ПРЕВЪЗХОДСТВАТА НА ТУРМАНИЕВИЯ ПРОЕКТОР

Превъзходствата на турманиевия проекторКорейската компания „Nuga Medical“ създава първокласни продукти, съответстващи на световните стандарти

Тези продукти са резултат от иновативни топли технологии, които изпълват тялото с живителна топлина.

Уникалният турманий е признат от учените като най-новият материал на бъдещето. Той се произвежда  с помощта на обработката на природни минерали: турмалин, елван, вулканични скали и германий и е източник на дълговълнови инфрачервени лъчи и аниони.  Турманият е сърцето на всеки един от продуктите на Нуга Бест и не само оздравява тялото, но и изпълва с топлина.

Всяка година корейската компания Нуга Бест произвежда нови продукти. Един от мобилните и любими уреди е двойният турманиев проектор NM 200. Той е вдъхновен от корейската традиция за здраве. Като използва съвременни технологични решения, турманиевият проектор предлага истинска грижа за здравето в домашни условия:

  • деликатно разтягане на гръбначния стълб
  • дълбоко нагряване
  • обгаряне
  • масаж

РАЗТЯГАНЕТО на гръбначния стълб се получава за сметка на инфрачервената топлина и височината на проектора. Топлината добре разхлабва мускулите. Човек със собствената си тежест оказва натиск върху проектора, тялото се извива във вид на дъга и по този начин се получава деликатно и щадящо разтягане на гръбначния стълб. То създава уникални условия за освобождаване на притиснатите нервни окончания и възстановяване на междупрешлените дискове.

Необходимо е просто да легнете по гръб върху твърда повърхност и да поставите проектора на гърба така, че вдлъбнатата му част да бъде под гръбначния стълб, а двете турманиеви „крила“ да прилепнат по меките тъкани на гърба. Задържането на проектора може да продължи от две до десет минути на едно място на гърба, според нуждите и предпочитанията на отделния човек. В домашни условия може ръчно да се следва програмата на леглото масажор Нуга Бест, където разтягането е по целия гръб, а задържането в определена позиция е за две минути.

Турманиевият проектор NM-200 има интелигентна система за управление и лесно може да се избере температура от 30 до 70 градуса в зависимост от здравословното състояние и личните предпочитания. При нагряване до 40 градуса практически няма активно нагряване на тъканите на организма. Тази температура е абсолютно безопасна за всички, защото турмания на проектора практически не се нагрява, но активно поддържа жизнеността в клетките. Тази топлина е мека, нежна и не води към прегряване. В диапазона 40 – 55 градуса протича активно ДЪЛБОКО НАГРЯВАНЕ на тъканите.

Защо то е толкова полезно за хората?

Всеки човек е преживявал повишаване на температурата (треска). Знае се, че тази реакция възниква в човешкия организъм, когато съществува необходимост да се унищожат чужди „агенти“, проникващи в организма. Това може да са бактерии, вируси или токсини.

Защо се наблюдава повишаване на температурата?

Всичко е гениално просто: голямото количество топлина действа убийствено на попадащите в организма бактерии, вируси и токсини. Треската е увеличаване на количеството топлина за защита на организма.

Днес с помощта на най-новите технологии за здраве на Нуга Бест и благотворното действие на турмания, можем целенасочено да увеличим топлината на тези места, където се е развило възпаление или се размножават вируси и бактерии. Лесно можем да си помогнем с двойния проектор NM200 на Нуга Бест като плътно го приложим на гърлото. ухото, носа, синусите. Така човешкият организъм ще може по-бързо и по-ефективно да се бори с възникналия проблем.

ПРАВИЛНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на топлината на турманиевия проектор има изразен противовъзпалителен, противовирусен и антибактериален ефект. Двойният проектор NM200 е удобен за решаване и на деликатни проблени, а инфрачервената топлина е най-мощното и безопасно средство за справяне с бяло течение и болезнена менструация.

Напиши коментар

Количка

X