СЪЗДАДЕНИ ДА ПОБЕЖДАВАТ

Мощно средство в ръцете на всеки отговорен към здравето си човек

Продуктите на Нуга Бест са създадени на основата на най-революционните научни открития, най-добрите съставки от природата и най-иновативните технологии. Те са мощно средство в ръцете на всеки отговорен към здравето си човек. Те са създадени да побеждават!

Високотехнологични уреди от Нуга Бест
за да победите болката!
СЪЗДАДЕНИ ДА ПОБЕЖДАВАТ

здраве | любов | грижа

Масажът представлява най-древната техника за въздействие върху човешкото здраве. Благодарение на масажа, кръвообращението се подобрява, възпалението намалява, а това води до по-бързо регенериране на тъканите. Доказано е, че масажът побеждава главоболието, болките в гърба, кръстта и цялото тяло.

Според Американската асоциация за масажна терапия, масажите водят до намаляване на болката и предотвратяване на нараняванията.

Високотехнологичните уреди на Нуга Бест ПОБЕЖДАВАТ БОЛКАТА.
Високотехнологичните уреди на Нуга Бест ПОБЕЖДАВАТ БОЛКАТА.

Нуга-масажът е невероятна комбинация от масаж и хиропрактични методи, които облекчават мускулната болка.Нуга-топлината е основана на загряване на тялото с безопасна инфрачервена топлина, отделяна от турмания и нанодиамантения турманий. Едно от основните въздействия на тази топлина е, че намалява болката. Термотерапията дава великолепни резултати след тренировка, защото позволява да се премахне напрежението и отпуска мускулите.

Инфрачервената топлина извежда от мускулите излишъка от млечна киселина. Затова инфрачервената сауна е популярна сред спортистите. С помощта й бързо се премахва болката и умората след изморителна тренировка. Всеки от уредите е снабден с интелигентна система за управление и лесно може да се избере подходящата температура. Допълнително германият, който влиза в състава на турмания, действа като натурален аналгетик; намалява и премахва болката.

Победа над стреса

Продуктите на Нуга Бест са създадени да побеждават стреса.

Турманият работи като биполярен йонизатор и изпълва въздуха с отрицателно заредени йони (800 – 2 200 йони/куб.см). По този начин се преодолява аеройонното гладуване при хора, които прекарват по-голямата част от времето си в затворени помещения. Невероятно е въздействието им при хроничен стрес, безсъние и умора. Помагат да се преодолее тревогата, паниката и неоснователното безпокойство. Отрицателните йони успокояват психиката и подобряват общото самочувствие на човека. Един от ефектите на Нуга-масажа е намаляване на производството на кортизол с близо 30%.  В замяна на “загубения” кортизол в човешкия организъм се отделя повече серотонин, който намалява тревожността и депресията. В научния институт Фраунхофер, Германия, са проведени много изследвания. При тях със специален уред се измерва стресовия показател на човека. Когато изследваният легне за 40 минути на масаж, параметърът на стреса се понижава. След два дни отново се измерва стресовия показател: той е по-нисък дори от момента преди използването на оборудването. Удивително е, че след сеанса нивото на стреса става още по-ниско! Масажът с топли камъни е една от най-релаксиращите процедури от векове.

Побеждават простудата

Уредите на Нуга Бест са предназначени да побеждават простудата

Дълговълновите инфрачервени лъчи, отделени от турмания, проникват дълбоко в човешкото тяло и поддържат постоянна телесна температура. Учените са установили, че когато температурата на тялото се понижи само с един градус под нормата, активността на имунната система намалява. Тя не може да защитава качествено човешкия организъм. Наред с това обмяната на веществата се извършва 12% по-слабо, а ферментите работят с 50% по-лошо. Доказано е, че инфрачервената топлина е ефективна при простуда: бактериите и вирусите загиват при повишаване на телесната температура.  Отделянето на пот се предизвиква от нагряването не само на повърхностните тъкани, но и на дълбоките слоеве мускули, а също сухожилия и кости. Така даже периферните тъкани се снабдяват с кислород. Благодарение на това човек е по-устойчив на простудни заболявания. В центровете за изследователска и развойна дейност на Нуга Бест работят учени с иновативни идеи, които непрестанно създават продукти, които действат.

Резултатът?

Изключително качество, оригинални wellness-продукти, които са предназначени да победят всяко ограничение по пътя към съвършеното здраве.

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИNuga Best | Компания, която поставя хората на първо място.

КАКВО Е ТУРМАНИЙ?В състава на турманий влизат четири елемента: турмалин, германий, елван и вулканични скали.

ТУРМАНИЙ

От недрата на земята

Турманият е ноу-хау на корейската компания Nuga Medical Co Ltd. Тя има патент върху изработването му и придружаващи документи, които й дават правото само тя да използва този бренд – ТУРМАНИЙ. В състава на турманий влизат

ВЪВ ВСЕКИ ДОМ

Приятел на здравето

При нагряване турманият йонизира въздуха наоколо, създава микроклимат като в борова гора, дори човек да живее в градски условия. Днес учените са категорични, че отрицателно заредените йони стимулират

ОТ БЪДЕЩЕТО

Материал на бъдещето

Издателството към Университета Енсе (Yonsei University), Южна Корея издаде книгата “Турманий; ефективност и използване на биокерамиката”, в която са обобщени всички сведения за природния материал турманий.


Коментари (1)

  • Елисавета Николова

    Когато говорим за термотерапия, трябва да се знае, че Корея има уникални технологии. Това е предадената им от предците култура на отопление, култура на отопление на пода. Тази корейска култура на отопление се обединява с ултрасъвременните технологии на Нуга Бест и института Fraunhofer (най-авторитетното учреждение по съвместни изследвания).

Напиши коментар

Количка

X