Мнение на наши клиенти
за продуктите на Нуга Бест
Очарована съм от уредите на Нуга Бест

Отзиви на наши клиенти за продукти и технологии на Нуга Бест.

Светла Великова, фотограф

Добрият ден започва с Нуга Бест!

С Нуга Бест се запознах преди повече от седем години. Бях очарована от уредите, които предлага фирмата.
Започнах да идвам с майка си в залата, тъй като тя имаше доста сериозни проблеми с  радикулита. Аз имах проблеми с кръста, защото работя по цял ден на компютър: 12-16 часа изключително седнала, което е много лошо.

Когато дойдох в залата бях доста добре посрещната от колектива и започнах да ползвам уредите. Постепенно проблемите, които имах започнаха да се изчистват.

Един от най-големите проблеми, които имах беше с щитовидната жлеза. Преди няколко години бях претърпяла голям стрес и от там започна много да се надува. В един прекрасен ден в салона пристигна шалчето J2. Нямах много време за мислене. Майка реши веднага да ми го купи. Започнах редовно да го нося. След двадесетия ден щитовидната ми жлеза почти се беше прибрала, а проблемите – изчезнаха. Всички се учудиха, защото врата ми беше отслабнал с няколко сантиметра. Стана като лебедова шия.

Допълнително бяхме купили уреда “Второ сърце”. Тук в залата го бяхме ползвали и бяхме много доволни. Майка ми искаше да го купим и с общи усилия това стана. След като го ползвах усилено вкъщи – по две процедури дневно – придобитият порок на сърцето, който имах вече доста години сe повлия положително. Лекарката, която ме прегледа се зачуди и каза: Ама вие нямате такова нещо. Аз бях учудена, но този проблем отшумя.

Имах проблеми и с кръста. Оказа се, че имам дископатия. От седенето прешлените се бяха набили. При това като използвах редовно леглото-масажор проблемът с дископатията ми се възстанови. След една-две седмици проблема отшумя. В това време в залата се появи колана-миостимулатор; ползвах го винаги, когато имах възможност. Имаше голям интерес към този уред; исках веднага да си го взема, но не успях. Вторият път, когато коланът беше в промоция, реших да си го закупя и вкъщи всички да го ползваме. Тъй като майка беше много доволна от него и аз бях много доволна от резултатите. Купихме го и започнах да го използвам сутрин рано по три пъти: под пъпа, върху пъпа и над пъпа.

Останах очарована от резултата, защото талията ми се намали драстично!

Но аз имах и друг проблем: неволно изпускане на урина, тъй като имам изсипване при раждането. Този проблем беше много голям за мене, а с годините той се засили. По методика корейците препоръчват да се сяда на колана, за да се реши този проблем. Започнах да следвам указанията и след около месец този проблем изчезна! И наистина се чувствах много добре! Знам, че изпускането е голям бич и повечето жени се борят с този проблем. Затова препоръчвам, който има тази възможност, да си купи колана и активно да го използва вкъщи.

Коланът-миостимулатор е невероятен помощник при болки в кръстта. Майка ми го използва изключително много. В момента даже го използва и е много доволна. Тя е близо на 84 години, копае си градината, гледа си разсадите, но коланът й е големия помощник. Вкъщи имаме още двойния турманиев проектор, който майка ми използва основно за ръцете. Сега майка ми е на село, но тези уреди са при нея, за да ги използва, когато има нужда.

Имам също и маската за очи и съм много доволна! Още като си я закупих започнах да спя с нея по цяла нощ. Имам голям проблем с очите, тъй като много време прекарвам пред компютъра; имам и много силно късогледство. Аз реших да опитам, за да се избавя от тези проблеми. Преди да използвам маската сутрин очите ми много сълзяха и не можех да виждам ясно. Като тръгвах сутрин за работа с колата очите ми се замъгляваха. Откакто използвам маската нямам тези проблеми с очите!

Първият уред, който купихме е голямата турманиева постелка. Вкъщи вечер на нея спи майка ми, а аз лягам, когато се върна от работа. Моят приятел също ляга на постелката, когато е вкъщи. Когато го сложих за първи път да легне на турманиевата постелка, той се изуми; учуди се как може да се спи на такова нещо. Аз му казах да поспи, пък ще видим как ще се почувства на сутринта. И наистина беше очарован! Първо беше много уморен, второ въобще не усети тези камъни, но усети топлината. На сутринта каза: “Това наистина е чудо! Гърбът въобще не ме боли! Не ме болят и рамената, които винаги ме болят.”

Сега, когато дойде във Варна и е вкъщи винаги ляга като се включва постелката на ниска температура. Сега аз също я използвам при всяка възможност и спя на нея, защото майка я няма вкъщи. Нищо,че времето е много топло, ползвам я на температура 45 – 50 градуса. Сутрин се чувствам много добре и много бодра.

Препоръчвам на всички да ползват уредите в залата на Нуга Бест, а най-добрия вариант е, при финансова възможност, да си закупят уредите и да ги използват вкъщи. Защото те дават здраве, сила и добър тонус; те са предпоставка за един добър ден!

Напиши коментар

Количка

X