ЗА ДОБРИ СПОРТНИ РЕЗУЛТАТИ!

Нямаш ли здраве, пари с милиони да имаш е вятър работа!Здравето е преди всичко!

Отзиви на наши клиенти за продукти и технологии на Нуга Бест.

Нуга Бест – за добри спортни резултати!

Георги Благоев, служител

Георги Благоев, общински служител
Георги Благоев, служител

Клиент съм на южнокорейската компания Nuga Best с конструктор и президент доктора на техническите и медицински науки Чо Сън Хен. Той е и създадетеля на уникалното медицинско оборудване. Изключително ценно е за мен, че днес Нуга Бест работи съвместно с няколко научно-изследователски центъра, начело с Германския институт Fraunhofer – водещ в нанотехнологиите за здраве.

Много спорове и дебати са се водили за най-важните приоритети на човека и единодушно се е стигнало до извода, че нито парите, нито имуществото могат да бъдат по-важни от здравето. Нямаш ли здраве, пари с милиони да имаш – дето е рекъл Вуте – вятър работа! Здравето е преди всичко!

От 2012 година посещавам залата на Нуга Бест във Варна. Опитал съм почти всички уреди, а значителна част от тях съм си закупил:

Мога да кажа от дългогодишния си опит, че те са с отлично качество и изключително ефективни! Разбрах, че всички тези уреди са невероятни като въздействие не само за гръбначния стълб (основния фундамент на човешкото здраве), но и на всички останали органи в човешкото тяло.

Днес мога с увернест да твърдя, че оборудването на Нуга Бест и уредите, с които разполагам вкъщи са изключително ефективни за поддържане на добро здраве и спортна форма. Откакто съм си закупил почти цялата гама оборудвания, ги използвам почти ежедневно и ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО СЪМ ИМАЛ, ИЗЧЕЗНАХА: дискова херния; високо кръвно налягане; остеопороза; проблеми с простатата.

Благодарение на оборудването на Нуга Бест и уредите, които имам вкъщи, мога да работя активно и да участвам в спортни състезания – Балкански и Републикански първенства по лека атлетика.

Радвам се на добро здраве и АКТИВНИ СПОРТНИ ИЗЯВИ С МНОГО СПЕЧЕЛЕНИ ЗЛАТНИ И СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ, ВЪПРЕКИ НАПРЕДНАЛАТА МИ ВЪЗРАСТ!

В подготовката за състезания много ми помага ТУРМАНИЕВИЯТ КОЛАН-МИОСТИМУЛАТОР. Използвам го редовно за спортни тренировки при липса на достатъчно време за активни упражнения или занимания във фитнес-залата. Този колан много ми помага и за възстановяване при спортни травми.

Всъщност тази бе причината да си го закупя, когато го предлагаха в залата на Нуга Бест: предстоеше ми Балканско състезание, а имах травма. Закупих си колана миостимулатор, започнах да го използвам интензивно и успях не само да участвам в състезанието, но и да спечеля поредния медал!

Мога с удоволствие да споделя, че не само уникалното корейско оборудване създава прекрасна атмосфера в залата на Нуга Бест. Изключително съм впечатлен от културното обслужване на клиентите, богатата палитра от прекрасни лекции на здравна тема и богатата атракционна музикална програма. Всичко това създава приятна атмосфера в залата.

Убеден съм, че най-голям здравен ефект се постига, ако оборудването се използва системно не само в залата на Нуга Бест, но най-вече в домашна среда!Количка

X