Мнение на наши клиенти
за продуктите на Нуга Бест
Мобилна грижа за здраве

Е3 | БЪДИ В ТОП ФОРМА!

Павел Георгиев, предприемач

В демонстрационния център на Нуга Бест ме доведе нуждата

В демонстрационния салон-магазин на Нуга Бест дойдох преди шест години. Доведе ме нуждата, защото имам проблеми с опорно двигателния апарат; по-точно: дископатия, дискова херния и заболявания на гръбначния стълб и крайниците.

През годините съм пробвал различните уреди, които се намират в салона. Те са с много добро качество и служат за поддържане на добро здраве. Закупил съм си голяма част от уредите и съм много доволен.

Преди три години си взех колана за миостимулация “Мирикал”, което в превод означава “чудо”. И наистина този колан върши чудеса! Много е удобен за използване. Може да се поставя на торса; на крайниците; на ръцете и на краката.

Този колан е мобилен; много удобен за носене; лек и преносим. Често пътувам зад граница, но го пренасям винаги с мен в самолета. А когато пътувам с колата, слагам колана на кръстта си. Той облекчава болката и дава много добри резултати. Дори лекарите се учудват на подобренията, които имам. Аз самият също не съм очаквал такива добри резултати.

Аз съм страшно доволен от колана-миостимулатор! Препоръчвам на всеки, който има проблеми с опорно-двигателния апарат, да си го закупи.
Напиши коментар

Количка

X