Е3–СБЪДВА ВАШИТЕ МЕЧТИ

Е3 - модерен уред за електростимулация

Шикозният колан Е-3 – сбъдва Вашите мечти!

Изследователи и инжeнери от корейската компания Nuga Medical Co Ltd разработиха нова генерация оборудване за електромускулна стимулация. Иновацията Е3 обединява в едно новите научни открития и най-модерни технологии за поддържане на добро здраве и фигура.

Днес технологиите ограничават движенията на съвременния човек. В забързаното ежедневие е трудно да се отдели достатъчно време за активна физическа дейност. И тук се намесват модерните технологии за здраве, с чиято помощ човек може да поддържа лесно добра физическа форма.

Е3 – модерен уред за електростимулацияМиостимулацията е пасивна гимнастика, която тренира и укрепва мускулите.

Електромускулната стимулация, използвана в колана Е3 е нов метод за тренировки, това е така наречената „пасивна гимнастика“. Тя е подходяща за всички, които искат да поддържат стройна фигурата си, но нямат време или физически сили за активни физически упражнения. Коланът Е3 генерира нискочестотни електрически импулси, които действат върху мускулите, мастната тъкан, кожата и лимфата.

Когато човек тренира активно, мозъкът изпраща нервни импулси към мускулите. При използване на колана Е3 миостимулаторът изпраща електрически импулси към мускулите. За мускулите няма разлика. Това е физическо съкращение!

Миостимулацията може да накара да работят даже тези мускули, на които е трудно да се въздейства с физически упражнения.

 • Миостимулацията кара мускулите да се свиват и отпускат с по-висок интензитет като натоварването е равно на час и половина активно спортуване.
 • Тя осигурява тренировка и оформяне на отделни мускулни групи – например коремни или седалищни.
 • Миостимулацията ускорява развитието на мускулите, без да натоварва излишно ставите. Например с миостимулация могат да се стегнат бедрата, без да е нужно клякане с щанги. Защото тези, които имат проблеми с коленете, просто не могат да си позволят това упражнение.

 • За спортистите това въздействие е най-доброто допълнение към тренировките.
 • Миостимулацията осигурява бърз напредък при хора със слаба физическа активност. Още първата процедура натоварва пълноценно мускулатурата без опасност от травма или мускулна треска.
 • Подходяща е за тренировка на хора, които по различни причини не могат да имат нормална физическа активност – след травми и операции.

Ефектно § БезопасноЕлектромускулната стимулация е ефективно и безопасно средство за избавяне от болката.

Създаден да побеждава

Е3 | МИОСТИМУЛАТОР
КОЛАН - МИОСТИМУЛАТОР Е3

Проведени са много изследвания, които установяват, че по време на физическо натоварване нивото на ендорфина в кръвта се покачва НАД ПЕТ ПЪТИ. Тези нива се запазват високи до 30 минути след тренировката. Интересно е, че ендорфинът намалява усещането за болка. Случаят с маратонеца Гай Гериш през 1982 година е доказателство за това. По време на състезание той счупва кост на крака и все пак завършва дистанцията си. Лекарите смятат, че единствено ендорфинът му е помогнал да преодолее болката и да продължи състезанието.

Тъй като миостимулацията имитира физическо натоварване на мускулите, тя стимулира в мозъка производството на този невероятен хормон, наречен още „хормон на щастието Електромускулната стимулация с колана Е3 ефективно премахва мускулните спазми и има невероятен болкоуспокояващ ефект.

Електромиостимулацията е новия хит в отслабването.Тя задейства разграждането на складираните мазнини, тъй като работещите мускули поглъщат голямо количество хранителни вещества. Когато под действие на миостимулацията мускулите започнат да се развиват, те „изяждат“ обкръжаващите ги мазнини. И това протича не само по време на самата тренировка, но и достатъчно дълго след нея.

 • Моделиране на тялото и отслабване. Миостимулацията задейства процеса на разграждане на складираните мазнини и води до намаляване на обиколките в сантиметри. Затова при един добър хранителен режим е съвсем нормално човек да се избави от излишните сантиметри. И ТОВА ПРОТИЧА НЕ ЗА СМЕТКА НА МУСКУЛНИТЕ ТЪКАНИ, както е при диета, а ЗА СМЕТКА НА РАЗГРАДЕНИТЕ МАЗНИНИ.

