Огромен подарък за потребителите.Nuga Best получи за втора поредна година наградата Марка на годината.

На 24 юли 2018 година в голямата конферентна зала на Grand Hyatt в град Сеул се проведе церемония по връчване на наградата “Марка на годината”. Компанията Nuga Medical Co Ltd за втора поредна година получи първо място в номинациите “Марка на годината” в категорията “Медицинско оборудване за корейския и китайския пазар”.

brand of the year 2018

Водеща на церемонията по награждаване "Марка на Годината 2018" Хванг Су Мин
Водеща на церемонията по награждаване "Марка на Годината 2018" Хванг Су Мин

Победителите, които получиха наградата в номинацията “Марка на 2018 година”, са избрани с гласовете на 3 817 527 потребители от Корея и с гласовете на 70 080 806 потребители от Китай. Резултатите са получени в рамките на онлайн-гласуване; мобилно и телефонно запитване.

Компанията Nuga Medical получи най-много гласове в категорията “Медицинско оборудване за потребителите в Китай и Корея и за втора поредна година спечели голямата награда “Марка на Годината”. Церемонията “Марка на годината” е най-голямото събитие, което се провежда от Корейският комитет на потребителските марки и контролиращия Корейски съвет на потребителите.

Това е най-грандиозната церемония по награждаване в Корея и на нея се отличават иновационни марки; любими на потребителите в страните; марки, които разкриват потребителските тенденции за 2018 година.  В церемонията по номиниране и награждаване тази година участваха около 1 400 марки в 14 различни категории от икономическата, социална и културна сфера.

Водеща на церемонията “Марка на годината 2018 бе  Хванг Су Мин. Nuga Best бе номинирана за втора поредна година в категорията “Марка медицинско оборудване” в Китай за 2018 година. За втора поредна година компанията бе номинирана в категорията “Марка медицинско оборудване” и в Корея за 2018 година. Сред всички номинирани компании, Nuga Best получи първото място за втора поредна година и получи престижната награда “Марка на 2018 година” в категорията “Медицинско оборудване за корейския и китайския пазар”.

Голямата награда бе връчена лично на президента на компанията Nuga Medical Co Ltd Г-н Чо Сън Хен, който е член на Академията на науките в Корея.

Днес, в условията на бързо променящ пазар, компанията ни води политика на разширение и развитие на бизнеса. Компанията Nuga Medical се ръководи от морални принципи, съобразява се с конкурентните компании и завоюва уважение и доверие. Ние искаме да дадем своя принос за повишаване на благосъстоянието на цялото общество. Готови сме да преодолеем трудностите, за да удовлетворим всяка нужда на нашите потребители. Само така ще можем да разчитаме на широкото признание на потребителите по целия свят и да се надяваме на водещи позиции на световния пазар. Благодаря Ви!

На събитието присъства и директора на центъра Лим Док Джун, който каза:

Искрено поздравявам компанията NUga Medical”с получената награда “Марка на годината” за втори пореден път!

Директорът на центъра Луи-Ли в град Чонгджу в провинция Чунбук сподели на церемонията:

Аз съм много благодарен, че втора поредна година Nuga Best печели голямата награда и искам да благодаря на президента на компанията и на всички сътрудници.

А директорът на центъра Джонг Гьонг Мин в град Сеул развълнувана сподели:

Струва ти се, че поднасяш огромен подарък на своите потребители!

16 години възход16 години грижа за човешкото здраве

Компанията Nuga Medical Co Ltd ще продължава да полага непрекъснати усилия за разработване на нови технологии и уреди, изпълнени с топлина и грижа, в знак на благодарност за лоялността на потребителите по целия свят. Ние искаме да изразим най-голямата си благодарност за подкрепата на потребителите. Ние ще направим всичко, което е по нашите сили, да бъдевм компания, която е нужна на всеки по целия свят. С една мечта: светът да стане по-топло място, а хората да бъдат по-здрави.

Турманий

Продължавай напред

Sense - 50


Напиши коментар

Количка

X