Вземаме големия #килим у дома за да го ползваме #всички. Следва #класиката в жанра - масажното #легло #N5Иванка Бошкова, учителкаПърво бях #впечатлена от килима в залата. Видях облекчение на моите болки в #гръбначния #стълб, особено в шийния отдел. След като се убедих в #благотворното #въздействие на килима, реших да го вземем у дома за да го ползвам не само аз, но и двете ни дъщери и съпруга ми. За да нямаме допълнително проблеми със здравето на подрастващите деца, решихме да си закупим килима в къщи! Следва класиката в жанра - #масажното #легло #N5 на #Nuga Best#НугаБест #NugaBest #турманиевкилим #турманиевапостелка #NM2500 #здраве #за #всички #NM2500H #съпруг #деца #гръбначенстълб #шиенотдел

Публикувахте от Nuga Best Bulgaria в Четвъртък, 2 ноември 2017 г.

Иванка Божкова, учителка

Турманий - здраве за цялото семейство

Посещавам залата на Нуга Бест във Варна от една година. Първо бях впечатлена от големия турманиев килим (турманиева постелка). Използвах го много често и видях как проблемите ми с гръбначния стълб започнаха да отминават. Болките ми бяха по-силно изразени в областта на шийния отдел. С ежедневните масажи на леглото-масажор и използването на турманиевата керамика, започнах да се чувствам все по-добре. Не само, че болките ми отшумяха, но и почувствах прилив на невероятна енергия. Пред вид естеството на работата ми, този ефект от турмания ме зарадва много. Станах по-енергична, по-силна и по-спокойна. След като се убедих лично в полезното действие на турманиевата керамика, реших да си закупя големия турманиев килим.

Защо?

За мен отговорът на този въпрос е много кратък.

Когато посещавам залата и използвам уредите там, това е облекчаване само на моите проблеми. Но аз имам съпруг и две дъщери. Зная, че уредът вкъщи ще им помогне, за да нямат сериозни оплаквания. Дъщерите ми са малки и не бих искала да имат здравословни проблеми в тази подрастваща възраст. Като майка разбирам своята отговорност към здравето на децата си. Аз започнах да полагам ежедневни грижи, за да бъда здрава; сега е ред да науча и тях да се грижат за здравето си по естествен начин.

Всъщност дъщерите ми понякога посещаваха залата и топлината на турманиевия килим много им харесваше. Лягаха си на него и се гушкаха на топличко. Така със съпругът ми решихме да си закупим големия турманиев килим. Надяваме се на положителни резултати! Лично аз съм се убедила в действието ми, след като ежедневно го използвах в залата. Аз си имам своите резултати. Сега очаквам с ежедневното използване на уреда у дома, моето семейство също да си има резултати; да се убедят в действието му. Защото копнежът ми като съпруга и майка е да бъдем здрави. Надявам се следващата ни крачка да бъде класиката в жанра – леглото-масажор на Нуга Бест! Аз вярвам, че мечтите често се сбъдват!

Напиши коментар

Количка

X