НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ЕЛЕКТРОМАГНИТНО ЗАМЪРСЯВАНЕ

Въвеждането на тялото в нехармонични енергийни
полета, може да се окаже доста вредно.
НЕВИДИМИЯ ВРАГ
ЕЛЕКТРОМАГНИТНО ЗАМЪРСЯВАНЕ

Невидимия враг – електромагнитно замърсяване

Днес ние „плуваме“ в море от енергия, която е произведена от човека. Системите на комуникация се развиват много бързо, всяка година те бележат ръст с пет – десет процента.
 Телевизионен и телефонен сателит предава всестранно към Земята. Нови телевизионни радиостанции се появяват в ефира. В ръцете на всеки днес има клетъчни телефони.

Всъщност има не само увеличение на вредното електромагнитно излъчване, но и излагането на тях е нарастнало. Изчислено е, че дете през 1996 година, поради навлизането на компютрите и видеоигрите, е изложено на 350 милиона пъти повече електромагнитни полета, отколкото са били неговите баби и дядовци. Направените научни изследвания показват, че „излагането на живите организми на противоестествени електромагнитни полета води до значителни аномалии във физиологията и функционирането на човешкия организъм.

Ние сме направени от вибриращи полета от енергия.
Ние сме вибриращи полета от енергия.

ЗАЩО Е ТАКА?В днешното забързано ежедневие хората нямат възможност да спрат и да се замислят за своето „електрично“ тяло.

Да си припомним часовете по химия за структурата на атома: “Безкрайно малък, атомът се състои предимно от празно пространство, ЕНЕРГИЯ и малко количество материя. 
Електроните, движещи се в кръг между атомите и около ядрото на атома, създават ЕНЕРГИЯ В ДВИЖЕНИЕ, КОЯТО ПОДДЪРЖА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА.

ЕНЕРГИЯ & ВИБРАЦИИНие сме направени от вибриращи полета от енергия.

Днес учените установяват, че електромагнитните полета се движат в живите организми, произвеждайки магнитни полета, които също се разпростират извън тялото. ТЕЗИ ЕСТЕСТВЕНИ ПОЛЕТА НА ТЯЛОТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПОВЛИЯНИ ОТ ВЪНШНИ МАГНИТНИ ПОЛЕТА. Когато две вълни на енергия се срещнат, ако те не са сходни или не са на същата честота, размер и интензитет, по-силното енергийно поле побежава или разрушава по-слабото. 

Разбирайки енергийното качество на човешкото тяло, на цялата материя и на всичко, което ни заобикаля, ние ще разберем, че ПРАВИЛНИЯТ БАЛАНС НА ЕНЕРГИЯТА ВОДИ ДО ДОБРО ЗДРАВЕ И ЖИЗНЕНОСТ.
 Без такъв баланс рискът от електромагнитно заболяване е много по-голям.
 Енергията се движи постоянно из тялото.

ЕНЕРГИЯ & ЗДРАВЕКак да поддържаме енергиен баланс и здраве?

Нужно е да се обградим с естествени форми на енергия като тези, които са в природата, дървета, скали, потоци. Скалите са естествени форми на енергия, които поддържат здравето на човека. От друга страна, въвеждането на тялото в нехармонични енергийни полета като тези, създадени от високоволтовите енергийни мрежи, микровълнови фурни, електрически уреди, мобилни телефони, може да се окаже доста вредно. Изследвания, направени в Канада, показват, че нараства броя на хората, които са „алергични към електромагнитни полета“.

Най-често електромагнитния дисбаланс включва следните симптоми:

  • ГЛАВОБОЛИЕ
  • РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТ
  • ДЕПРЕСИЯ
  • ХРОНИЧНА УМОРА

  • СКОВАНОСТ НА МУСКУЛИТЕ И СТАВИТЕ
  • ПСИХИЧЕСКИ СТРАХ
  • НАМАЛЕНА КОНЦЕНТРАЦИЯ И ПАМЕТ
  • БОЛКИ В РАЗЛИЧНИ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО

Скалите са естествени форми на енергия, които поддържат здравето на човека
Скалите са естествени форми на енергия, които поддържат здравето на човека

Много хора пренебрегват тези симптоми, които се появяват и изчезват мистериозно. Те нямат органична причина, затова и лекарят може да обобщи: „Всичко е в главата ви.“ А това може да бъде нишката, която ще ни отведе до електромагнитния дисбаланс в тялото.

Днес ние се нуждаем от придобиване на ново знание за собственото ни електромагнитно тяло и неговата чувствителност. Ако приемем вредната действителност на тази невидима здравна заплаха, ние ще бъдем мотивирани да предприемем стъпки, за да я избегнем.

Каква ще бъде наградата ни? Нашата награда ще бъде подобрена физическа и емоционална форма и засилена енергия на тялото.

Снимки в публикацията: Unsplash

Напиши коментар

Количка

X