Леглото на Нуга Бест е необходимост

Публикувахте от Nuga Best Bulgaria в Понеделник, 14 август 2017 г.

Не лукс, а необходимост

Евгения Върбанова, лекар

По принцип съм здрава. Но през пролетта получих болки в кръста след вдигане на тежест.  Научих за Нуга Бест и посетих залата, без да провеждам друго лечение. Останах много доволна, защото след три процедури на оборудването, аз се възстанових напълно.  Да, но това не е достатъчно! Необходимо е постоянство!

За всички от семействотоЕжедневен масаж с NM5000Plus

ПРАЗНУВАЙ ЖИВОТА

Разбрах го, когато ми се наложи продължително да пътувам с кола. Заради дългото седене, аз пак получих болка в кръста. Направо от колата след пътуването отидох в залата на Нуга Бест. Дойдох два пъти. Разбрах, че оборудването на Нуга Бест е необходимост за вкъщи!

Затова още на другия ден си го купих. Защо? Въпреки, че съм лекар, аз съм враг на лекарствата и търся други начини за подобряване на здравето. За мен оборудването е по-скоро за профилактика, за да не ми позволи да получа някакво изкривяване в гръбначния стълб.

Гръбначният стълб е основата на цялото ни тяло!

Ако там имаме някакво изкривяване, проблем; то се нарушава структурата на гръбначния стълб. Знаем, че тя е прешлени и дискове. А от отворите на прешлените излизат нерви, които инервират органите и мускулатурата в тялото. И при това притискане се получава или мравучкане, или болка по хода на нерва; локална болка, а може болката да ирадира и да стигне дори до пръстите на краката по ишиасния нерв. Може да се получи и слабост в долните крайници.

За да не получа всички тези оплаквания, аз вземам превантивни мерки: купувам си оборудването, за да мога сутрин и вечер да си правя масаж. По този начин искам да предотвратя евентуално задълбочаване на този процес, който съм получила. Дори се надявам на пълно излекуване!

ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ И ДРУГИТЕ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО

Добре погледнете на гръбначния стълб като причина за всяко заболяване

Главният мозък контролира всички органи. Вече свикнахме да казваме, че всички бо-лести са от нерви. А знаете ли какво е казал Хипократ? Според него причините за всички болести се крият в… гръбначния стълб (columna vertebralis). Където впрочем пак става дума за нервните клетки  (на старогръцкиνεῦρον – влакно, нерв)и техните окончания. Може би най-сложната материя. Всяко нарушение на функциите на нервните клетки се отразява на нашето здраве

ХИРОПРАКТИКА – ТОВА Е ПОДАРЪК

През 1895 година в Америка се появява нова методика, основана на използването на вътрешните ресурси на човешкия организъм.

Задача на хиропрактиката е да възстанови правилното взаимно разположение на двата горни шийни прешлена (атлант и аксис) и съседните образования на черепа, т.е. корекция на нарушението в краниовертебралния преход.Напиши коментар

Количка

X