Божидар Минев, строител

Болката е много добър съветник

Много искам да помогна на хората, които са в моето положение; търпели дълги години болката; болка, която на моменти е непоносима. Може би съдбата ми даде шанс да се срещна с тези добри хора, на които нямах много голямо доверие за техните продукти, които предлагат. Но… както казва един мой приятел: Болката е много добър съветник. Или съдбата, или Бог ме срещна с тях; закупих си два уреда, ще закупя и трети. Но да Ви покажа нагледно за какво става въпрос.

От тридесет и една години аз се занимавам със строителство. В едната си ръка държа тази мистерия, в другата – тази маламачка по десет-дванадесет часа на ден. Естествено е, че нашето тяло, нашата структура, нашия организъм на един етап трябва да има възстановяване,за да продължим трудовите си задължения. След непоносимата болка аз почти бях решил да приключа с моя занаят. Пробвах ленти, които ги предлагат в аптеката; мазила; хапчета, хранителни добавки. Ползата беше нулева; нулева.

Срещнах се с Николай Николов, предложи ми тази лента като първи продукт за мен. Тя е за китката. Турманиевите елементи, които са вътре ми дадоха едно успокоение още първата нощ. Дванадесет часа не махнах лентата от ръката си. Облекчение получих на единадесетия-дванадесетия ден. Да не кажа почти напълно, но можех да работя спокойно. Започнах да се трудя почти на сто процента.

Вторият уред, който си закупих и ми беше също от много голяма полза, е наколенката. Цялата тежест от тялото ми пада върху тези две стави: на колянната и на глезенната. А аз имам и няколко операции на коляното. Затова реших да си взема наколенката: да ми държи коляното стегнато, но в същото време да не ми спира кръвообращението. На втория ден почувствах такова облекчение, че бях готов за пълно натоварване и продължих да работя.

КАКВО Е ТУРМАНИЙ?

ТУРМАНИЙ - НОВИЯ МАТЕРИАЛ НА XXI - ви век

Учените от корейската компания Nuga Medical Co Ltd постигнаха уникално съчетание на природа, наука и технологии като създадоха природния материал турманий.

След този продукт ще си закупя и трети, който ми трябва за лакътя.

Дами и господа, много Ви моля, не бъдете скептици! Това нещо възстановява. Не само, че облекчава, но възстановява на деветдесет и осем процента. Благодаря Ви много!

Напиши коментар

Количка

X