Янка Георгиева, учител Една случайна среща, едно ново начало.

Отзиви на наши клиенти за продукти и технологии на Нуга Бест.

Янка Георгиева, учител

Една случайна среща, едно ново начало. Янка Георгиева, учителка
Една случайна среща, едно ново начало. Янка Георгиева, учителка

Преди четири години ми поставиха диагноза гонартроза на долните крайници. Съветът на лекарите беше да сменя ставата. Обеждаваха ме,че това е единствения начин, по който мога да променя състоянието си, тъй като с времето хрущяла все повече се износваше. Чувствах по-голяма скованост, трудно придвижване.

Една случайна среща с колежка, с която съм работила преди много години, промени моето виждане и нагласата за промяна.

Споделих с нея за здравословния си проблем и тя ме посъветва да да дойда в залата на Нуга Бест. Тя също от дълги години ходила в залата и се избавила от болката в коляното. Тя ми каза да опитам, защото през годините тя чула и опита на хората, които  са успели да подобрят състоянието си.

Реших да опитамДо момента нямах никаква представа нито за залата, нито за оборудването.

Аз бях малко недоверчива, тъй като до момента нямах никаква представа нито за залата, нито за оборудването. Влязох в интернет и видях с какво разполага залата, какви са уредите, но откровено казано не бях съвсем наясно с нещата.  Реших, обаче, щом има такива възможности, да опитам. Дойдохме в залата със съпруга ми и още в първия ни разговор семейство Николови успяха да ме убедят, че има алтернативи, че има възможност да се постигнат добри резултати, благодарение на опита си, който имат много години в залата.

Точно в този ден разбрах, че в залата има промоция на наколенки. Преди това си бях купила една наколенка, но тя беше много неудобна и аз почти не я носих. Когато видях наколенката на Нуга Бест, ми направи впечатление, че до момента не бях виждала такава. Казах си: Добре, левият ми крак е в по-тежко състояние, ще взема една наколенка. Но тогава съпругът ми реагира: Как една? Вземаме направо две наколенки! И така си тръгнахме от залата със двете наколенки. От този ден аз започнах редовно да посещавам залата на Нуга Бест и се надявах за някаква промяна.

Но… промяната не се случваше. Мина месец.  Закупих си турманиевия килим. Започнах вкъщи да правя по един час нагряване на 60 градуса върху коленете. Това съчетавах с процедурите, които правих в залата. Използвах леглото масажор всеки ден. Тъй като ми беше необходимо да оправям и сводовете на стъпалата си, ежедневно използвах и термомасажора за стъпала.

Това беше моето ежедневие: в залата леглото, масажора за стъпала, а вкъщи: нагряване на стъпалата. Очаквах, надявах се да се случи нещо, но…

Дори споделих със съпруга си: Май при мен няма да се получи. При някои хора нещата се получават, но при мене – не. Но след втория месец забелязах, че оттоците, които имах в коленете, започнаха да намаляват. Сега вече станаха четири месеца, откак посещавам залата. Оттоците не видимо, ами почти ги няма; толкова много намаляха. Чувствам се много по-добре. Всеки ден нося наколенките.

Оттоците ги няма!Така използвайки всичките тези процедури за четири месеца мога да кажа, че оттоците ги няма!

През последния месец се възползвах и от промоцията, която предлагаха в залата: допълнителен масаж на краката. Така използвайки всичките тези процедури за четири месеца мога да кажа: Оттоците ги няма! Подвижността ми е много по-голяма! Увеличихме и времето за разходки!

Благодаря на всичкиКойто иска резултати, нека прояви търпение, постоянство и вяра, че нещата ще се случат.

Преди, когато излизахме със съпруга ми, като минат четиридесет минути и аз почвам да се оглеждам и казвам: Искам някъде да си починем.  Сега вече съпругът ми по навик пита: Ще почиваме ли? Но аз му отговарям: Не, не. Още ще продължим. Увеличихме времето за разходки и се чувствам много по-добре. Надявам се с времето все повече и повече да се подобрява състоянието ми.

Искам да благодаря на целия екип в залата на Нуга Бест! Благодаря за добронамереността, за отзивчивостта и съпричастността към болките на всички хора, които посещават залата. Затова съветвам всички: Елате в Нуга Бест! Тук ще намерите и уредите, и доброто отношение, и човещината.

Но искам да кажа, че за да получите резултати е необходимо търпение, постоянство и вяра. Нищо не става от днес за утре; така е в живота, така е и в останалите области. Изказвам още веднъж моята благодарност! Мога да кажа, че болката се побеждава в залата на Нуга Бест! Защото виждам как си тръгват хората. Дори и днес групата, която си тръгна преди мен, си тръгнаха с усмивка и добро настроение. А това е показател, че тук са се чувствали добре. Благодаря на всички! Който иска резултати, нека прояви търпение, постоянство и вяра, че нещата ще се случат.


Напиши коментар

Количка

X