ТУРМАНИЙ – НЕВЕРОЯТНА ИНВЕСТИЦИЯ ЗА ЗДРАВЕТО
Даниела Христова

Турманиевите постелки – невероятна инвестиция в здравето

Даниела Христова, клиент
Даниела Христова, клиент

Прекрачих залата на Нуга Бест с моята болка. Покани ме приятелката ми, която е дългогодишна масажистка. След падане, започнах да страдам от силни болки в едното рамо. Какво ли не опитах за един месец, реших да опитам и въздействието на Нуга Бест. Под вещите ръце на всеотдайния колектив, аз намерих своя лек! Възстановяването ми бе придружено с болка, но в края на процедурите винаги получавах облекчение. През цялото време слушах съветите и разяснителните лекции за всеки уред, който използвах при ежедневните си посещения. Станах по-веща с времето и ми ставаше ясно кой уред на какво помага, а най-вече изпитах благотворното въздействие на турманиевата керамика! С всеки отминал ден, отминаваше и болката ми. Докато един ден осъзнах, че трябва да си имам част от Нуга Бест у дома Исках всичко!

 

 

Исках, много исках турманиевата керамика да влее живинка и на моите деца и всички да се възползваме от нея денонощно.

Турманиеви постелкиОт Нуга Бест - Разгледайте страниците на продуктите

Топлина и уют ГОЛЯМА ТУРМАНИЕВА ПОСТЕЛКА NM 2500H

Обгърнат от топлинаТ-11 ПОСТЕЛКА С НАНОДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ

Като огнищеМАЛКА ТУРМАНИЕВА ПОСТЕЛКА NM-80

Тогава разбрах, че мога да имам турманиевия килим поне на изплащане и не се колебах. Беше студен ноемврийски ден на 2011 година. След като турманиевият килим влезе у дома, бях в еуфория! Чувствах се като лечител на моето семейство, защото едва, когато и аз, и дъщерите ми започнахме сами да го ползваме по всяко време, осъзнах каква невероятна инвестиция в здравето съм направила! Дори не беше нужно да приканвам и да напомням на децата си да лягат на килима. Всички го използваме по всяко време на годината, дори без да имаме някакво оплакване; просто така за удоволствие. Турманиевият килим дава и невероятна отмора, по-бързо се наспивам, а на сутринта се чувствам изпълнен с енергия и сили. Ако случайно пипнем някакъв вирус, загряваме се на килима на по-висока температура и всичко отминава бързо-бързо.

При първа възможност ще се сдобия с още един килим, за да не чакаме ред и да не теглим чоп кой ще легне пръв на турманиевия килим. Особено през зимата, когато се прибера намръзнала от работа, нямам търпение да си легна и да се отпусна в топлата му прегръдка. Когато у дома дойдат приятели, те също са удивени и се изкушават да приседнат на топлата керамика. Нямам достатъчно думи. за да изкажа радостта си от това да притежавам този невероятен килим, за мен вълшебен!

Милиони благодарности за възможността да сме от семейството ви, Нуга Бест!Напиши коментар

Количка

X