ПОСТЕЛКА С НАНОДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ Т11 – ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА
Основни предимства на постелката с нанодиамантен турманий Т11

Ким Джи Хо, ръководител на Департамента по международно развитие на Nuga Medical Co

Новата постелка Т11 нанодиамантен турманий на Нуга Бест е вече факт и в България. Тя отговаря на копнежите на много потребители, които искаха да си имат такъв уред за дивана. Хората днес прекарват много време със семейството си, седейки на меката мебел. Затова турманиевата постелка Т11 е предназначена основно за дивана.

Този нов продукт на Нуга Бест има три основни предимства:

Нанодиаманти

На първо място е използваната нанодиамантена керамика. Защо това е важно? Защото нанодиамантените частици в турмания усилват в два пъти въздействието на дълговълнови инфрачервени лъчи и отрицателно заредени йони. Практически това означава повече енергия и по-добро възстановяване на човешкия организъм.

Тънка § Гъвкава

Средна турманиева постелка с нанодиамантен турманий Т11
Т-11 ПОСТЕЛКА С НАНОДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ

Турманиевата постелка Т11 е тънка и гъвкава; по-подходяща  за европейската култура. Предишните модели турманиеви постелки бяха твърди и дебели; необходимо беше да се поставят на твърди легла. За много хора беше неудобно и дори болезнено да лежат на тези постелки и затова те се лишаваха от полезното им въздействие по време на сън. В европейските страни хората използват много меки мебели; спят на легла с меки матраци.  Сега новият продукт Т11 е е гъвкав, мек; можен да го прегъваме, огъваме. Когато човек използва тази постелка на мек матрак, тя се приспособява към тялото му; прилепва плътно към него. Тя осигурява меко въздействие и комфорт; няма болка и не се усеща твърдостта на турманиевите дискове.

 

Технология

Нуга Бест внедрява нови технологии. Тази постелка можем да я сгъваме колкото си искаме; да я прегъваме, усукваме и пак няма да я повредим. Докато при предишните модели на турманиеви постелки бяха използвани нагревателни кабели, то в новият продукт Т11 се използва качествено нов нагревателен елемент: въглеродно влакно. Именно благодарение на него Вие можете, ако поискате дори да мачкате продукта. Въпреки това той няма да се повреди! В предишните модели се случваше да изгори нагревателен кабел и имаше нужда той да се подмени. Особенно в случаите, когато хората използаха постелките си върху меки матраци.

Ким Джи Хо, Nuga Medical Co

Ким Джи Хо, ръководител на Департамента по международно развитие на Nuga Medical Co Ltd
Ким Джи Хо, ръководител на Департамента по международно развитие на Nuga Medical Co Ltd

Заради наличието на нагревателни кабели, старите модели турманиеви постелки не биваше да се сгъват или прегъват. Сега този проблем не съществува! Сгъвай, прегъвай, огъвай!  Няма опасност да се разкъса нагревателният елемент! Какво означава това? Вие няма да имате технически проблем с новия продукт Т11!

Постелката с нанодиамантен турманий е абсолютно безопасна за използване по всяко време на денонощието. Защо?Въглеродното влакно е практически незапалимо. Дори да запалим това влакно; то не гори. Вие можете спокойно да спите цяла нощ на турманиевата постелка; може да оставите детето си да играе на нея и да не се притеснявате.

Ежедневното използване на постелката с нанодиамантен турманий Т11 е не само безопасно, но и изключително полезно за здравето на всеки човек.

Напиши коментар

Количка

X