ДАЙ ПОЧИВКА НА ОЧИТЕ СИ

Дай почивка на очите си.Казват, че очите са прозорец към света.

С тях ние виждаме светлината и красотата около себе си; разбираме накъде да вървим или кой стои насреща ни.
 Толкова малки, а днес те понасят изключително натоварване, към което те трудно се приспособяват.
 В резултат на това повече от 300 милиона жители на нашата планета се оплакват от проблеми, свързани със зрението.
 Днес дигиталните устройства причиняват умора на очите заради непрестанното фокусиране върху екрана и голямата скорост, с която се променят картинките и текста. Това поражда чувство на сухота, парене, зачервяване на очите, замъглено зрение и главоболие.

Хигиена на зрениетоКорейската компания Nuga Medical Com Ltd не пренебрегва изключителното натоварване на очите и затова създаде иновативен продукт.

РЕЛАКСИРАЩА МАСКА ЗА ОЧИС НАНОДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ § СРЕБЪРНИ НИШКИ.

Съчетава силата на турмания, нанодиамантения турманий и среброто.

Маската за очи на Нуга Бест е изключително удобна, с красив дизайн и корейско качество.
 По вътрешната страна на маската симетрично са разположени по два големи турманиеви диска, които комфортно прилягат към очите.
 Под тях има три конусообразни турманиеви дискчета, които въздействат на деликатната област под очите.
 Отстрани симетрично са разположени по два диска от нанодиамантен турманий, които прилягат върху чувствителната зона на слепоочията. 
За да се усили ефекта от маската, в основата на тъканта лежат сребърни нишки. Комбинацията турманий, нанодиамантен турманий и сребро има регенериращо действие и забавя процесите на стареене.

ГРИЖА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ.Релаксиращата маска на Нуга Бест е грижа за очите от ново поколение.

Използваният турманий и нанодиамантен турманий влияят благотворно върху здравето на очите, защото отделят биорезонансни инфрачервени лъчи и отрицателни йони.

ХРАНИ ОЧИТЕ СИ!Очите са създадени за слънчева светлина и когато не я получават стават мързеливи и започват да боледуват.

Виждали ли сте птици с очила? Не, защото техният поглед винаги е устремен към изгряващото слънце, източник на живителната инфрачервена светлина! Днес все повече хора прекарват времето си в затворени помещения, с изкуствено осветление и очите им буквално гладуват за полезната светлина на изгряващото слънце. В маската за очи има две турманиеви „стъкла“ (както при очилата), които комфортно прилягат върху очите. Турманият се нагрява от тялото и деликатно излъчва инфрачервена топлина в диапазона 8 – 10 микрометъра, която действа противовъзпалително и стимулиращо.

БЕЗЦЕННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ!Биологично въздействие на инфрачервената светлина.

Биологичното въздействие на инфрачервената светлина е безценно, тъй като тя действа на клетъчно ниво като ускорява кръвотока и подобрява обмяната на веществата. Благодарение на инфрачервената топлина от турмания, маската за очи има противовъзпалителен и обезболяващ ефект.

Турманият и нанодиамантеният турманий са природни източници на „въздушни витаминчета“ или аеройони. Както храната, която приемаме трябва да е богата на витамини, така и въздухът трябва да е оживен с витамини – отрицателно заредени йони. Маската за очи на Нуга Бест действа като биойонизатор и директно внася в клетките електрически заряд. Така предизвиква в очите процеси на очистване и самовъзстановяване. Специалисти направиха измерване на количеството аеройони от турмания и нанодиамантения турманий със специален уред, йон-тестер. Само единия турманиев диск, който приляга върху окото, отделя 618 аеройони на кубичен сантиметър, 618 аеройони на кубичен сантиметър, а количеството на измерените аеройони от единия диск с нанодиамантен турманий е 607 на кубичен сантиметър.

Аеройоните в маската имат противоалергично, бактерицидно и успокояващо действие върху очите. Те повишават тяхната дееспособност.

ДНИ НА ЗДРАВИТЕ ОЧИ В НУГА БЕСТ!

Здраве в очите

ЗА ВСЯКА ВЪЗРАСТ!Турманият и нанодиамантеният турманий са природен лек за здрави очи.

Благодарение на инфрачервената светлина и отрицателните йони се стимулира кръвообращението и се активизират възстановителните процеси при възпаление. Турманиевата маска засилва защитните функции на клетките на очите и като резултат се подобрява зрението.

ДАЙ ПОЧИВКА НА ОЧИТЕ СИ!
Отрицателните йони намаляват нивото на напрежение.

Доказано е, че отрицателните йони намаляват пет-десет пъти нивото на напрежение на електромагнитните и електростатичните полета от компютри, телевизори, смартфони. Релаксиращата маска за очи помага на очите да си отдъхнат активно, да се преодолее напрежението и умората.
 За тази цел е добре маската да се използва по няколко пъти на ден.

СБОГОМ НА УМОРЕНИЯ ПОГЛЕД!Постоянен източник на енергия за младежки блясък в очите.

Турмалинът, използван в маската е вечен акумулатор, затова и маската постоянно зарежда с енергия клетките на очите и кожата около тях.

Така очите връщат младежкия си блясък и светлина.

В ЕПИЦЕНТЪРА НА БОЛКАТАСъздадени да побеждават.

Според статистиката 70% от хората изпитват болка в областта на слепоочията.
 Затова релаксиращата маска за очи на Нуга Бест има специална грижа за тази уязвима част от лицето. При поставяне на маската в областта на слепоочията комфортно прилягат два диска от новия материал на бъдещето – нанодиамантен турманий, който усилва благотворното въздействие на турмания. Нанодиамантеният турманий действа на клетъчно ниво, релаксира мускулите и подобрява кръвообращението. Така естествено намалява или премахва болката. Освен това аеройоните, отделени от нанодиамантения турманий въздействат благоприятно на мозъчната дейност, увеличават умствените способности, концентрацията и работоспособността.

СПРИ СЛЕДИТЕ НА ВРЕМЕТО!Ефективно природно средство за подмладяване.

Маската за очи на Нуга Бест е ефективно и природно средство за подмладяване.
 Зоната около очите е изключително чувствителна и Нуга Бест осигурява естествена грижа чрез турманиевите конусовидни дискчета, които попадат точно в тази зона. Турманият има дрениращ ефект и редовното използване на маската намалява оттоците (торбичките) и тъмните кръгове под очите.
 Ежедневното използване на маската поддържа еластичността на кожата около очите и изглажда фините бръчици. Турманиевата маска е ефективно средство срещу неестетичното увисване на клепачите и подмладяване на кожата. Релаксиращата маска за очи задейства процесите на самовъзстановяване и възвръща младежкия блясък в очите. С помощта на този иновативен продукт очите най-после ще могат да си отдъхнат пълноценно, за да запазят здравето и красотата си!

Напиши коментар

X