Бисерка Георгиева, администраторРадост в моя живот

Отзиви на наши клиенти за продукти и технологии на Нуга Бест.

Разбрах, че Нуга Бест е най-доброто за мен и моето семейство!

От година и половина посещавам залата на Нуга Бест и веднага си закупих големия турманиев килим, възглавничката. От осем месеца притежавам и леглото-масажор. На моята възраст продължавам да работя, с нощни дежурства, интензивна работа.

Това лято имах една травма; паднах на рамото си. Направих си снимка и се оказа, че лопатката е счупена. Без нито един болничен лист, без нито едно хапче, без никакво мазило; само интензивно лежане на килима и процедури на леглото.

Купувайки леглото получаваш три уреда. Проекторът си има огромно значение: например при настинка веднага слагаш на уши, нос, гърло. Коланът е също много практичен уред: слагаш го на корема, на кръста или другаде, където имаш болка.

Леглото – масажор дава много възможности, сменяш позициите; лягаш по гръб, по корем, на крака, на врата или само на кръста. И благодарение на оборудването моето рамо зарасна. Аз си шофирах до “Златни пясъци”: 25 км до там и 25 км. обратно. Изминавах тези 50 километра; карах дванадесет часови смени и то със счупено рамо.

Може ли да си представите за какво говорим!

На турманиевия килим си спят моите деца, когато не съм си вкъщи. Те не казват: “Отиваме при баба ми, а отиваме в рехабилитационния център.”

Аз имам две дъщери и двама внука. Ако единия е на леглото-масажор, другия е на колана. Но нощно време аз винаги спя на турманиевия килим. Той си ми е на леглото и се грижи за моя душевен комфорт.

В моята професия ползвам пет езика. Това означава, че трябва да имам максимална концентрация. Защото човек не само трябва да говори на езици, но и да знае какво да говори.

След нощния сън на турманиевия килим се събуждаш с настроение, отпочинал, с душевен комфорт, с желание за работа, за разходка.

Оборудването "Нуга Бест" е нещото, което внесе най-голяма радост в моя живот и в живота на моето семейство!

Преди пет години загубих много скъп човек. Като дойдох в залата бях толкова тъжна, че … Много пъти ми е минавало през ума да сложа край на живота си дори. Но благодарение на оборудването аз се възстанових и сега се радвам на всичко  около мен: на живота, на работата си, на децата си, на внуците си и на всичко останало.

Освен това искам да Ви разкажа за една моя приятелка, която от 40 години ми е близка. С нея бяхме колежки, но от известно време тя не работи. Тя също си купи оборудването Нуга Бест. Преди десетина години й направиха две операции на гръбначния стълб, защото тя имаше дискова херния. Вместо да й отрежат болния диск, те отрязали здравия. И така се наложи втора операция. Просто тя живее втори живот! Тази моя приятелка си ползва оборудването всеки ден по няколко пъти. Има си една къщичка с двор на 30 километра от Варна. Разказва ми, че оня ден събрала шест кофи с орехи. Представете си две операции на гръбначния стълб и за всеки орех се навеждаш! Шест кофи! Освен това тя си отглежда зеленчуци; всичко си е консервирала за зимата. Всичко си е прибрала, копае си мястото, полива… За нея оборудването е жизнено необходимо! На него тя се възстановява и получава сили за работата си.

Искам да Ви разкажа също и за малкия ми внук. Той е голям фен на Нуга Бест. И когато нямахме оборудването вкъщи, идвахме редовно в залата с него, с брат му, с моите дъщери. В детската градина получи бронхит пневмония, отиват на лекар, правят снимка и се оказва, че пневмонията е двустранна. Документите му бяха готови, за да го вземат в болницата. Вкъщи настъпи голяма суматоха. Детето беше с 40 градуса температура, много зле. Но то казва на майка си: “Аз предпочитам да отидем в Нуга Бест и съм сигурен, че там ще ми помогнат.” И майка му решава да идват в залата, да ползва различните уреди, сменя масажите. На следващия ден отново и отново. Наред с това всеки ден майка му го води и при личната лекарка, която следи състоянието му. За една седмица детето се оправи. Отиват на снимка и тя показва, че бронхит пневмонията е изчезнала. За една седмица! Температурата спада, състоянието му се подобрява.

Затова нашето категорично решение беше, че трябва да имаме масажното оборудване вкъщи! Да притежаваме колкото се може повече неща от Нуга Бест вкъщи.

Аз им купих килимче и на тях. Когато сега някой изстине, защото с брат си те ходят на плуване, лягат на килимчето и всичко много бързо изчезва. Цяла зима те ходят на открития басейн “Приморски”, независимо от температурите навън. Вечерта си лягат на килима, затоплят си се и са здрави. Малкият ми внук имаше дълго време алергия и заради хлора не можеше да плува в басейна. А сега няма този проблем и се справя отлично с тренировките си. Дъщерите ми също използват активно масажното оборудване и се радват на добро здраве. Те са активни жени и заемат отговорни постове, затова за тях е много важно да изглеждат добре. Както казва едната ми дъщеря: Нуга Бест е не само здраве, но и красота: кожата заблестява, косата става по-здрава и по-гъста.

Разбрах, че Нуга Бест е най-доброто за мен и моето семейство!


Напиши коментар

Количка

X