Здраве вкъщи

Стоянка Василева, 82 години

Идването ми в Нуга Бест беше много интересно. На спирката се срещнах със съседка по блок, заговорихме се и тя ми каза, че прави процедури, от които е много доволна. Тя ме доведе в Нуга Бест и аз започнах да правя тези процедури, от които имах много голяма нужда. Цялата ми шия беше схваната. Ходих на изследвания, правиха ми снимки и казаха, че имам шипове, които не се лекуват. А те така ме бяха стегнали; така ми беше схванато! Имах такава силна болка, която се предаваше на главата ми; имах чувството, че цялата ми глава е ошипена. Имах и шум в главата, шум в ушите, не можех да си мръдна врата. Сълзите ми бяха все на очите. Не мога да ви опиша в какво състояние дойдох!
Здраве вкъщи - Стоянка Василева, 82 години
Здраве вкъщи - Стоянка Василева, 82 години
Постепенно болката започна да намалява! Най-напред ми се освободи главата, после и шията. Изчезна шумът в главата и ушите ми. Имам сменена тазобедрена става и в началото много се притеснявах да не би да имам някакви смущения. Но дори вече имам подобрения. Състоянието на ставата ми е по-спокойно и нямам болки. Започнах да си купувам уредите, които са много хубави! Виждам, че всички хора ги вземат и имат много подобрения. Първо си взех маската за очи (HC-1), после си взех шалчето за врата (J2). Времето минаваше, ставах все по-добре и по-добре. Виждам от кой уред ще имам най-голяма полза. На една промоция си взех голямата турманиева постелка (NM 2500H) заедно с турманиевата възглавничка (NM 30).

Mного съм доволна! Взех ги през месец ноември и цяла зима изкарах много добре. Нито съм кихнала, нито хрема съм имала. В стаята ми беше винаги топло; въздухът ми беше пречистен. В моята стая не съм използвала допълнително отопление освен турманиевата постелка. Много съм доволна, че си я взех!

Когато дойде още по-новата постелка, видях, че тя е по-функционална, по-подвижна и по-лека; може да се сложи навсякъде по тялото; с нея може да се увият краката, раменете. Много ми хареса, затова взех тази постелка за сина си. Турманиевите уреди са за мен много голямо богатство! Просто имаш лекар вкъщи, на когото можеш да разчиташ. Имаш си ги вкъщи и ги използваш за каквато нужда имаш. Новият уред (Е5) е едно много симпатично бижу. Този уред в залата ние го наричаме “Второ сърце”, но той има много повече функции. Много ми хареса след като го използвах няколко дни. Веднага си го взех. Сега имам и него вкъщи.

Препоръчвам на всички, които имат възможност или имат нужда, да си вземат този уред. Така имаш здраве вкъщи! Аз съм на възраст, но разбирам, че и за младите е чудесен. Той помага предварително да се вземат мерки, за да не се получат заболявания. Благодаря на Нуга Бест, че са поели тази дейност, която е много полезна за здравето на хората!

Напиши коментар

Количка

X