 • Електромускулната стимулация стяга и оформя мускулатурата. Така формите на тялото се прибират и фигурата изглежда значително по-стегната и по-стройна. КОЛАНЪТ Е3 е ДОМАШЕН ПОМОЩНИК В БОРБАТА С ЦЕЛУЛИТА. Електромисостимулацията позволява да се преодолее проблема с целулита без хирургична намеса като ефективността й е само с 60 – 70% по-малка от инванзивните методи. Миостимулацията изглажда релефа на кожата и намалява целулита.

 • Голямо предимство на колана Е3 е, че процедурите могат да се извършват ежедневно, за да има траен резултат.

Е3 | МИОСТИМУЛАТОР

Грижа за здравето от ново поколениеМЕЧТАНАТА ЕКСТРА КЪМ КОЛАНА Е-3 – НИСКОЧЕСТОТНИ ВАКУУМНИ АПЛИКАТОРИ

Те осигуряват не само допълнително удобство, но и допринасят за по-голям ефект. Могат да се използват по два начина:

 • Като нискочестотни апликатори за местата, където е трудно да се постави коланът-миостимулатор: например рамене, лакти, глезени.

 • Като вакуумни апликатори върху проблемни зони.

Вакуумното въздействие е техника, която използва всмукване, за да се упражни масаж с отрицателно налягане; масажира се отвътре навън (за разлика от всеки друг масаж). Под действието на вакуум се подобрява лимфотока и се получава ефекта на лимфодренаж:

ОЧИСТВАТ СЕ ТЪКАНИТЕ ОТ ТОКСИНИ, ШЛАКИ И ИЗЛИШНАТА ВОДА.

Вакуумното въздействие се използва много в центровете за красота, защото има невероятен ефект при локално затлъстяване; при целулит, белези и стрии. Освен това вакуумното въздействие е много ефективно при мускулни крампи и болки.

Само за ценители!KОЛАНЪТ Е-3 Е ИСТИНСКА КОЛЕКЦИЯ ОТ СЪВРЕМЕННИ МЕТОДИ И СРЕДСТВА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ДОБРО ЗДРАВЕ И ФИГУРА.

1. Уникалния турманий

2. Електромиостимулация

3. Вакуумни апликатори

4. Инфрачервени лампички

По вътрешната страна на колана са разположени турманиеви елементи, които при съприкосновение с човешкото тяло се нагряват и отделят дълговълнови инфрачервени лъчи и отрицателно заредени йони. Този природен комплекс действа изключително благоприятно върху човешкото здраве. Напълно САМОСТОЯТЕЛНО се използват инфрачервените лампи /Те не са дълговълнови инфрачервени лъчи/. Използват се за постигане на ефекта на НАГРЕВКИ за облекчаване на болките, особено в областта на ставите. Изключително ефективни са при простуда. Благодарение на инфрачервената топлина се усеща облекчаване на напрежението и приятна отмора.

ПРЕДИМСТВА НА КОЛАНА Е3 С какво колана - миостимулатор Е3 се отличава от продуктовите си аналози.

 • Има 20 програми за тренировка на различни групи мускули.

 • В програмите са включени различни видове импулсни токове, които последователно се сменят и затова няма привикване. Широчината на колана позволява той да се използва и като „защитен“ колан в случаи на големи натоварвания на кръстта.

 • На колана има цифров LCD-дисплей и с негова помощ по всяко време може да се разбере режима на работа, колко батерия има, колко време е минало и колко време остава до края на сеанса.

 • Ергономичният дизайн не ограничава движенията на човек: може да работи на компютъра, да гледа телевизия или да приготвя вечерята.

 • Има удължител, който го прави подходящ за всяка фигура.

 • Лек, компактен и мобилен, за да бъде винаги под ръка: у дома, в офиса, в командировка.

Снимка: Pexels

Напиши коментар

X