САЛОН ЗА КРАСОТА ВЕЧЕ… В ДАМСКА ЧАНТА

Турманиевият масажор Нуга Бест – винаги с ВасСалон за красота вече… в дамска чанта

Здравето навсякъде с теб

Възрастта и въздействието на външни фактори води до постепенно увреждане на кожата на лицето.

Независимо от годините всеки иска да изглежда привлекателно и да запази младежкото си излъчване. И ако на двадест години човек има лицето, което му е дадено по рождение, то на четиридесет години има такова лице, каквото си е заслужил. Защото за здравето на кожата на лицето трябва да се полагат ежедневни грижи.
 През последните години салоните за красота предлагат много козметични процедури, които осигуряват ефективна и навременна помощ на всеки, който иска по-дълго да запази красотата и младостта си.

Корейската компания Nuga Medical Co Ltd разработи уникален масажор от турманий, който дава възможност да се насладим на ефекта от инфрачервен масаж и дълбок инфрачервен лифтинг. Масажорът е лек, компактен и прецизен помощник в запазването на красотата и здравето. Чрез този високотехнологичен продукт, всеки ценител на красотата може да стане профисионалист и да се радва на видими резултати: сияйна кожа и вътрешен блясък на лицето.

Турманият, от който е изработен масажора на Нуга Бест, го прави оригинален и особено ефективен. Той е източник на безценните инфрачервени лъчи, които въздействат благоприятно на кожата на лицето.

Върни младосттаС помощта на турманиевия масажор може да се направи ДЪЛБОК ИНФРАЧЕРВЕН ЛИФТИНГ.

Въздейства се на меките тъкани, дълбоко под кожата и не засяга повърхностния слой, където е разположен меланинът. Това изключва вероятността от дразнения и появяване на пигментни петна. Затова може да се използва целогодишно, дори и през лятото, за разлика от други процедури. Самият ЛИФТИНГ е процедура по повдигане на кожата. При това дълбокият инфрачервен лифтинг е единствената процедура, препоръчвана от специалистите за повдигане на овала на лицето.

Двойна брадичка

Причини и симптоми

Двойната брадичка не е заболяване или симптом за такова, но определено е сериозен козметичен дефект, от който страдат много жени и мъже по света. Двойната брадичка може да развали външния вид на много млади момичета, а след 45-годишна възраст повечето жени се сблъскват с този неприятен проблем.

Дълбокият инфрачервен лифтинг е изключително полезен при двойна брадичка, торбички под очите, провисвания на кожата в зоната на долната челюст и шията и други гравитационни провисвания на кожата, следродово стягане на кожата на корема, стягане на кожата на коленете и лактите. Преимущества пред другите процедури е безоперативното вмешателство, пълно отсъствие на болки и зачервявания.

Резултатът е видим веднага и ефектът от процедурата е продължителен.

Принципът на процедурата на дълбокия инфрачервен лифтинг се изразява в контролирано нагряване на вътрешните слоеве на кожата, което предизвиква дълбока коагулация на тъканите и дава мощен импулс за образуване на нов структуриран колаген. В резултат значително СЕ ПОВИШАВА ЕЛАСТИЧНОСТТА НА КОЖАТА.

Голямо предимство на дълбокия инфрачервен лифтинг с турманиевия масажор на Нуга Бест е, че процедурата може да се направи непосредствено преди важно събитие, защото ефектът е видим веднага, а кожата дори не е зачервена.
Тази невероятна процедура отпуска механизъм за изработване на колаген. Това означава, че започва подмладяване на кожата. Затова ефектът нараства с времето, а максимален резултат се постига след няколко седмици.

Всеки ден

Турманиевият масажор на Нуга Бест дава възможност ежедневно да се насладим и на още една особено полезна процедура: МАСАЖ НА ЛИЦЕТО.
Турманиевият масажор на Нуга Бест дава възможност ежедневно да се насладим и на още една особено полезна процедура: МАСАЖ НА ЛИЦЕТО.

