МАСАЖ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ, ВЪВ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Масаж във Вашия дом, във Вашето време

Мечтали ли сте…

Всеки знае, след масаж болките се успокояват, нервите се отпускат и Вие отново чувствате радостта от живота.

 • Мечтали ли сте в края на работния ден да се приберете у дома и да се отпуснете на масаж?
 • Мечтали ли сте, когато Ви стегне кръстта и всяко движение Ви струва болка, просто да си легнете и да получите масаж?
 • А мечтали ли сте, когато се чувствате като кълбо от нерви и искате само да се успокоите, да легнете на масаж?
 • Никакво усилие от Ваша страна… Само се отпускате и релаксирате…

Днес ежедневието е толкова динамично. Забързано препускаме, за да успеем с всички задачи. И в това забързано темпо се натрупват болки, умора, стрес…

А мечтаете ли още?

Вече 15 години Нуга Бест сбъдва мечтите на милиони хора, които са избрали да полагат грижи за здравето си в домашни условия. Но създавайки smart-масажора N5, Нуга Бест сбъдва и на най-смелите мечти. Невероятните му възможности са съчетани с красив и гъвкав дизайн. Неговата уникалност печели признанието на почитателите по цял свят, а специалистите го отличават със знака: НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН НА ГОДИНАТА.

Корейската компания Nuga Medical Co. Ltd върви в крак с времето. Днес много хора в града живеят в малки апартаменти, пространството е ограничено, всичко е сведено до необходимия минимум за нормален живот. Трудно е в такъв дом да намериш място и за домашния си Smart-масажор. Освен това днес има и друга категория хора, които пътуват много. Всеки знае какво удоволствие е след дълъг път да се отпуснеш на масаж! Забравяш болки, забравяш умора!

А какво да кажем за тези, които летните месеци прекарват на вилите си сред природата. Да, там е страхотно! Но колко добре щеше да Ви се отрази, ако можехте да вземете със себе си и своя умен термомасажор… Нуга Бест е сбъдната мечта за тези хора, защото N5 e компактен и сравнително лек.  Благодарение на уникалния сгъваем дизайн, лесно може да се намери място за масажора във всеки дом. Невероятният N5 гарантира много възможности за използване на пространството. Благодарение на дизайна във вид на папка, термомасажорът може да се съхранява в сгънато състояние, което способства за разширяване на пространството.

Разгънете Smart N5, когато Ви потрябва! А после го сгънете като папка. Елегантният и красив дизайн Ви гарантират още едно удобно място за сядане, защото термомасажорът е достатъчно издръжлив за ежедневна употреба. Но ако мястото Ви е изключително ограничено, просто в сгънато състояние го изправете до стената, до дивана или дори го пъхнете под леглото си. Така автоматичният термомасажор няма да заема ценно място, но затова пък ежедневно ще се грижи за безценното Ви здраве.

В сгънато положение N5 наподобява куфар. Той има функционална дръжка, която е в горната част му част. Така удобно и комфортно можете да държите масажора във времето на преместването му.

Но как може да го предвижите без колелца?

Нуга Бест мисли за всичко: в долната част на умния масажор има вградени колелца, които Ви гарантират лесното му предвижване. Тези малки екстри осигуряват голямо удобство при транспортирането на масажора. Така, ако Ви предстои пътуване, сложете в багажника и този невероятен „куфар“, пълен със всякакви благини за Вашето здраве.

Термомасажорът-стимулатор N5 на Нуга Бест се отгръща с лекота като списание. На „страниците“ му ще видите:

 • Тракция на гръбначния стълб,

 • Хиропрактичен масаж,

 • Акупресура,

 • Стоунтерапия

 • Въздействие на инфрачервена топлина,

 • Въздушни витаминчета – аеройони,

 • Слабо постоянно магнитно поле,

 • Миостимулация

Изморихте ли се да четете? Значи е време да се доверите на своя Smart-масажор. Просто легнете и се отпуснете. За 47 минути Вие ще получите всичко това едновременно.

МагазинПосетете нашия онлайн магазин

КаталогОпознай продуктите на Нуга Бест

Напиши коментар

Количка

X