Много съм доволна! Много съм благодарна!

Бояна Паскова, служител

Много съм доволна и благодарна!

Много съм доволна! Много съм благодарна! Бояна Паскова, служител за продуктите на Нуга Бест. Снимка: Собствен архив
Много съм доволна! Много съм благодарна! Бояна Паскова, служител за продуктите на Нуга Бест. Снимка: Собствен архив
На 7.02. посетих залата на Нуга Бест във Варна за първи път. Имах силни болки в гърба, кръстта и глезените на краката. Още след първата процедура на леглото-масажор се почувствах много добре. Станах ведра и бодра.
Но на следващия ден по време на масажа ми се зави свят и станах преди да е завършила процедурата. Разбрах, че това е оздравителна реакция. Продължих с ежедневните си масажи. След два-три дни в залата получиха новите турманиеви килими. Още докато си лежах на леглото, се замислих дали да не си взема този турманиев килим за вкъщи. Като станах от масажното легло, отидох при Ники и с удоволствие си го закупих.

Много съм доволна! Много съм благодарна!

Получих страхотни облекчения. Когато вечер спя на килима, се чувствам много отпочинала и ведра. Вкъщи съпругът ми също използва турманиевия килим и е доволен. От две седмици в залата се демонстрира новия модел на така нареченото “Второ сърце” Е5. Аз го използвам за миостимулация на стъпалата и слагам апликаторите на гърба. Чувствам как ми отнемат болката и като тръгна вървя с една хубава, бодра крачка. Усещам как след процедурата кръвообращението ми се подобрява и мога да вървя с една хубава и бодра крачка. Благодарна съм на Ники, Ели и Фани за подкрепата, която ми оказаха.  Доволна съм, че си закупих турманиевия килим. Ще продължавам да посещавам залата, защото имам полза от продуктите на Нуга Бест.

Отзиви и мнения на наши клиенти,
за продуктите на Нуга Бест,
представяне на нови продукти!
Посетете нашия канал

Посетете нашия канал в YouTube

Напиши коментар

Количка

X