Мнението на наши клиенти за продуктите на Nuga Medical Co Ltd

Нуга Бест - релакс след тежкия работен ден

Радостина Шишманова, медицинска сестра в Австрия

От десет години живеем и работим в Австрия, а от двадесет години сме в чужбина. Когато за кратко се връщахме във Варна, посещавахме центъра на Нуга Бест. Децата много харесваха масажите и топлата турманиева керамика. Слава Богу, че оборудването Нуга Бест стана достъпно за нас, за обикновените хора. Чрез презентационния център във Варна можахме да се информираме за полезните уреди за нашето здраве. В началото аз не разбирах концепцията на Нуга Бест. Майка ми редовно посещаваше центъра, дори ми подари комплект турманиеви бижута: колие и гривна. Аз отричах тези неща, особено след като получих реакция след ползване на турманиевите бижута. Затова й върнах нещата. Работя като оперативна медицинска сестра в Ортопедична клиника във Виена и съм свикнала не само всичко да подлагам на съмнение, но и да чета много. Предизвика ме въпроса: Защо тези бижута предизвикаха в моя организъм реакция Сигурно съм изчела цялата библиотека, докато стигна до отговора; докато преодолея скептицизма си.

Постепенно станах
фен на уредите
на Нуга Бест!

Радостина Шишманова, медицинска сестра в Австрия

Майка, фен на Нуга Бест от почти десет години, ми подари големия турманиев килим. В студената Австрия той ми е като топла майчина прегръдка! Всяка вечер спя на него, а когато съм нощна смяна бързам да се прибера и да легна на него, за да се възстановя. През деня децата се редуват, за да си легнат на топлия килим.

Особено им помага да се възстановят след активните тренировки. За децата килимът е станал потребност, дори не ми се налага да им напомням да си легнат на него. По-късно си закупихме масажора за стъпалата “Второ сърце” и бутилки за йонизиране на водата.  Съпругът ми получи специален подарък: турманиева наметка, за да може и той по-активно да използва топлата керамика. Защото един килим е крайно недостатъчен за едно семейство. И накрая си взехме масажното легло: за профилактика, за лечение, за релаксация след тежкия работен ден. Ние сме работещи хора, а човек трябва да умее не само да работи, но и да си почива. Аз страдах от главоболие повече от тридесет години. Имах мигрена, която в началото беше без повръщане. По-късно болките започнаха всеки ден, всеки ден повръщане. След като изпих един вагон с медикаменти и използвах всички възможни методи без резултат, реших, че Нуга Бест е моя начин да се избавя от мигрената. Много съм благодарна, че в момента болките ми се редуцираха до два дни в месеца, което е нищо в сравнение с това, което беше.
Радвам се, че освен мен и децата, съпругът ми също започна активно да използва уредите на Нуга Бест вкъщи. С годините разбрах, че те са полезни за цялото семейство.

Напиши коментар

Количка

X