NUGA BEST – МАРКА НА 2018 ГОДИНА

Nuga Best - марка на 2018 година

Препоръчвана от милиони щастливи клиенти

На 24 юли 2018 година корейската компания Nuga Best бе избрана за марка на годината!

За втора поредна година компанията става притежател на високото отличие. Потребителите от Корея и Китай признаха Nuga Best за една от най-добрите марки, предлагащи медицинско оборудване за домашно използване. Нуга Бест победи в престижния конкурс, където главното жури бяха потребителите. Техният глас беше решаващ, за да се определи коя компания е най-добра.

Полученото признание означава, че продуктите на Nuga Best са заслужили най-висока оценка и се ползват с голямо търсене. Високата оценка на търговската марка Nuga Best сред потребителите е предшествана от усърдна работа по всички звена, медицински изследвания, работа с няколко научно изследователски института, сътрудничество с Германския институт Fraunhofer, сертификация, богата колекция от медицински оборудвания

Nuga Best - марка на 2018 година

Философията на Нуга Бест обединява най-доброто от природата, най-великите научни открития и най-новите технологии.
Философията на Нуга Бест обединява най-доброто от природата, най-великите научни открития и най-новите технологии.

Залог за успеха на Нуга Бест е качеството на оздравителните уреди. Продуктите на компанията са разработени на основата на съвременни научни и технологични постижения. Специалистите определят технологиите на Нуга Бест за технологии на бъдещето. Високотехнологичният процес е основан на иновации, създаващи продукти, които даряват топлина.

Философията на Нуга Бест обединява най-доброто от природата, най-великите научни открития и най-новите технологии.

В центровете за изследователска и развойна дейност работят учени с иновативни идеи, които непрекъснато се стремят да създадат ефективни продукти.

Резултатът?Изключително качество, невероятни wellness-продукти, които отговарят на индивидуалните нужди на потребителите.

Туптящото сърце на продуктите на Нуга Бест е китайската култура на дълголетие, преживяла изпитанията на пет хилядолетия. В този дълъг исторически процес обикновените хора са създавали свои собствени, уникални методи за борба с болестите и забавяне на стареенето.

Бурното развитие на физиотерапията позволи да се свържат в едно най-модерните съвременни технологии и традиционната китайска медицина. Така бе създадена безценна колекция от уреди за масаж, които подпомагат възстановяването и прокарват пътища за бъдещо развитие.

Признанието на посетителите от Корея е изключително ценно, заради огромната конкуренция в този сектор. Когато в началото на 2002 година, Нуга Бест започва дейността си, в Корея вече съществуват петдесет и шест фирми, производители на масажни оборудвания. Никой не е очаквал успеха на петдесет и седмата фирма – Nuga Best. Но шестнадесет години по-късно, именно Нуга Бест е избрана от потребителите за марка на годината!

Високата оценка показва, че Нуга Бест е любима компания не само в Корея. Даже в Китай, родината на Източната медицина, където живеят почти милиард и половина души, Нуга Бест стана символ на здравословния начин на живот.

Лекарят професионалист лекува не-болните; добрият лекар лекува тези, които ще се разболеят, а обикновеният лекар лекува болните.

Профилактика § Лечение

Преди повече от 2500 години в китайската медицинска класика “Канон за Вътрешното на Жълтия император” се казва: Лекарят професионалист лекува не-болните; добрият лекар лекува тези, които ще се разболеят, а обикновеният лекар лекува болните. Профилактиката е по-добра от лечението. Тъкмо това търсят хората в двадесет и първи век. Те искат да се предпазят от болестите. Новото хилядолетие донесе огромни промени във възгледите за здравето. В действителност повечето хора предпочитат да вземат грижата за собственото здраве в свои ръце.

Това обяснява и невероятния интерес към продуктите на Нуга Бест не само в Корея и Китай, но и в други страни по света. От шестнадесет години Nuga Best помага на хората по целия свят да живеят по-добре, да изглеждат по-красиви, да имат надежда. Променят се животи, сбъдват се мечти! Всеки изминава свой път към сбъдване на мечтаното, но вълнението на променения живот обединява хора от различни народи. Всеки поема лична отговорност и грижа за здравето си и пише своята неповторима история. Нуга Бест има колекция от неповторими истории, които докосват сърцето. Истории на оздравяване, възстановяване и успехи. Признанието за Нуга Бест е триумф на сбъднатите индивидуални мечти на хората.

През 2000 година Чо Сън Хен има една мечта: да помогне на майка си да оздравее. За да разпространява майчината любов, с тази мечта се роди Нуга Бест! И днес след шестнадесет години, Нуга Бест се е превърнала в една от най-добрите компании на международния пазар, а уникалният маркетинг на продажби помага на хората да живеят по-добре. С вдъхновение и мечти за по-добър свят Нуга Бест върви напред, подкрепена от обичта и признанието на многобройните си приятели.

Нуга Бест се стреми чрез своите продукти да подари на хората здраве и активно дълголетие. И работейки неуморно, получи признанието на своите клиенти. Високата оценка “Марка на 2018 година” олицетворява любовта на потребителите към Nuga Best. А за компанията тя е още една причина да изкаже своята благодарност към своите приятели. Те имаха възможност да изберат друга фирма, но се довериха и избраха точно Нуга Бест.

Време е за празнуванеБлагодарност и респект!

Cho Syung-hyun, NUGA Global Chairman, Снимка: (c) www.nuga.kr
Президентът на компанията д-р Чо Сън Хен, Снимка: (c) www.nuga.kr

Напиши коментар

Количка

X