Мнение на наши клиенти
за продуктите на Нуга Бест
Технологии от бъдещето!

Отзиви на наши клиенти за продукти и технологии на Нуга Бест.

Рада Мангурова, пенсионер

В Нуга Бест идвам почти три години и половина. Вкъщи имам доста от уредите.

Използвам колана-миостимулатор от около две години и съм много доволна. Имах болки в рамената и световъртежи. Два пъти в годината получавах много силни световъртежи и два-три дни не можех да стана от леглото. Откакто започнах да използвам колана-миостимулатор постепенно нещата започнаха да си идват на място. Доста късно получих реакция, понеже не бях много редовна в използването му.

След първата година получих реакция и след това вече втора година нямам никакви проблеми. Преди това есен и пролет имах сериозни проблеми. Но днес вече съм добре и съм много доволна.

Слагам колана-миостимулатор и на кръста, на корема. С него се разхождам из къщи, домакинствам си и той си стои на кръста ми. Въобще не ми пречи да си върша домакинската работа, защото е много мобилен; няма кабели, защото е с батерия. Тя издържа много време; на три месеца веднъж го зареждам. Много съм доволна!

Вкъщи си имам и голямата турманиева постелка. От есента до късна пролет си го ползваме всяка вечер. През лятото, защото е много горещо, го използваме, без да е включен. Но през другите три сезона си го включваме и изполваме даже за отопление. Сложен е върху спалнята и въобще не включвам никакво друго отопление, само с тази постелка се отопляваме. И мъжът ми, и аз обичаме да си лежим на нея. Много сме доволни!

Освен това вкъщи си имаме още турманиевото шалче и маската за очи. Маската я използвам само аз. Слагам си я върху очите и си спя с нея по няколко часа през нощта.

Шалчето го използва предимно съпруга ми, защото от двадесет години той изнася лекции и много си натоварва гласа. Преди имаше малък проблем с гърлото. Той основно спи с шалчето и всички проблеми отшумяха, няма вече възпаления в гърлото. Спокойно вече си изнася лекциите, говори си достатъчно високо, без да използва микрофон. Той също е много доволен.

Уредите на Нуга Бест са една
съвременна терапия на много
високо ниво.
Създадени да побеждават!

16 години Nuga Best - 16 години мечти и вдъхновение

Супер модерни уреди! Технологии от бъдещето! Освен това обстановката в залата е много приятна. Хората са изключително вежливи. Сега е момента да изкажа благодарност на семейство Николови, които полагат огромни грижи за поддържането на тази зала. Създават една изключителна обстановка за хората, които идват в Нуга Бест. Това е много важно. Защото всички ставаме като едно голямо и задружно семейство. Откровено да го кажа за мен отношенията са много важни. Всички знаем, че благата дума врати отваря.

ТУРМАНИЙ НОВИЯ МАТЕРИАЛ НА XXI ВЕК

НУГА БЕСТ16 ГОДИНИ МЕЧТИ И ВДЪХНОВЕНИЕ

ТУРМАНИЙСЪСТАВ И НАЧИН НА ПРОИЗВОДСТВО

Напиши коментар

Количка

X