ТОЗИ СЕЗОН NUGA BEST ПРЕДЛАГА ПОВЕЧЕ!

В сезон на мъгли, хлад и дъждове, Nuga Best предлага неповторимо
изживяване и топлина с новата турманиева постелка NM 2500H.
Този сезон Nuga Best предлага повече, много повече!

Този сезон Nuga Best предлага повече, много повече!

Първият й модел бе пуснат през далечната 2002 година и промени изцяло виждането за начина, по който човек може да спи през нощта.
 Преди Nuga Best хората или се примиряваха със студеното легло, или използваха електрически одеала. Първият модел на турманиевата постелка внесе уют и топлина направо в леглото и превърна съня в едно невероятно изживяване.

Какво повече може да желае човек?Край на безсънните нощи!
 Край на треперенето от студ и дебелите чорапи! 
Край на високите сметки за ток!

Новата турманиева постелка на Nuga Best предлага много повече днес! Размерите са същите, но въздействието и комфорта са увеличени за сметка на дизайна и формата на турманиевите елементи.
 Предназначението е същото, но основата на постелката е по-здрава и по-издръжлива.
 Така през целия си живот човек ще има удоволствието да спи в топло легло и да се събужда с усмивка на лице.

Турманиевата постелка NM 2500H има ТРИ ИНОВАТИВНИ ПРОМЕНИNuga Best е носител на иновативни идеи и с всеки нов продукт добавят интересни и полезни функции.

Повече турманий

По - здравословна среда.

По повърхността на турманиевата постелка са разположени 640 турманиеви елемента, точно със 100 повече от предишния модел. При това самите размери на турманиевата постелка си остават същите, за да може да пасне на всяко легло или диван.
 Увеличеният брой на турманиевите елементи усилва въздействието на природния материал турманий: инфрачервена топлина и аниони.
 Благодарение на това турманиевата постелка осигурява здравословна среда по време на нощния сън.

Здраве & КомфортTурманиевата постелка е подходяща за хора с чувствителна кожа и алергии.

Инфрачервената топлина на турмания дава усещане за комфорт, поддържа телесната температура и не позволява охлаждане на тялото.
 Днес инфрачервената топлина е незаменима, защото има силата да унищожава бактерии, гъбички, вируси и акари. Затова турманиевата постелка е подходяща за хора с чувствителна кожа и алергии.

Витамини на въздуха.Пречистват и освежават въздуха, неутрализират вредното електромагнитно излъчване, подпомагат дишането.

Увеличеният брой турманиеви елементи естествено увеличава количеството на отрицателно заредените йони, така наречените „витамини на въздуха„. Те пречистват и освежават въздуха, неутрализират вредното електромагнитно излъчване, подпомагат дишането.

За всяка възраст.Широко приложение и ефективно въздействие върху човешкото здраве.

Благодарение на анионите турманиевата постелка е подходяща за хора, предразположени към алергии от домашен прах. С помощта на анионите качеството на съня се подобрява, психиката се успокоява и организмът се възстановява пълноценно. По-големият брой турманиеви елементи усилва ефекта и от масажното въздействие.
 Цяла нощ 640 турманиеви „палчета“ деликатно масажират тялото и превръщат нощния сън в ритуал за здраве и красота. Това е истинско удоволствие за тези, които обичат масажа, но нямат време да се поглезят.

Нова шестограмна форма.

Шестограмната форма на турмания балансира енергията в човешкото тяло по естествен начин.

В новата постелка за сън турманиевите елементи са с променена форма – от кръгла в шестограмна формата (хексаграм, т.е. фигура, заградена с шест линии и шест ъгъла).
Шестограмната фигура се е считала за най-известния древен символ на съвършенство. Известно е, че гнездото на пчелите (известно като „пчелна пита“) е изградено от клетки, всяка от които е с шестограмна форма. Живата природа е открила, че тази форма е особено устойчива. Тя дава възможност за оптимално разполагане на елементите един до друг. Снежинките имат шестоъгълна форма, което се дължи на шестоъгълната кристална структура на обикновения лед.

Освен като носител на съвършенство и устойчивост, шестограмната форма на турмания балансира енергията в човешкото тяло по естествен начин; човек се чувства спокоен и уравновесен. 
Философия, наука, технологии се обединяват в едно, за да бъде сънят време за пълноценно възстановяване и презареждане.

Турманий - материал на бъдещето

Нова система за управление.

Усъвършенствана е автономната система за управление.

Усъвършенствана е автономната система за управление, което позволява точен контрол на оптималната температура. Външният дизайн на пулта за управление е променен с цел да направи използването на постелката лесно и удобно. Простота и съвършенство във всеки детайл, за да може човек да се наслади на спокоен нощен сън.

Новата турманиева постелка на Nuga Best е продукт на науката за добрия сън, основана на дълговълновите инфрачервени лъчи и анионите, излъчвани от турмания. Използвани са само екологично чисти материали, безопасни за природата и човека. Новата турманиева постелка на Nuga Best NM2500H разкрива тайната на добрия нощен сън.

Снимки: Pexels

Избрахме за вас.Посетете нашия блог!

  • Всички
  • ЗНАЕТЕ ЛИ?
  • МАСАЖ & ЗДРАВЕ
  • ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ
  • ТУРМАНИЙ
ДОБРА НОВИНА ЗА ЛОШИ КОЛЕНE
Аз съм Дияна, на четиридесет и една години.
Релаксираща маска за очи HC-1
Многофункционалният термомасажор NM200, мини-физиотерапия и салон за красота в домашни условия.
инж. Диян Чернилов , 31 г. служител
Доброто за мен днес е леглото-масажор у дома
Имунната система - армия в човешкия организъм
Костадин Георгиев, 79г. корабен механик
Т20 - БРИЛЯНТНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗДРАВЕ

Напиши коментар

X