Евелина Илиева, икономист

Живот без болка с Нуга Бест

Евелина Илиева, икономист
Евелина Илиева, икономист

От дванадесет години живея в Германия. Там завърших икономика и работя по специалността си. Майка съм на три деца. Доста години страдам от дископатия и многократно съм лежала в болница. Преди около месец отново получих много остри болки. Стигнах до положение, че не можех дори да ставам от леглото. Когато трябваше да се изправя, карах съпруга си да ми привдигне гърба. Само така можех да се завъртя на една страна, за да мога да сляза от леглото.  Така се наложи отново да вляза в болницата. Там ми направиха съответните изследвания, които показаха, че имам проблеми в L4 и L5. Но ми казаха, че не могат по никакъв начин да ми помогнат. Единствената терапия, която ми направиха, бяха обезболяващи лекарства. От тях кръвното ми налягане спадаше, а ден-два гледах само в една точка, защото станах без никакви реакции. После ми сложиха морфин в нерва с игла над 30 сантиметра. Вече можех сама да ставам от леглото, болките се поуспокоиха, но не изчезнаха напълно. Отново имах болки.

Когато си дойдох в България, на улицата срещнах моята приятелка Фани. Тя ми разказа за масажните легла на Нуга Бест. С нея се познаваме от много години и знаех, че тя също имаше сериозни проблеми с гърба; дори не можеше да ходи на работа. А сега беше енергична, усмихната и дори работеше в залата на Нуга Бест във Варна. Аз също бях опитала всичко в Германия, многократно лежах в болница, но без резултат. Бях стигнала до там, че не можех да се навеждам изобщо. Когато пътувах от Германия за България, бях самичка с трите си деца. Беше ми много трудно, защото децата са малки и понякога се налагаше да се гоним по летищата. а когато нещо паднеше на земята, винаги молех голямата ми дъщеря да се наведе и да го вдигне. Движение, което за детето бе лесно, за мен се оказваше невъзможно.

Когато Фани ми разказа за продуктите на Нуга Бест си казах: Това за мен е последен шанс!

Отидох в Нуга Бест и си направих първия масаж. Но не почувствах нищо особено. Да, имаше масаж, беше топличко, приятно, но нищо  повече. И единствено добрите резултати, които виждах в приятелката си, ме мотивираха да отида втори и трети път в Нуга Бест. И нещата се случиха!
След третия масаж в залата аз вече можех да се навеждам и отминаха всичките ми болки. Дори вече не усещах болка в коляното си! Когато дойдох за първи път в Нуга Бест и седнах на масажното легло, аз не можех да си вдигна крака, защото имах много силни болки в коляното. Преди да дойда в Нуга Бест не можех да се качвам и слизам от колата, а сега вече го правех с лекота и спокойно шофирах.
Докато си правех масажи в залата, още първата седмица реших, че аз трябва да си взема това легло  вкъщи! Вече разбирах, че трябва да правя масажи, за да се възстановя напълно.
Закупих си най-новия модел масажно оборудване на Нуга Бест N5. Вкъщи започнах да си правя по два масажа на ден и се чувствах още по-добре. Нямам болки в кръстта, навеждам се съвсем спокойно. И дори установих, че вече мога да си нося децата. Това е много важно за мен! Преди, когато изкъпех децата, не можех да ги вдигна, за да ги занеса в другата стая. Вече преспокойно си ги вдигам и не усещам никаква болка! За една седмица с масаж съм отслабнала с два килограма. И това много ме радва, защото искам да съм в добра форма. В къщи и майка ми започна да използва масажното оборудване. Тя имаше от много години запек, до тоалет ходеше веднъж на десет дни. Затова й прилошаваше, не можеше да върви, защото краката й трепереха. И точно след третия масаж започна редовно да ходи до тоалет по голяма нужда. Тя сама не можеше да повярва на резултата си, защото беше много скептична по отношение на Нуга Бест. Но вече си промени мнението. Сестра ми също има проблеми с гърба. Тя  живее в Германия, а от шест месеца е по болниците без резултат. Затова съм решила да й взема едно оборудване, за да се почувства и тя по-добре. По-късно от Нуга Бест си закупих голямата турманиева постелка NM 2500H, за да мога всяка нощ да спя на топличко. Много съм доволна и дори получих резултат, който не съм очаквала. Имах псориазис, който ме безпокоеше. И преди съм го лекувала, но без резултат. А сега с Нуга Бест изчезна напълно!

Наскоро закупих и за децата си сгъваемата турманиева постелка Т11, за да могат да играят на нея. А вечерта им я слагам в леглото, за да си спят на топличко и да са здрави.

Много ще се радвам, ако с това мое послание помогна и на други хора. Да мога да ги убедя да използват оборудването Нуга Бест, за да се чувстват здрави и щастливи!

Напиши коментар

Количка

X