В ТОП ФОРМА С ВАКУУМ-ТЕРАПИЯ

Вакуум-терапия - уникален и ефективен
начин за възстановяване на здравето и красотата.
Бъди в топ-форма с вакуум-терапия

Е3 | БЪДИ В ТОП ФОРМА!

Какво е вакуум-терпаия?

Тази процедура се отнася към класическите методи на източната медицина и има голяма история.

Този многовековен опит се използва днес в много иновативни технологии за поддържане на добро здраве.

Вакуум-терапията е още един уникален и ефективен начин за възстановяване на здравето и красотата. Затова този метод се използва широко в оздравителните центрове и в центровете за красота. Под вакуум-терапия се разбира ЛОКАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ТЪКАНИТЕ С ВЪЗДУХ С НАЛЯГАНЕ ПО-НИСКО ОТ АТМОСФЕРНОТО /лат. vacuum – пустота/.

Въздействието на вакуума се получава, когато в чашките се създаде разлика в налягането на повърхностните и дълбоките слоеве на тъканите. От една страна кожата и прилежащите й тъкани се стягат с краищата на чашките, а от друга страна – разни слоеве на меките тъкани се изтеглят със сила навътре от чашките.

Невероятното е, че ТЕЗИ ДВА ПРОЦЕСА ПРОТИЧАТ ЕДНОВРЕМЕННО!

При прилагането на вакуум-терапията върху тялото, меките тъкани се въвличат във вендузата като по този начин се създава вертикално налягане.

Именно това налягане позволява да се въздейства върху тъканите в дълбочина; върху по-дълбоките слоеве на мускули, сухожилия и други тъкани, които при другите видове масаж не са достъпни. При това значително се увеличава микроциркулацията на течности: кръв, лимфа. Стимулират се нервните окончания, капиляри и кръвоносни съдове. Заради мощното въздействие се включва и допълнителна капилярна мрежа, която до този момент не е била активна. Затова днес дозираното въздействие на вакуума е научно обоснован метод на въздействие върху системата на тъканната микроциркулация.

Много важен е ПРИНЦИПЪТ НА ПОСТЕПЕННОТО УВЕЛИЧАВАНЕ НА СИЛАТА НА ВАКУУМА / 10 – 30% / при всеки следващ сеанс.
Важно е да се запомни: НАЙ-ОПТИМАЛНИЯ ЕФЕКТ НА ВАКУУМ ТЕРАПИЯТА СЕ НАБЛЮДАВА СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА КУРСА / 15 – 20 дни /.

СУМИРАНИЯТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ПРОДЪЛЖАВА МЕСЕЦИ НАРЕД, ДОРИ ГОДИНА.

  • Бързо и безопасно премахване на болката.
  • Ефективен немедикаментозен начин на възстановяване на организма, който действа за сметка на мобилизацията на собствените ресурси.
  • Метод, който активира микроциркулацията на всички течности в организма. Така съдейства за обновяването и подмладяването на тъканите
  • Метод, който позволява бързо и ефективно очистване на организма от натрупаните шлаки.
  • По този начин организмът се снабдява с кислород и хранителни вещества.

РОЛЯТА НА ПЕТНАТА, ВЪЗНИКВАЩИ СЛЕД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО С ВАКУУМ Е МНОГО ВАЖНА. Може да се каже, че веществата, които се съдържат в петната, оказват изключително възстановяващ ефект на организма.

С помощта на петната може точно да се оценят процесите, които протича в дълбоките меки тъкани. Процесът на образуване на петна протича през първите четири сеанса. В следващите сеанси се наблюдава обратно развитие: петната напълно се разсейват и повече не се образуват.

Вакуум-терапията е ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИ С ЦЕЛУЛИТА ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ СТАДИИ И ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЛОКАЛНИ МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ В ПРОБЛЕМНИ ЗОНИ. Създаденият вакуум предизвиква равномерно всмукване и отпускане на тъканите, което оформя контура на тялото.

  • Премахва стриите и белезите чрез васкуларизацията.
  • Подобрява еластичността на кожата.

  • Намалява обиколките на тялото в сантиметри.
  • Разнася оттоците.

Не по-малък е ефекта на вакуум терапията при
хронична умора, стрес, безсъние и главоболие.
Изключителни резултати при редовно прилагане!

Не по-малък е ефекта на вакуум терапията при хронична умора, стрес, безсъние и главоболие

Koрейската компания Nuga Medical Co Ltd винаги успява по невероятен начин да съчетае опита на миналото, науката и новите технологии. Още едно доказателство за това е и иновативния продукт колан-миостимулатор Е3, към който са включени вакуумни апликатори. С тях грижата за здравето и красотата се превръща в ежедневие. Удобни, леки, мобилни, те осигуряват допълнителен комфорт при използването им – у дома, в офиса или на вилата.

Количка

X