Масаж на лицетоТурманиевият масажор на Нуга Бест дава възможност ежедневно да се насладим и на още една особено полезна процедура: МАСАЖ НА ЛИЦЕТО.

При правилен подход масажът на лицето прави чудеса. Под влияние на масажа се разширяват кръвоносните съдове и се усилва притока на кръв към кожата и тъканите, подобрява се кислородния обмен и лимфодренажа. Като резултат се нормализира физиологичната функция на кожата, което на свой ред позволява да се избавим от оттоци, синини и мастни отлагания.

Инфрачервеният масаж прави кожата мека и еластична, връща здравия вид на лицето. Невероятният масаж с турманиевия проектор на Нуга Бест повишава силата и еластичността на мускулите, съхранявайки правилния овал на лицето, независимо от възрастта. Удобната форма на масажора позволява лесно да се направи хигиеничен масаж на лицето, за да се запази кожата на лицето здрава, свежа и еластична, да се поддържа в добър тонус.

Основното предназначение на инфрачервения масаж е да активизира кръвообращението и лимфотока, премахва оттоците, отстранява сърбежа.

В съвременната козметология инфрачервените лъчи намериха своето приложение в процедурите за подобряване състоянието на кожата, лицето и тялото. Но незаменимия им ефект е точно в изработването на колаген, който гарантира младостта на кожата и тъканите.

Такава техника на масажа оказва меко въздействие, очиства кожата от мъртвите клетки . При постоянни процедури се запазва красотата, забавят се процесите на стареене и постепенно се заличават белезите по кожата.

Голямо удобство на турманиевият масажор е, че винаги е под ръка и може да се използва при нужда. Така например инфрачервената топлина успокоява кожата след слънчеви изгаряния, намалява последствията от алергии, очиства кожата при псориазис и екзема.

Добре е да се направи инфрачервен масаж и на кожата на главата, за да се подобри растежа на косата и да се спре косопада. Този масаж се извършва само с леки поглаждащи движения. В резултат на постоянството, косата става лъскава и сияеща, често дори побелелите коси възвръщат цвета си.

Локалното топлинно прогряване се използва отдавна в козметичната практика. При провеждането на топлинни процедури основната сложност за специалистта е контрола върху температурата и времето за въздействие, необходими за постигането на желания резултат. Това е много важно в случаите, когато се използва парафин, грелки, гореща вода, горещи камъни.

Турманиевият масажор на Нуга Бест има прецизна система за контрол на температурата. Може да се използва за ЛОКАЛНА ТЕРМОТЕРАПИЯ, защото топлинното въздействие се дозира според потребностите и предпочитанията.

Живеем в епохата на култа към младостта и красотата. С Нуга Бест стана възможно човек да бъде не само здрав, но и външно да бъде привлекателен и млад. Правилната козметична грижа за кожата на лицето дава прекрасни резултати. Нуга Бест позволява бръчките да станат по-незабележими и кожата на лицето да се привдигне без хирургическа намеса. Всичко, от което се нуждаем, това е търпение и постоянство.

МАТЕРИАЛ НА БЪДЕЩЕТО

Ефективност и използване на биокерамиката

Издателството към Университета Енсе (Yonsei University), Южна Корея издаде книгата “Турманий; ефективност и използване на биокерамиката”, в която са обобщени всички сведения за природния материал турманий.

ТУРМАНИЙ & ТОПЛИНА

Колко уют създава тази дума топлина!

Топла майчина прегръдка, топла приятелска ръка, топлината на семейното огнище, топлина на душата. Тази дума винаги създава в мислите ни мили асоциации – за дом, любов, семейство и огнище.

ИНВЕСТИЦИЯ ЗА ЗДРАВЕТО

Турманий - невероятна инвестиция за здравето

Исках, много исках турманиевата керамика да влее живинка и на моите деца и всички да се възползваме от нея денонощно.

Количка

X