На един семеен празник нашите деца ни съобщиха, че няма да се върнат да живеят в Ямбол. И че трябва да решим дилемата Бургас или Варна. Моят внук направи две листенца във ръчичките си и ни помоли да изберем. За мен нямаше значение. Късметът беше – Варна

Преместихме се да живеем във Варна. Дойдох и започнах да работя в една известна клиника. Заради професионалните си ангажименти не можех редовно да посещавам залата на Нуга Бест във Варна. Възстановила здравето си, започнах да го изразходвам максимално, без да отделям време за себе си.

Но в един слънчев и прекрасен ден отново ме последваха страшните болки. Отново се обездвижих. Имах притиснат седалищен нерв и цялото ходило на крака ми се обръщаше. Не можех да вървя, без чужда помощ. направих изследвания, които показваха сериозни проблеми с гръбначния ми стълб.

Но аз бях уверена и сигурна, че ще се оправя, защото близо до нас има зала на Нуга Бест и можех да правя масажи. Първата седмица до залата ме водеха децата, сватята. Но само за една седмица аз се оправих и тръгнах лека-полека сама. За няколко месеца се възстанових напълно. Отново започнах да работя, но вече си научих урока:

Ежедневна грижа

ВСЕКИ ДЕН ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ОТДЕЛЯ ВРЕМЕ, ЗА ДА ПОДДЪРЖА ЗДРАВЕТО НА ГРЪБНАЧНИЯ СИ СТЪЛБ!

Днес за мен Нуга Бест се превърна в начин на живот.

За да си помагам допълнително вкъщи, си взех колана „Мирикал II“, големия турманиев килим и стелки. Невероятно блаженство е да си отпочиваш след уморителния работен ден на турманиевия килим! Децата също много го харесват и използват. Той е нашето семейно богатство!

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на тези хора, които са създали уредите на Нуга Бест и на тези, които са решили с тези уреди да помагат на хората!

Благодаря , че ви има!

Напиши коментар

Количка

X